Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika15']paulaa. kolor tego rogza jest śliczny :)[/QUOTE]

haaha ja ją namawiałam do niego z dobre 2 minuty :diabloti: chciała wziąć chyba zilony :hmmmm:

Posted

[quote name='Aleksandra95']haaha ja ją namawiałam do niego z dobre 2 minuty :diabloti: chciała wziąć chyba zilony :hmmmm:[/QUOTE]
haha, dokładnie. :evil_lol: dzięki ola! :loveu:
turkus jednak wymiata

Posted

[quote name='paulaa.']haha, dokładnie. :evil_lol: dzięki ola! :loveu:
turkus jednak wymiata[/QUOTE]

:loveu: bardziej w niebieski chyba wpada :razz: a chociaż dobra jest, czy też za duża ? :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']:loveu: bardziej w niebieski chyba wpada :razz: a chociaż dobra jest, czy też za duża ? :lol::evil_lol:[/QUOTE]
na metce pisze turkus :eviltong: ale i tak ma piękny odcień
ta ma idealny rozmiar, a z tym Hamiltonem już sama nie wiem co zrobić. :evil_lol:
bo mu zwisa albo leży na łopatkach zamiast na szyi, ale był w nim wczoraj i nic się nie działo, kurde, szkoda mi sprzedawać :>

Posted

[quote name='paulaa.']na metce pisze turkus :eviltong: ale i tak ma piękny odcień
ta ma idealny rozmiar, a z tym Hamiltonem już sama nie wiem co zrobić. :evil_lol:
bo mu zwisa albo leży na łopatkach zamiast na szyi, ale był w nim wczoraj i nic się nie działo, kurde, szkoda mi sprzedawać :>[/QUOTE]
To dobrze, że jest dobra :lol: i tak jest ładniejsza niż ten Hamilton. :p

Posted

[quote name='Aleksandra95']To dobrze, że jest dobra :lol: i tak jest ładniejsza niż ten Hamilton. :p[/QUOTE]
e tam. Scooby w zieleni wygląda pięknie. :loveu: tylko mniejsza byłaby chyba faktycznie lepsza, może i dobrze, że nie pojechałam dziś, bo bym zaraz nakupiła mniejszych, bo strasznie mi się podoba Hamilton :D

Posted

[quote name='paulaa.']e tam. Scooby w zieleni wygląda pięknie. :loveu: tylko mniejsza byłaby chyba faktycznie lepsza, może i dobrze, że nie pojechałam dziś, bo bym zaraz nakupiła mniejszych, bo strasznie mi się podoba Hamilton :D[/QUOTE]

lepiej dla Twojego portfela.:)

Posted

[quote name='motyleqq']o nie, ja też taką chcę!!! skąd masz?
nosiłam torebkę z Betty dobre kilka lat, zostałam zmuszona by ją wyrzucić, bo wyglądała strasznie :lol:
TKMaxx
Podobno były jeszcze niebieskie z Papay'em