Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies jest mistrzem. Na 2 spacerze zerwała dławik :mdleje:
Więc moje pytanie - gdzie dostanę porządny dławik, taki, którego nie zerwie mi pies o wadze 12 kg na drugim spacerze? Długość koło 45 cm, bo pies ma w szyi jakieś 36

Posted

Voute napisał(a):
Mój pies jest mistrzem. Na 2 spacerze zerwała dławik :mdleje:
Więc moje pytanie - gdzie dostanę porządny dławik, taki, którego nie zerwie mi pies o wadze 12 kg na drugim spacerze? Długość koło 45 cm, bo pies ma w szyi jakieś 36
Może te z furkidz?

Posted

vege* napisał(a):
Może te z furkidz?

W sumie to byłby dobry pretekst do zakupu obroży...

Unbelievable napisał(a):
dławiki herman sprenger podobno najlepsiejsze ;)

a ten dławik nie był jakiś trefny po prostu?

Chyba wypróbujemy ten z Furkidz, a jak znowu coś będzie nie tak, to wezmę tego z HS.
Nie mam pojęcia, nie przyglądałam się aż tak bardzo. Dławik jak dławik, kupiłam w Karusku parę dni temu, jedno oczko mniej więcej w połowie się rozgięło...

Posted

[quote name='Voute']W sumie to byłby dobry pretekst do zakupu obroży...

Chyba wypróbujemy ten z Furkidz, a jak znowu coś będzie nie tak, to wezmę tego z HS.
Nie mam pojęcia, nie przyglądałam się aż tak bardzo. Dławik jak dławik, kupiłam w Karusku parę dni temu, jedno oczko mniej więcej w połowie się rozgięło...

oczka muszą być spawane

Posted

wilczy zew napisał(a):
oczka muszą być spawane

Też tak zawsze myślałam, no ale nie znam się zbytnio na dławikach i nie sądziłam, ze mój nieduży pies zdoła go zerwać... Trudno, zamówimy drugi.

Który Furkidz dla rudego spaniela - Ladybug (biedronki), Play stripes in lagoon czy Spicy?

Posted

Voute napisał(a):
Też tak zawsze myślałam, no ale nie znam się zbytnio na dławikach i nie sądziłam, ze mój nieduży pies zdoła go zerwać... Trudno, zamówimy drugi.

Który Furkidz dla rudego spaniela - Ladybug (biedronki), Play stripes in lagoon czy Spicy?

play stripies...:)

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja bym wzięła spicy :)

vege* napisał(a):
Biedroneczki :loveu::loveu::loveu:

Kirinna napisał(a):
play stripies...:)

No dzięki, każdy coś innego :evil_lol:
Cóż, liczę, że może jeszcze ktoś coś podpowie, bo sama nie zdecyduję :eviltong: