Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wyslalam do nich @ :)

pojedyncza maja brazowa ale do 120 cm :( a ja min 180, chetnie 200 a przedluzana jest za droga :D

A Ty chcesz zaplataną czy zwykłą ? Bo te plecione mają 180 cm.

Posted

toyota napisał(a):
A Ty chcesz zaplataną czy zwykłą ? Bo te plecione mają 180 cm.

Zwykla, plecione mi sie nie podobaja :) te przedluzane to w cenie hurtty tak wiec odpadaja, nie na moja kieszen :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zwykla, plecione mi sie nie podobaja :) te przedluzane to w cenie hurtty tak wiec odpadaja, nie na moja kieszen :)

A ja właśnie szaleję za tymi plecionymi ;).

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No coś Ty, moje już dawno przyszły, już zdążyłam wysłać obrożę feroMonik...

Marta, sprawdziłaś mi szerokości tych plecionych smyczy?

No niestety :( Szkoda, że osoba od której kupiłam nie odpisuje na moje pw, nie wiem nawet jakim listem je wysłała...

Posted

Bobryna napisał(a):
Czy ktoś ma podobne szelki dla średniego/dużego psa? Jeśli tak, to jak się sprawdzają?
http://allegro.pl/szelki-dla-psa-colour-plum-4pawsfashion-xxxl-i2248435592.html
Szukam lekkich, miękkich/wygodnych szelek do flexi dla suki 25 kg i powyższe wpadły mi w oko ;) ale nie wiem, czy będą wystarczająco solidne (co prawda sucz nie ciągnie na spacerach, ale zdarza jej się szarpnąć za kotem, wiewiórką)...

swoja droga bardzo fajny opis aukcji : " rozmiar XXXL . Idealny dla piesków większych ras Foxterrier, Cocer Spaniel" :evil_lol:

Posted

min. obwód klatki piersiowej 60 O.O moja ma 50 cm a nie jest jakimś mega niewymiarowym spanielem wiec nie wiem na podstawie jakich danych wpisali te rasy do opisu :)

Posted

Natula napisał(a):
swoja droga bardzo fajny opis aukcji : " rozmiar XXXL . Idealny dla piesków większych ras Foxterrier, Cocer Spaniel" :evil_lol:

Też się z tego śmiałam :lol: Puppia za droga jak dla mnie, a tych szelek spodobała mi się cena i kolor, ale chyba zdecyduję się na DS na ekoskórce...

Posted

Fauka napisał(a):
Co myślicie o Muscat McLeather? Mam obrożę, smycz i szelki. Obroża rozlegowuje się nam co spacer, szelki również, mimo że mój pies nie jest jakimś wybitnym ciągnikiem, czasami szarpnie.

ja mam obrożę(uzywana prawie na kazdym spacerze) i szelki i jak na razie wszystko z nimi jest ok:lol:
przezyly juz kilka super mocnych zrywow, wiele blotnych kapieli i po wypraniu wygladaja jak nowe(glownie uzytkowuje obroze, choc od niedawna moj pies przeprowadza na szelkach chrzest bojowy:evil_lol: )

Posted

My mamy dwie pary szelek z MacLeathera i są okej, kilkakrotnie prane, ubłocone, pies z ciągników - wszystko z nimi ok, nie rozciągają się ani nic.

Posted

Fauka napisał(a):
Co myślicie o Muscat McLeather? Mam obrożę, smycz i szelki. Obroża rozlegowuje się nam co spacer, szelki również, mimo że mój pies nie jest jakimś wybitnym ciągnikiem, czasami szarpnie.

a smycz jak się sprawuje? Bo zastanawiam się nad zakupem.

weszka napisał(a):
Był był ale to stary wzór ;-), już chyba ponad rok temu wycofany.

Szkodaaa bardzo ładny :)

drzalka napisał(a):

Deer ja mam wizytówkę od Pani ze sklepu Rottweiler (?) od której właśnie na wystawie kupiłam beżową Dingo natłuszczaną.
Miała jeszcze czarne, brązowe, beżowe, pomarańczowe i czerwone , wszystkie ze srebrnymi karabińczykami ( i te standardowe brązowe z mosiężnymi)
Ceny niższe niż w necie i na stronie Dingo.

Jak chcesz zaraz pogrzebie i znajdę tel :smile:

Znam to stoisko :) Nawet nie zwróciłam uwagi że mają kolorowe dingo.

kingula napisał(a):
A moich Lupinów wciąż nie ma :-(

a co zamówiłaś?

Posted

Marchewkowy- kupiłam smycz i obróżkę Lupine fiolet, wystawioną tu na Dogo. Wysłana ponoć priorytetem, dziś znów jakieś listy listonosz przyniósł ale Lupine nie :(

Posted

ale super w niej wygląda :loveu: :loveu: :loveu:
mogę zdjecia wstawić do galerii klientów??

kingula a czy ten komplet wysłany był zwykłym priorytetem czy poleconym? jeśli poleconym to niech ta osoba poda numer nadania, jak będzie cały(zależy jak panie w okienku napiszą) to można sprawdzić gdzie przesyłka się znajduje.

Posted

toyota napisał(a):
Śliczna, też bym taką chciała !

uzywanej ani taniej nie widzialam :(

omry napisał(a):
Ale ta smyczka to 300 kr czyli 150 zł? :-o

Tak ale przedluzana dingo kosztuje ok 130 zlotych to tez drogo...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak ale przedluzana dingo kosztuje ok 130 zlotych to tez drogo...

O rany, nie myślałam, że to takie drogie rzeczy są :)