LadyS Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ja niestety nie pomogę w tej kwestii, bo dla nas taka smycz jest "za ciężka" i zbyt masywna - wiem tylko, ze rzuciły mi się w oczy :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']dzięki dziewczyny! A pamiętacie może w jakich cenach tak mniej więcej?[/QUOTE] Cena jest zależna od szerokości i waha się w granicach 14-25 zł ;) Quote
Olson Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jeszcze firma Aleksandra ma takie smycze. Nie ukrywam, że są to moje ulubione. :) Quote
klaudia&Manta Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Mancia tez dostala nowe cacko , o firmie nigdy nie slyszalam osobiscie - 'Pet Face' , komplet kupiony w wsiowym miasteczku , w sklepie ogrodniczo - zwierzeco - wszystko majacym ;-) Oczojebny roz , na zdjeciu troszke wyblakly wyglada , ale w rzeczywistosci ( dopoki jest czysty) daje po oczach. Quote
drzalka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Podróba Ezydog w wyższej cenie ? http://www.interzoo-adam.pl/sklep/?p=szcz&krok=1&id=352&kat=8&podk=31 http://www.interzoo-adam.pl/sklep/?p=szcz&krok=1&id=342&kat=8&podk=31 Quote
stefanek1407 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Czym się różnią szelki norweskie ribbonki od szelek norweskich pociągowych? I dlaczego szelki ribbonki są droższe? Wydaje mi się że szelki pociągowe mają trzy kułeczka, a ribbonki nie, ale wtedy dlaczego ribbonki są droższe? Quote
gops Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='stefanek1407']Czym się różnią szelki norweskie ribbonki od szelek norweskich pociągowych? I dlaczego szelki ribbonki są droższe? Wydaje mi się że szelki pociągowe mają trzy kułeczka, a ribbonki nie, ale wtedy dlaczego ribbonki są droższe?[/QUOTE] ribonki to szelki z tasiemka , tasiemka jest droższa . Quote
stefanek1407 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='gops']ribonki to szelki z tasiemka , tasiemka jest droższa .[/QUOTE] A twoim zdaniem ribonki są lepsze? Quote
Pestkaa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Różnica jest tylko taka że ribbonki ładniej wyglądają :) Chociaż nie zawsze. Quote
gops Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='stefanek1407']A twoim zdaniem ribonki są lepsze?[/QUOTE] ładniejsze . jakośc taśmy spodniej i okuć taka sama . Quote
stefanek1407 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='gops']ładniejsze . jakośc taśmy spodniej i okuć taka sama .[/QUOTE] dzięki za pomoc ;), muszę Liskowi nowe szelki kupić i norwegi będą raczej wygodne dla niego. Quote
stefanek1407 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Obróżka ładnie wygląda na labladorku, ogółem fajny kolorek dobrałaś ;) Jaki kolorek z wymienionych najładniej będzie pasować do Liska? (kupujemy nowe szeleczki) -niebieski z czarnym podszyciem -czerwony z czarnym podszyciem -czarnym z czerwony podszyciem -zielony z czarnym podszyciem -zielony z brązowym podszyciem Quote
gops Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 zielony z brązowym na pewno będzie świetnie wyglądać . Quote
zaba14 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Klaudia widzę, że w końcu masz ten swój róż :D :D ładnie Mańci ;) lubię róż na mojej suczy, ale smyczy bym nie kupiła hihihi :P Quote
Milena9 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='gops']zielony z brązowym na pewno będzie świetnie wyglądać .[/QUOTE] Zgadzam się ;) Quote
Olson Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Marta_Ares, dotarł do Ciebie mój PW? :) Quote
MakeBelieve Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Moje PW chyba też nie dochodzi, albo nie jest odczytywane.. Quote
Lucky. Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Olson']Marta_Ares, dotarł do Ciebie mój PW? :)[/QUOTE] ode mnie też? Quote
LadyS Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Na allegro jest napisane, że DogStyle do 17stego września ma urlop - może to jest powód braku odpowiedzi ;) Quote
Lucky. Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='LadyS']Na allegro jest napisane, że DogStyle do 17stego września ma urlop - może to jest powód braku odpowiedzi ;)[/QUOTE] na dogo jak patrzyłam, to jeszcze dzisiaj Marta chyba zaglądała, a pytam dlatego, bo może wiadomość nie doszła :) Quote
Nikita89 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Mi też nie odpisała ostatnio, mimo tego że jeszcze tego samego dnia odpisywała wcześniej, więc pewnie zajęta jakoś :) Quote
Kajusza Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='stefanek1407']Obróżka ładnie wygląda na labladorku, ogółem fajny kolorek dobrałaś ;) Jaki kolorek z wymienionych najładniej będzie pasować do Liska? (kupujemy nowe szeleczki) -niebieski z czarnym podszyciem -czerwony z czarnym podszyciem -czarnym z czerwony podszyciem -zielony z czarnym podszyciem -zielony z brązowym podszyciem ja dla takiego "liska" kupiłam żółtą taśmę na ciemno-brązowej/czernej ekoskórce i bardzo ładnie wygląda :-) niemam lepszych fotek gdzie widać obroże (a w szelkach małego wogóle nie mam) Z tych zestawień to też wydaje mi się, że zieleń i brąz będa ładnie wyglądać :-) Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 raczej wszystko dochodzi tylko nie zawsze od razu mogę odpisać :) Jak tylko znajdę chwilkę to staram się na wszystko odpisać. Na dogo dostępna jestem czasami 24h na dobę ponieważ nie wyłączam komputera więc otwarte karty też zostają ;) Mam wolny wieczór więc już biorę się za odpisywanie. Quote
klaudia&Manta Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='zaba14']Klaudia widzę, że w końcu masz ten swój róż :D :D ładnie Mańci ;) lubię róż na mojej suczy, ale smyczy bym nie kupiła hihihi :P[/QUOTE] A mi sie podoba , bo to cos innego - sama sie na rozowo nie ubieram , to przynajmniej z psa landryne zrobie ;p Quote
Recommended Posts