vege* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Migori napisał(a):Tak, i jeszcze to wprowadzanie człowieka w błąd. Te komplety nie są tyle warte ile podaje sprzedawca, ale co tam, trzeba zawyżyć, wtedy ludzie sie rzucą. dokładnie :lol: Quote
Migori Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 vege* napisał(a):dokładnie :lol: Żałosne... Od razu odechciewa mi się kupować u takich cwaniaków. Quote
Diora Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Obroża XL i nieprzepinana smycz 160zł?? :) hahahahhahahaha Quote
Lucky. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 gops napisał(a):a ja zamówiłam furkidza ... paw wow :cool3: szybko :D strasznie ładny, ale zamówiłam 3 obroże u DS :diabloti: mama mnie pogoni :D Quote
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Lucky. napisał(a):szybko :D strasznie ładny, ale zamówiłam 3 obroże u DS :diabloti: mama mnie pogoni :D no ten wzór to trafił idealnie w mój gust dlatego się nie powstrzymałam ;) mimo paru minusów które widzę w tej firmie ,wzory są prześwietne . Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 pan listonosz wbil na chate. pies moj jest bardzo zmeczony, a dodatkowo jeszcze jest brzydka pogoda, ale musialam go zmusic do pozowanie, trudno. poza tym ja jestem tymi szelkami zachwycona, moj facet tez, bo nie widac w ogole rozowego. pies w ogole nie jest nimi zachwycony, nienawidzi ich i jak tylko spuscilam ja z oczu, to troche je w jednym miejscu nadgryzla:))) wydaje mi sie, ze calkiem niezle leza i bedzie jej wygodnie jesli juz ostatecznie zaakceptuje fakt, ze ma cos takiego dziwnego na sobie i nie wolno tego gryzc:))) Quote
DomixX Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://www.furkidz.eu/environment/cache/images/0_0_productGfx_3bf14b4540e9b8dde19d47d11b6e0338.jpg O nie! :shake: :mdleje: a_niusia Bardzo ładne szeleczki :cool3: Quote
vege* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Migori']Żałosne... Od razu odechciewa mi się kupować u takich cwaniaków. No właśnie, a dali jeszcze na tak długo licytację, ze pewnie spokojnie dojdzie do 100 zł :lol: Tak odbiegając trochę od tematu psich akcesoriów to śmieszą mnie ludzie, którzy kupują np. używane trampki converse za tyle ile można kupić nowe takie same trampki :lol: [quote name='Diora']Obroża XL i nieprzepinana smycz 160zł?? :) hahahahhahahaha No na którejś metce z obroży napisali cenę 60.99, czyli wychodzi na to, że smycz kosztuje 99 zł :evil_lol: gops;19 323894 napisał(a):a ja zamówiłam furkidza ... paw wow :cool3: genialna! :loveu: [quote name='Lucky.']szybko :D strasznie ładny, ale zamówiłam 3 obroże u DS :diabloti: mama mnie pogoni :D A jakie zamówiłaś? Ja chciałam zamówić u DS ten jasny turkus, ale jak się dowiedziałam, że jest tylko w szer. 2 cm to się załamałam :( ale może na lato do biegania po polach się przyda taka cienka bez żadnego podszycia? :-) Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 mam nadzieje, ze dobrze leza. czekamy na pas biodrowy, zeby sie przekonac, czy dobrze beda spelniac swoja funkcje, ale szkoda mi je brac na deszcz:))) Quote
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a_niusia napisał(a):mam nadzieje, ze dobrze leza. czekamy na pas biodrowy, zeby sie przekonac, czy dobrze beda spelniac swoja funkcje, ale szkoda mi je brac na deszcz:))) Jak dla mnie - dobrze leżą, ale ja się nie znam :lol: Na deszczu się nie roztopią, nie bój się :diabloti: Quote
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jak nie wchodza jej w pachy to leża dobrze :) bardzo fajnie dobrane kolory w szelkach . Quote
Patmol Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 bardzo ładnie wyglądają a gdzie sie przypina smycz? czy one sa wygodniejsze od guardów na długie spacery po górach? Quote
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Patmol napisał(a):bardzo ładnie wyglądają a gdzie sie przypina smycz? czy one sa wygodniejsze od guardów na długie spacery po górach? zazwyczaj kółko do przypięcia wisi luźno przy rączce :) według mnie sa lepsze . Quote
japanisze Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='LadyS'] Na deszczu się nie roztopią, nie bój się :diabloti: :evil_lol: Gops ten furkidz boski :loveu: a_niusia choć nigdy norwegów nie miałam, to wydaje mi się, że Twoje bardzo ładnie leżą :) Quote
Olson Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ja też właśnie zrobiłam sobie zakupy w Furkidz. :) Taaki rabat to nie można było nie skorzystać. Zamówiłam Day on Bahama i Hippie Elephants na łańcuszku. Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Patmol napisał(a):bardzo ładnie wyglądają a gdzie sie przypina smycz? czy one sa wygodniejsze od guardów na długie spacery po górach? na tej raczce jest koleczko. nie wiem, czy sa wygodniejsze. my nigdy nie bralismy psow w gory w miejsca, ktore sa niebezpieczne i w ktorych musialyby byc caly czas uwiazane. ale teraz mamy wiecej takiej roboty, ze pies nie moze luzem biegac, potrzebne sa nam dwie rece i jeszcze dodatkowo moj tz robi kurs przewodnika, wiec spoko moglby brac psa, a nie ma co liczyc na to, ze nasz pies zajmie sie na wycieczce gorskiej, na ktorej nikt sie nim nie zajmuje, lazeniem przy tylku pana. a tak bedzie miec super zajecie-bedzie pana ciagnac. moja siora miala takie szelki w gorach i dla jej psa sprawdzily sie super. Quote
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a_niusia napisał(a):na tej raczce jest koleczko. nie wiem, czy sa wygodniejsze. my nigdy nie bralismy psow w gory w miejsca, ktore sa niebezpieczne i w ktorych musialyby byc caly czas uwiazane. ale teraz mamy wiecej takiej roboty, ze pies nie moze luzem biegac, potrzebne sa nam dwie rece i jeszcze dodatkowo moj tz robi kurs przewodnika, wiec spoko moglby brac psa, a nie ma co liczyc na to, ze nasz pies zajmie sie na wycieczce gorskiej, na ktorej nikt sie nim nie zajmuje, lazeniem przy tylku pana. a tak bedzie miec super zajecie-bedzie pana ciagnac. moja siora miala takie szelki w gorach i dla jej psa sprawdzily sie super. Jednak nie idź na dwór, bo burza idzie :diabloti: Tez mi się zdaje, że będą takie szelki wygodniejsze do chodzenia po górach - myśmy te siodełkowe tez wzięli właśnie do łażenia dluższego, lepiej rozkłada się ciężar psa i łatwiej ciągnąć. Quote
gops Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='japanisze'] Gops ten furkidz boski :loveu: ale zamówiłam zatrzask 3cm bo okropnie mnie drażni ten miękki zacisk :) i poprosiłam o nieco sztywniejszą jak się da, zobaczymy :) w każdym razie wzór przeboski :lol: Quote
Milena9 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Znowu muszę zmienić pudełko na smycze i obroże na większe :diabloti: Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Milena9 napisał(a):Znowu muszę zmienić pudełko na smycze i obroże na większe :diabloti: my jesienia robimy remont i se kupie taki specjalny wieszak i zamontuje tabliczki z imionami:))) Quote
Milena9 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dobry pomysł :smile: Zanim ja zajęłam sie kupowaniem rzeczy dla Sary miała jedną skórzaną krótką smycz i obroże a teraz wole nie liczyć :evil_lol: Quote
Patmol Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 LadyS napisał(a): Tez mi się zdaje, że będą takie szelki wygodniejsze do chodzenia po górach - myśmy te siodełkowe tez wzięli właśnie do łażenia dluższego, lepiej rozkłada się ciężar psa i łatwiej ciągnąć. muszę wypróbować i te szelki do pasa biodrowego przypinane są smyczą z amortyzatorem? ja nie chodzę z psem po górach w niebezpiecznych miejscach, ale i w parku narodowym i w lesie pies musi być na smyczy (mój pies dodatkowo jest w typie łajki zachodniosyberyjskiej - czyli psa świetnego w polowaniu na drobna zwierzynę leśną:mad:) Quote
Recommended Posts