Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']super są te odblaski, będzie pasował do planet rogza ?
i za ile będzie można je kupić ? :)
dziękuje ;) a nie wiem bo nie mam rogza, ale powinien pasować, odzień podobny.
cena to 14 i 15zl w zależności od szerokości :)

[quote name='PaulinaBemol']Marta a istnieje możliwość zamówienia szelek norweskich w jakimś chabrowym kolorku i do tego smycz z amortyzatorem i pas biodrowy z wstawkami z tego samego koloru? taki komplecik zaczął mi się marzyć :p Możesz np. na priv dac mi jakiś link do taśm z których można zrobić taki komplet najchętniej jakiś głęboki fiolet albo niebieski...byle nie czerwień
odpiszę na PW :)

[quote name='DomixX']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC01950.jpg Niebiesko-zielona bardzo mi się podoba :loveu: Jaka to szerokość?
dziękuje niebiesko zielona ma 2,5cm (odblask 2cm + zielona 2,5cm)

[quote name='kasia_1982']Marta, a jest ciemno zielona 2 cm?
jeszcze nie mam bo z innej hurtowni robiłam teraz zamówienie ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
co do sówek to dam znać pod koniec tygodnia;)2 cm jasny turkus,

dobrze dziękuje więc w takim razie czekam co okaże się z sówkami:) i czy miałabyś jakąś fotke tego jasnego turkusu ? :loveu:

Posted

Marta, a jakbym miała taką prośbę, żebyś zrobiła zdjęcie jasnego niebieskiego i jasnego turkusu obok siebie, to dałoby się coś zrobić? Baaaardzo proszę :)

Posted

Lucky. napisał(a):
zamówić u ds zieleń neonke + eco różowe i tą nową odblaskową granatową, czy ad z pianką ?

ja jak mam wybór kupić 2 piękne tańsze obroże niż w tej cenie 1 to zawsze wezmę 2 :evil_lol:

Posted

[quote name='Illusion']Marta, wyjdź! :eviltong:

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC01976.jpg
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/nieb1.jpg
Lubię to :evil_lol:

[quote name='westie_justa']:mdleje::mdleje::mdleje:

[quote name='monisiaxp']Marta - cudowne, chyba się skuszę ;)

[quote name='Zuzia&Snoopy']nie chcę dłużej subskrybowac tego wątku :mdleje: :mdleje:

[quote name='Hanako']zapragnęłam mieć psa tylko po to, żeby móc mu kupić coś od marty. wychodzę, nie szukajcie mnie.

[quote name='Migori']Wychodzę stąd !:mdleje::mdleje::mdleje:

[quote name='Naklejka']Marta, świetne te kolory! :D Arniemu nic nie kupię, dwie pary szelek i obroża wystarczą, ale Jetsanowi przydałby się nowe szelki... :shake:

Czyli kolory się podobają? :diabloti: bardzo dziękuje za opinie :oops: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='rashelek']Ten jasny turkus to jak dla mnie bardziej błękit. Ale ten niebieski ma faktycznie cudny odcień :loveu:
Przywiozłaś coś jeszcze fajnego? :)
ten jasny turkus nazwany jest w hurtowni niby turkusem, ale dla mnie to własnie takie połączenie turkusu i błękitu, mam błękitną w troszkę innym odcieniu

[quote name='omry']Marta, a jakbym miała taką prośbę, żebyś zrobiła zdjęcie jasnego niebieskiego i jasnego turkusu obok siebie, to dałoby się coś zrobić? Baaaardzo proszę :)
jasne da radę :) zrobie dzisiaj po południu i podeślę na gg lub Pw ;)

Mam sówki różowe będę miała troszkę więcej materiału więc kto pierwszy.... :diabloti: