Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puchu']Dzięki :)

Pan Kamil doradził XXS... Chyba zaryzykuję XS i tyle będzie.

Przed chwilą specjalnie zmierzyłam moją XXS.
Wyregulowana bezpiecznie, to znaczy tak, że trzyma ją mniej więcej 1/2 rzepa (pewnie, że można zaczepić za sam jego koniuszek ale bałabym się, ze przy mocniejszym pociągnięciu puści) ma 27cm...

[SIZE="1"]sorry za jakość, przed chwilą robione

Posted

[quote name='vege*']Mojej Nuki zazwyczaj się ludzie boją, bo ona zawsze ostrzegawczo szczeknie jak ktoś zbyt blisko podchodzi do nas, ale jak było zimno i ją ubrałam w czarny polarek z czerwonym kołnierzykiem, czerwonym serduszkiem przy tyłku i czerwone szelki w łapki i kostki to tylko słyszałam jak ludzie gadali "ojej, jaki uroczy piesek, jaki sympatyczny, ojejku jejku". Jak Nuka polarka na sobie nie ma to zachwyty ludzi giną :evil_lol:[/QUOTE]
Nuka taka słodka :)

Posted

Jeśli XXS ma 27, to jaka musiałaby być na 18cm ?? :lol:
Ostatnio miewam mordercze myśli, żeby założyć Lusiakowej obrożę, bo mam dość filcu pod szelkami ;/
Chętnie bym jej kłaki ciachnęła ale za zimno jest. Boję się smycz do obroży przypiąć. Chociaż może pies sam by raczej nie szarpnął aż tak, żeby się udusić.?
No nieważne, w każdym razie na marzec rogziki mamy w planie. Floral tartan :D

Posted

Ja jestem fanka kurtek hurty :) deer jak bedziesz robic hurtowe zamowienie koniecznie daj znac, albo daj po prostu znac jak beda duze przeceny ;) Poki co niby duzo taniej, a dla mnie nadal za duzo:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']Ja jestem fanka kurtek hurty :) deer jak bedziesz robic hurtowe zamowienie koniecznie daj znac, albo daj po prostu znac jak beda duze przeceny ;) Poki co niby duzo taniej, a dla mnie nadal za duzo:evil_lol:
To nie ja bede robic tylko bede zbierac od Was to wy juz tam ustalcie kiedy :)

Posted

[quote name='Lucky.']Deer a cena jest zalezna od rozmiaru, czy jest taka sama?[/QUOTE]
To juz musisz sprawdzic, z reguly jak sie zmienia rozmiar to sie wtedy nowa cena pokazuje, jesli nie to znaczy ze taka sama

Posted

[quote name='deer_1987']To juz musisz sprawdzic, z reguly jak sie zmienia rozmiar to sie wtedy nowa cena pokazuje, jesli nie to znaczy ze taka sama[/QUOTE]
to jak będą też takie promocje, to i ja się piszę przy wspólnym zamawianiu :)

Posted

[quote name='Lucky.']to jak będą też takie promocje, to i ja się piszę przy wspólnym zamawianiu :)[/QUOTE]
No to sie zobaczy pozniej jak bedziecie chcieli zamawiac jakie sa :)

[quote name='MakeBelieve']ja bym wzięła norweskie niebieskie jeśli byłaby jakaś promocja, w rozmiarze na obwód 33cm to jaki rozmiar? jest taki?:D[/QUOTE]
obwod za przednim lapami?

Posted

[quote name='MakeBelieve']ja bym wzięła norweskie niebieskie jeśli byłaby jakaś promocja, w rozmiarze na obwód 33cm to jaki rozmiar? jest taki?:D[/QUOTE]

Rozmiar 35 :) 45 pewnie byłby trochę za duży.

Posted

[quote name='barberry']Też tak nie do końca bo moja ma równiutko 35 a regulacja wcale nie jest na minimum (mamy rozmiar 45) ;)[/QUOTE]
na szwedzkich w ogole nie pisza min i max :razz: 70 widze ma 60-70 :)