Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wpadłam poinformować, że od wczoraj dostępne są u nas szelki :) Pracowałyśmy nad nimi od wakacji, testowałyśmy zapięcia i proporcje, dopinałyśmy szczegóły, a Mamba je intensywnie potestowała nad morzem.

Posted

[quote name='natka.jezewska']Ale słodziaki z nich ![/QUOTE]

Z kogo? Postanowiłaś wszędzie spamować, nie nawiązując nigdy (albo prawie nigdy) do konkretnych postów? :roll:

Posted

Przepraszam za offtopic, ale przeglądnęłam sobie posty natki i większość jest napisana kompletnie od czapy :roll: Chyba tylko po to, żeby wypromować www umieszczone w podpisie...

Posted

[quote name='evel']Przepraszam za offtopic, ale przeglądnęłam sobie posty natki i większość jest napisana kompletnie od czapy :roll: Chyba tylko po to, żeby wypromować www umieszczone w podpisie...[/QUOTE]
A już myślałam, że tylko ja mam takie odczucia.... ;)

A rogzy zdecydowanie brązowe :D

Posted

W tamtym roku widziałam takie takie smycze w najróżniejszych kolorach na wystawie, ale w sklepach raczej na nie nie wpadałam - jak już, to w podstawowych kolorach.

Posted

Takie sznurowe smycze są praktycznie na każdej wystawie, na stoisku firmy Lord-duży wybór, rozmaite szerokości, długości i kolory. Ja mam taką w ślicznym złotym kolorze, znajome zaś kupiły beżową i brązową :)