Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi tez ;) uwielbiam zielony na mojej, ale chcialabym cos rozowego, a activdog chyba nie ma rozowego 3cm. siedze teraz na tej stronce co podawaliscie kilka dni wczesniej i juz mnie oczy bola od tych kolorow ;)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Ok, dzięki z góry deer, naprawdę ukłon w Twoją stronę :** A to potem całe zamówienie będzie musiało do kogośc przyjść i ten ktoś roześle do innych, tak?

Pewnie tak, tak byloby najtaniej. To juz zalezy od wagi, mam opcje kurierem do 10 kg za 150 kr :) albo poczta polska ale to moze wyjsc drozej jakos powyzej 2 czy 3 kg jak dobrze pamietam

Posted

Aha, no ok. To już się dogada jak się zamówi wszystko : > Ew. mogłoby do mnie przyjść, bym dostała pieniądze na wysyłkę i wysłała reszcie, na takiej zasadzie??
A miałam nic już nie kupować! Ehh.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jaki rozmiar bo kolor juz podalas :)

Mój ma tak 35-36cm za łapami, pisałam kiedyś z Basią (właścicielka Lilo) u niej w galerii i pisała, że ma rozmiar 45, a Lila ma podobne wymiary do mojego, czyli rozmiar chyba 45 :)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Aha, no ok. To już się dogada jak się zamówi wszystko : > Ew. mogłoby do mnie przyjść, bym dostała pieniądze na wysyłkę i wysłała reszcie, na takiej zasadzie??
A miałam nic już nie kupować! Ehh.

To juz sie potem ustali :)

chrupcia napisał(a):
Mój ma tak 35-36cm za łapami, pisałam kiedyś z Basią (właścicielka Lilo) u niej w galerii i pisała, że ma rozmiar 45, a Lila ma podobne wymiary do mojego, czyli rozmiar chyba 45 :)

No to pewnie lepiej jak ona mowi ze da sie do 35 zmiejszyc

Lucky. napisał(a):
Deer a powiesz mi jeszcze jaka jest cena za szelki, nie norwegi tylko ten drugi model, na klate 65 cm ? :oops:

Z tego co pamioetam to nie ma roznicy
np. http://www.divinedog.se/hundsele-c-121-1.aspx
musialabys brac 70 bo ona ma 60-70 regulacje

Posted

niestety z polskich pasmanterii to 3/4 tasiemek się nie nadaje na obroże, dlatego daliśmy sobie z tym spokój, i głównie tylko tkane polecam, bo z malowanych tego typu, po intensywnym uzytkowaniu, zaraz farba będzie schodzić
jak z tych np.

można znaleźć grubsze
np.
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/srebrnefale.jpg

ale ceny mają już podobne do farbenmixów, dobrze, że Niemcy tak blisko:diabloti:

Posted

Lucky. napisał(a):
Deer przepraszam, a mogłabyś podać link do tych z promocji ? bo one wychodziły chyba jakoś taniej ...

Oj teraz nie wiem czy znajde bo juz kilka z roznych stron dawalam :(

chrupcia napisał(a):
to ile to wyjdzie na polskie pieniądze ? bo ja w sumie nawet nie wiem :D

Dziel mniej wiecej na pol :)

Posted

Kilka nas było z jednego miasta, myślę, że tak by było lepiej - wysłać tam, gdzie było kilka chętnych osób. I my byśmy już dodatkowo za przesyłkę w Polsce nie płaciły:evil_lol:

Posted

murakami napisał(a):
Kilka nas było z jednego miasta, myślę, że tak by było lepiej - wysłać tam, gdzie było kilka chętnych osób. I my byśmy już dodatkowo za przesyłkę w Polsce nie płaciły:evil_lol:

Jestem za. :smile:

Posted

barberry napisał(a):
minimum 34,5cm. maksimum Ci nie podam bo ta regulacja strasznie ciężko 'chodzi' ;) ale chyba i tak Ci to nie potrzebne ;)
a, przedni pasek ma 28.5-29cm od/do czerwonej kreski

chrupcia napisał(a):

Zobacz czy ten przedni pasek nie będzie za długi.
Sama się zastanawiam nad wzięciem następnych 35 żeby były na lato na krótką sierść bez żadnych ubranek. Bo 45 są u mnie idealne na kurtkę.

murakami napisał(a):

Jestem ZA :D

Jeśli o mnie chodzi to najchętniej zamówiłabym koniec marca/kwiecień ale mogę się dostosować :)