Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Jeśli chodzi o wspólne zamówienie z Hurtty - czy ktoś tu jeszcze pozostał? Okazało się, że w Prodogu nie mają w ogóle mojego koloru, jeśli nie ma chętnych do skorzystania z pomocy oferowanej przez Deer, to ja chyba zdecyduję się na zamówienie z UK (darmowa dostawa będzie jak emigracja przyjedzie do Polski na wielkanoc ;))

Ja moja pomoc podtrzymuje :)

Posted

cockermanka napisał(a):
Vectra - zielone już mam ;)
Generalnie szyję szerokości 15mm i 20mm. Jak upoluję odpowiednie dodatki do 25 i 30mm, to pewnie kiedyś też będą...

a_niusia - cockery-ciągniki chodzą i jest ok. (czyli do ok.12-13 kg, może ciut więcej)

to kurcze moje dwa razy tyle, ale tylko jedno to ciagnik...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jasne tylko nie wiem jak to wyszukac :) Masz jakis pomysl?

obroża dla staffordshire bull terrier ?
w PL są tylko czarne i brązowe ... a ja potrzebuje białą i czerwoną ... do tego w pl są klasyczne , a ja chce zacisk łańcuszkowy.

Posted

Vectra napisał(a):
obroża dla staffordshire bull terrier ?
w PL są tylko czarne i brązowe ... a ja potrzebuje białą i czerwoną ... do tego w pl są klasyczne , a ja chce zacisk łańcuszkowy.

Dobrze jak skoncze pisac prace do na studia to zerke :)

Ale to skorzane czy jakie? pokaz jakie maja w polsce :)

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Jeśli chodzi o wspólne zamówienie z Hurtty - czy ktoś tu jeszcze pozostał? Okazało się, że w Prodogu nie mają w ogóle mojego koloru, jeśli nie ma chętnych do skorzystania z pomocy oferowanej przez Deer, to ja chyba zdecyduję się na zamówienie z UK (darmowa dostawa będzie jak emigracja przyjedzie do Polski na wielkanoc ;))

Ja też sie na to piszę, tylko poproszę o stronę sklepu, z którego będzie robione zamówienie i określenie jaki przelicznik i inne koszty.

Posted

toyota napisał(a):
Ja też sie na to piszę, tylko poproszę o stronę sklepu, z którego będzie robione zamówienie i określenie jaki przelicznik i inne koszty.

To tez zalezy kto co chce, bo nie ma JEDNEJ strony ktora ma wszystko z hurtta :)

Przelicznik to na pol zeby wiedziec ile w zlotowkach. a paczka jak mowilam albo 60 zl kurierem do kogos w polsce albo 40 zlotych + waga paczki tez do kogos ale to poczta szwedzka a pozniej polska. Wiem ze jedna chetna na kurtke hurtty juz jest :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To tez zalezy kto co chce, bo nie ma JEDNEJ strony ktora ma wszystko z hurtta :)

Przelicznik to na pol zeby wiedziec ile w zlotowkach. a paczka jak mowilam albo 60 zl kurierem do kogos w polsce albo 40 zlotych + waga paczki tez do kogos ale to poczta szwedzka a pozniej polska. Wiem ze jedna chetna na kurtke hurtty juz jest :)

To w wolnej chwili poproszę o jakieś linki do sklepu z tymi kurtkami :). Wiem, że już gdzieś to było, ale wątek długi i trudno coś znaleźć.

Posted

Chantell napisał(a):
nie mam skonkretyzowanej nawet firmy...
też myślałam nad jakimś turkusem, ale nie wiem skad wytrzasnąć tak zestaw...

A zestaw może być w jakiś wzorek, czy chcesz jednolity? I z czego ma być wykonany (albo z jakiego tworzywa na pewno nie chcesz)?

Posted

[quote name='Vectra']tak znam i dziękuje ... do tej pory nie zwrócili mi kasy .... wpłaciłam , a oni twierdzą że nie mają .. bank swoje , oni swoje ... ponad 2 lata minęły.
Taka bagatelnie niska kwota , bo 500 zł ...
Jak na razie nie udalo mi sie nic znalesc pod wystawoiwe obroze Twojej rasy :(

Jest druga chetna osoba na cos (http://www.petsintown.se/default.asp?kategori=14600) ze Szwecji, to myslcie nad hurtta i dzielona wysylka. Ta strona tez ma cos hurtta
http://www.petsintown.se/find.asp

Posted

a_niusia napisał(a):
super sa te swinki...

a jaka ladna ta pomaranczowa nowosc!!!!

teraz nie wiem, co ladniejsze-sunflowersy czy te nowe pomarancze hehehe

Fakt, ta nowa pomaranczowa jest sliczna :) to chyba mój następny zakup będzie...Albo moze jeszcze na nowosci poczekam na wszelki wypadek :lol: