Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
Oj tam, niedługo dzień dziecka, więc musiałam, no. :D
Doradźcie lepiej co wybrać! :P

Każda wymówka dobra :D
Green Pearl albo Sunflower.

Posted

A ma ktoś może fotki na psie Let's Go Piggy, Green Pearl albo SunFlower ?
Pamiętam, że gdzieś były na wątku, a nie mam siły przeszukiwać. Może to mi pomoże w decyzji. :D
Bo nie mam pojęcia.

Posted (edited)

[quote name='paulaa.']A ma ktoś może fotki na psie Let's Go Piggy, Green Pearl albo SunFlower ?
Pamiętam, że gdzieś były na wątku, a nie mam siły przeszukiwać. Może to mi pomoże w decyzji. :D
Bo nie mam pojęcia.

Edited by Kirinna
Posted

Moim zdaniem Green Pearl jest brzydkie... Takie ponure i mało wiosenno-letnie. :roll: Dla rudego zdecydowanie brałabym świnki bo mają zielone tło, które świetnie będzie pasowało :D

Posted

barberry napisał(a):
Moim zdaniem Green Pearl jest brzydkie... Takie ponure i mało wiosenno-letnie. :roll: Dla rudego zdecydowanie brałabym świnki bo mają zielone tło, które świetnie będzie pasowało :D

masz racje moglo by byc troche jasniejsze. chociaz mnie podoba sie ze jest stonowany kolor a nie jaskrawy

Posted

[quote name='paulaa.']A ma ktoś może fotki na psie Let's Go Piggy, Green Pearl albo SunFlower ?
Bo nie mam pojęcia.

Green Pearl mi się bardzo podoba :loveu:

Proszę, chciałaś kogoś w Sunflower ;)

A ja się już nie mogę doczekac naszych szelek z AD, noooo :evil_lol:

Posted

A ja się pochwalę nową obrożą od Marty-Majk wygląda w niej przepięknie. Taśma 2,5 cm z tasiemką ozdobną wzór Milusińscy. Rewelacja!

[attachment=1542:8362.attach]

Posted

gocha2p napisał(a):
A ja się pochwalę nową obrożą

[ATTACH=CONFIG]8999[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9000[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9001[/ATTACH]

W temacie nie widać dopiero w cytowaniu wyświetlają się miniaturki.