Talucha Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-HyBZvGSw_hE/T_nIwiYzezI/AAAAAAAADZw/IwCFCwt--qc/s512/P7080059.JPG wygląda tu jak szczeniak :D Świetnie jej pasuje :) Quote
a_niusia Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 mam nadzieje, ze dziewczyny sie nie obraza, za pozyczenie zdjecia ale moj pies TEZ plazowal z Zuzem i TEZ wystapil w rozowej obrozy DS Uploaded with ImageShack.us Quote
anka11 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 (edited) nowosc furkidzowa taka sobie moim zdaniem EDIT i nowe tasiemki na AD http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/wzornik11-kopia.jpg http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/wzornik-10-kopia.jpg iii mam nadzieje, ze dzisiaj w koncu przyjda moje slonie :( Edited July 9, 2012 by anka11 Quote
a_niusia Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 a ja od DAWNA czekalam na tak doskonale dopasowana obroze dla mojego psa. monstery zamowione. i zaby tez:) Quote
Stevie Rae Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Dziewczyny, a te sówki od DS to gdzie dokładnie zamówić można? Szukałam na stronie internetowej i na allegro i nie potrafię znaleźć. ;) Quote
vege* Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Stevie Rae']Dziewczyny, a te sówki od DS to gdzie dokładnie zamówić można? Szukałam na stronie internetowej i na allegro i nie potrafię znaleźć. ;)[/QUOTE] albo na pw albo gadu ;-) Quote
Marchewkowy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 I doszła 1 cześć naszych zakupów :) Komplet Rogz Choc Feminine L dla Abiczka Zdjęcia na modelce postaram się zrobić później :) Smycz Miękkie i Lekkie Purple XL :loveu: jeszcze nie miałam smyczy z tej serii rzeczywiście lekka i mięciutka lekko śliska taśma :D dużo milsza niż ta z serii z odblaskową nitką :) Teraz muszę dokupić obróżkę do kompletu :D Chyba z tej serii jeden kolor nam starczy, chociaż kusi mnie jeszcze róż :D a wy jak myślicie jakie kolory z miekkie i lekkie by jeszcze pasowały do moich rudych futerek? Quote
chrupcia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 oj, oj, oj, już wiem kto mi zwinął komplecik z przed nosa :roll: :eviltong: Quote
lenka13 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ma ktoś szelki rogza S i mógłby zmierzyć ile ma max obręcz za łapami? Quote
Marchewkowy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='chrupcia']oj, oj, oj, już wiem kto mi zwinął komplecik z przed nosa :roll: :eviltong:[/QUOTE] ojj tak wyszło :P Dziś pod wieczór się będziemy w nim lansić po mieście :P Quote
anka11 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 z miekkiej i lekkiej tylko rozowy i purpurowy mi sie podoba patrze sobie na zdjecia tych lapek furkidzowych na fejsbuku i swietnie wygladaja na psie.... nie wiem czy sie jednak nie skusze jak wroci wzor Quote
chrupcia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Marchewkowy']ojj tak wyszło :P Dziś pod wieczór się będziemy w nim lansić po mieście :P[/QUOTE] a przypadkiem nie za cienki dla Abi ten komplet :evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='anka11']z miekkiej i lekkiej tylko rozowy i purpurowy mi sie podoba patrze sobie na zdjecia tych lapek furkidzowych na fejsbuku i swietnie wygladaja na psie.... nie wiem czy sie jednak nie skusze jak wroci wzor Mnie się też podoba ten wzorek furkidz. Przysłali nam też smycz rogza bones on red, niestety zamiast 2 cm jest 16 mm więc muszę go sprzedać [quote name='chrupcia']a przypadkiem nie za cienki dla Abi ten komplet Nie nie nie :P Lezy idealnie, dla Abi 2 cm spokojnie może być, dla Prince to juz musi być XL :P Quote
Naklejka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Lepsze zdjęcia "garderoby" Arniego i szele DS Jetsana- juliusy pokazywałam już :P Nowe, już przedni pasek nie jest taki krótki, ale Arniemu klata się rozeszła od czasu zamawiania szelek... Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 A ja wypatrywałam listonosza i nic nie ma.. :( listonosz był,ale szelek jeszcze nie :( Quote
Marchewkowy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pięknie mu w tym viva rogz kocham ten wzorek :) Quote
Marta_Ares Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='gops']wow! ale tanio . ja njatańsze kupiłam za 47zł . chce jakiś męski wzorek, te z allegro mi się nie podobaja pejcze akurat . u nas 36zl rozmiar na Twoją Misie :eviltong: tylko brałaś zazwyczaj z tasiemką, albo 3cm :diabloti: [quote name='chrupcia']do nas również doszły obróżki :multi: obie cuuudne! postaram zrobić się jakieś fotki później :) dzięki Marta_Ares :) Bardzo mi miło, że się podobają :oops: bałam się o te okucia czy za duże jednak nie będą, bo obroże malutkie [quote name='omry']Dzięki :) To chyba moje najlepsze zamówienie jak dotąd, cuda, nie obroże :evil_lol: Tak, to DS :) dziękuje, bardzo milo mi to słyszeć :loveu: :loveu: [quote name='japanisze']DS robi zatrzask plastikowy na 4 cm? nie ;) [quote name='king91']Marta_Ares a jak tam nasze zamówienie? :D powinno być już Was ;) [quote name='Marchewkowy']I doszła 1 cześć naszych zakupów :) Bardzo fajne zakupy tylko szkoda, że nie potrafisz wywiązać się z zamówienia od nas, materiały zarezerwowane dla Ciebie czekają od kilku miesięcy;) sorry, że tak na forum, ale jesteśmy dorosłymi ludźmi i wypadałoby wywiązywać się z umowy Jeszcze pytanie do osób które wstawiały zdjęcia psiaków w akceosriach od nas, mogę wstawić zdjęcia do galerii klientów??? Quote
Milena9 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Marta jak chcesz moje to możesz brać ;) Chyba, że chcesz lepsze ;) Quote
Marta_Ares Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Milena9']Marta jak chcesz moje to możesz brać ;) Chyba, że chcesz lepsze ;)[/QUOTE] poproszę link do zdjęć na PW :) Quote
C&B Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Marta, my mamy fajne zdjęcia w jelonkach od was, wysłać na PW? :) Quote
Marta_Ares Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='C&B']Marta, my mamy fajne zdjęcia w jelonkach od was, wysłać na PW? :)[/QUOTE] jeszcze się pytasz? oczywiście :loveu: Quote
king91 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Marta_Ares właśnie wczoraj do nas dotarły, są śliczne ;D Quote
Marchewkowy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Marta_Ares'] Bardzo fajne zakupy tylko szkoda, że nie potrafisz wywiązać się z zamówienia od nas, materiały zarezerwowane dla Ciebie czekają od kilku miesięcy;) sorry, że tak na forum, ale jesteśmy dorosłymi ludźmi i wypadałoby wywiązywać się z umowy [/QUOTE] Tylko taka okazja z rogza to się często nie trafia ;) zużyj ten materiał w listki co chciałam, skoro taki z tym problem. Innym razem wezmę. Quote
Recommended Posts