Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojejujejujejuuuu jak chcem łapencje :loveu:.
jak ktoś z wawy albo okolic będzie zamawiał cos z ds to ja się chętnie dorzucę :cool3::cool3::cool3:.

Śliczne są te taśmowe na eko, takie letnie kolorki mają. Jakbym miała flexi summertime to bym pewnie wzięła tą pomarańczową, ale na szczęście nie mam ;P

Posted

DomixX napisał(a):
A ja się na razie wstrzymuję z domawianiem, za jakiś czas zamówie i będę miała pretekst by wziąć jeszcze coś..
Bo teraz też czekam na 2.

A jaką drugą zamówiłaś?:) A może to tajemnica, jak moje łapki?;)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A jaką drugą zamówiłaś?:) A może to tajemnica, jak moje łapki?;)

Dwukolorową, jestem ciekawa jak wyjdzie :evil_lol:, może zobacze zdjęcie przed wysyłką, jak coś to nie będę się przyznawać, że to moja :-D Nie no żartuje hehe
Korci mnie jeszcze neonka z turkusową eko..:roll:

Posted

DomixX napisał(a):
Dwukolorową, jestem ciekawa jak wyjdzie :evil_lol:, może zobacze zdjęcie przed wysyłką, jak coś to nie będę się przyznawać, że to moja :-D Nie no żartuje hehe
Korci mnie jeszcze neonka z turkusową eko..:roll:

Ja też myślałam o dwukolorowej ale nic mi do mięty nie pasowało:)
Neonka też mnie korci ale na tym nowym podszyciu. Myślałam nad ostrym pomarańczem. Szkoda że nie ma ostrego różu, idealnie by do neonki pasował.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja też myślałam o dwukolorowej ale nic mi do mięty nie pasowało:)
Neonka też mnie korci ale na tym nowym podszyciu. Myślałam nad ostrym pomarańczem. Szkoda że nie ma ostrego różu, idealnie by do neonki pasował.

Neonka i pomarańcz bardzo fajnie by wyglądało. Zawsze możesz wziąć różową eko, prawie to samo :smile:

paulaa. napisał(a):
A będą fotki naszych ?

Już się nie mogę doczekać. My też czekamy na 2.

Jakie? :cool3:

Posted

DomixX napisał(a):

Jakie? :cool3:

Tajemnica na razie :razz:
W każdym razie obie na łańcuszku, dwukolorowe z eko. :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądało. :smile:

Posted

bazylowa napisał(a):
Najlepiej rasową!

I dla borderków też się coś znajdzie

Jakie piękne! Kompletnie zapomniałam o ich istnieniu! No to teraz już nie będę miała wątpliwości ;) A gdzie mogą je dostać? Zamówić?

Posted

paulaa. napisał(a):
Tajemnica na razie :razz:
W każdym razie obie na łańcuszku, dwukolorowe z eko. :loveu: Strasznie jestem ciekawa jak to będzie wyglądało. :smile:

Same tajemnice na tym wątku :smile: A 2,5 czy 3cm ?

Posted

Eta_carinae napisał(a):
A`propos tych RASOWYCH OBROŻY... :oops:
czy doczekalibyśmy się ONkowej...? :mad:

O to to właśnie! Ja też czekam na ONkową albo DONkową. :loveu:

Posted

DomixX napisał(a):
Same tajemnice na tym wątku :smile: A 2,5 czy 3cm ?

2,5cm + eko. :smile: więc idealna szerokość dla nas. ciekawa jestem tylko tego łańcuszka, bo nigdy nie mieliśmy takiej obroży.

Posted

paulaa. napisał(a):
2,5cm + eko. :smile: więc idealna szerokość dla nas. ciekawa jestem tylko tego łańcuszka, bo nigdy nie mieliśmy takiej obroży.

Łańcuszki są super, będziesz zadowolona ;)

Posted (edited)

Paulaa fotki będą po 16;) wczoraj widziałam już jedną z Twoich obroży, ślicznie to połączenie wyszło :loveu:

necianeta89 napisał(a):
Do nas doszły obroże dziś. Są strasznie sztywne, będzie lepiej? ;)

to jest normalna taśma, trochę powinna się wyrobić, a z tego co pisałaś zrozumiałam, że mają być sztywniejsze, a nie szmatki.....;)

Edited by Marta_Ares
Posted

Marta_Ares napisał(a):
Paulla fotki będą po 16;) wczoraj widziałam już jedną z Twoich obroży, ślicznie to połączenie wyszło :loveu:

to jest normalna taśma, trochę powinna się wyrobić, a z tego co pisałaś zrozumiałam, że mają być sztywniejsze, a nie szmatki.....;)

Rozumiem, ale nie myślałam, że będą AŻ tak sztywne ;) bo póki co odstawają od szyi psa, ale myślę, że jak Czoko zacznie je używac troche zmiękną ;)