Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BestBibi']

ale rewelacyjnie ten pies wygląda w tej obroży :-) dawno tak się nie zachwyciłam psem w obroży ;-) Aż zapragnęłam takiej obróżki :-)

Posted

[quote name='Kajusza']ale rewelacyjnie ten pies wygląda w tej obroży :-) dawno tak się nie zachwyciłam psem w obroży ;-) Aż zapragnęłam takiej obróżki :-)[/QUOTE]

Bardzo mi miło to czytać :) Dziękuję w imieniu BamBama;)

Posted

naoomi, dlaczego wszystko jest tylko w jednym rozmiarze? Nie szyjecie na zamówienie?
Będziecie mieli dostępne jakieś jeszcze tasiemki? :)

Posted

na razie tylko jeden rozmiar, ale pasuje na rożne psy, od jamnika do spaniele lub beagle. Zakres obwodu szyi od 30 do 42 jest takim średnim rozmiarem, w który mieści się trochę ras psów jaki i kundelków :) A na jakiego byś chciała?

Posted

[quote name='naoomi']na razie tylko jeden rozmiar, ale pasuje na rożne psy, od jamnika do spaniele lub beagle. Zakres obwodu szyi od 30 do 42 jest takim średnim rozmiarem, w który mieści się trochę ras psów jaki i kundelków :) A na jakiego byś chciała?[/QUOTE]

Moj pies ma w obwodzie 30, ale w doświadczenia wiem, że jeśli jest to dolna granica w dużej regulacji, to obroża nie wygląda dobrze. Można powiedzieć, że masywnie, bo zwija się i jest jakby podwójna.
Poza tym interesuje mnie 2,5 cm :)

Posted

[quote name='Lantash']Czy obroże z motywem agility ma tylko AD??? Nie widzę nigdzie indziej...
Psie Top Trendy jeszcze miało taki wzór jeśli dobrze pamiętam. Jeśli masz konto na Facebooku, to chyba najłatwiej będzie tam się skontaktować, bo ze strony internetowej jaką znalazłam http://www.psietoptrendy.pl/ niewiele można się dowiedzieć.

Posted

[quote name='Lantash']Czy obroże z motywem agility ma tylko AD??? Nie widzę nigdzie indziej...[/QUOTE]
Też ostatnio szukałam, i znalazłam tylko u AD. ;)\

edit:
Widzę po linku wyżej, że jednak nie tylko :P
Ale polecam AD, my mamy od nich piękne szelki agility. ;)

Posted

[quote name='Lucky.']ja tak popatrzyłam sobie na ceny, to trochę się zdziwiłam. Obroża bez podszycia z ozdobną tasiemką 30 zł + przesyłka ...[/QUOTE]
A gdzie jest ten cennik ? :D
Bo ja płaciłam 26zł, oczywiście z podszyciem.. więc jestem w szoku. ;)

edit:
Bo chodzi o ActivDog, tak ?

Posted (edited)

Chyba chodzi o Psie Top Trendy :D, przynajmniej tak mi się wydaje, bo taka cena jaką podała Lucky. jest na ich facebooku ;)

Edited by rossa_
pomyłka ;P
Posted

[quote name='rossa_']Chyba chodzi o Psie Top Trendy :D, przynajmniej tak mi się wydaje, bo taka cena jaką podała paulaa. jest na ich facebooku ;)[/QUOTE]
Aaa, to przepraszam. :D Tej firmy nie znam, ale teraz widze powstaje mnóstwo nowych Hand-Madów.
Tylko nic oryginalnego.

* chyba jaką podała Lucky :D