Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mancia tez dostala nowe cacko , o firmie nigdy nie slyszalam osobiscie - 'Pet Face' , komplet kupiony w wsiowym miasteczku , w sklepie ogrodniczo - zwierzeco - wszystko majacym ;-) Oczojebny roz , na zdjeciu troszke wyblakly wyglada , ale w rzeczywistosci ( dopoki jest czysty) daje po oczach.

Posted

Czym się różnią szelki norweskie ribbonki od szelek norweskich pociągowych? I dlaczego szelki ribbonki są droższe? Wydaje mi się że szelki pociągowe mają trzy kułeczka, a ribbonki nie, ale wtedy dlaczego ribbonki są droższe?

Posted

[quote name='stefanek1407']Czym się różnią szelki norweskie ribbonki od szelek norweskich pociągowych? I dlaczego szelki ribbonki są droższe? Wydaje mi się że szelki pociągowe mają trzy kułeczka, a ribbonki nie, ale wtedy dlaczego ribbonki są droższe?[/QUOTE]
ribonki to szelki z tasiemka , tasiemka jest droższa .

Posted

Obróżka ładnie wygląda na labladorku, ogółem fajny kolorek dobrałaś ;)
Jaki kolorek z wymienionych najładniej będzie pasować do Liska? (kupujemy nowe szeleczki)
-niebieski z czarnym podszyciem
-czerwony z czarnym podszyciem
-czarnym z czerwony podszyciem
-zielony z czarnym podszyciem
-zielony z brązowym podszyciem

Posted

[quote name='LadyS']Na allegro jest napisane, że DogStyle do 17stego września ma urlop - może to jest powód braku odpowiedzi ;)[/QUOTE]
na dogo jak patrzyłam, to jeszcze dzisiaj Marta chyba zaglądała, a pytam dlatego, bo może wiadomość nie doszła :)

Posted

[quote name='stefanek1407']Obróżka ładnie wygląda na labladorku, ogółem fajny kolorek dobrałaś ;)
Jaki kolorek z wymienionych najładniej będzie pasować do Liska? (kupujemy nowe szeleczki)
-niebieski z czarnym podszyciem
-czerwony z czarnym podszyciem
-czarnym z czerwony podszyciem
-zielony z czarnym podszyciem
-zielony z brązowym podszyciem
ja dla takiego "liska" kupiłam żółtą taśmę na ciemno-brązowej/czernej ekoskórce i bardzo ładnie wygląda :-)
niemam lepszych fotek gdzie widać obroże (a w szelkach małego wogóle nie mam)

Z tych zestawień to też wydaje mi się, że zieleń i brąz będa ładnie wyglądać :-)

Posted

raczej wszystko dochodzi tylko nie zawsze od razu mogę odpisać :) Jak tylko znajdę chwilkę to staram się na wszystko odpisać.
Na dogo dostępna jestem czasami 24h na dobę ponieważ nie wyłączam komputera więc otwarte karty też zostają ;)

Mam wolny wieczór więc już biorę się za odpisywanie.

Posted

[quote name='zaba14']Klaudia widzę, że w końcu masz ten swój róż :D :D ładnie Mańci ;) lubię róż na mojej suczy, ale smyczy bym nie kupiła hihihi :P[/QUOTE]

A mi sie podoba , bo to cos innego - sama sie na rozowo nie ubieram , to przynajmniej z psa landryne zrobie ;p