Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgataP jelonki są dla Elmo, DSPP :loveu: Tylko to wiercipięta i nie da sobie zdjęcia ładnego zrobić. Dla Watry weimarki i setera Freda zamówię coś w przyszłym miesiącu bo w tym za dużo wystaw jest do zapłacenia :roll:
NightQueen następnym razem się przywitaj :eviltong:
Marta_Ares cieszę się :evil_lol:

A jeśli chodzi o obroże świecące to przetestowałam tą z Trixie i miała tendencję do przekręcania się i psa widać nie było bo świeciło do ziemi :angryy:, potem kupiłam taką z diodami z allegro, to ona się zepsuła po którymś wilgotnym spacerze. Teraz wszystkie psy mają Nite Ize przy czym najstarsza ma już prawie dwa lata i wszystkie są sprawne, dodatkowym plusem jest to, że można je normalnie prać w pralce, wystarczy wyciągnąć ten pasek świecący. Bateria wystarcza tak na 2-3 miesiące.

Posted

Nie są to "zgrabne" obroże ale 5kg jamnik spokojnie sobie z nią radzi. Zważyłam. L-ka waży 104g, M 94g, S 88g. Generalnie zatrzaski są wszędzie takie same, różnią się obwodem, można je dowolnie "docinać" do obwodu szyi. A czy ciężkie czy nie to musisz porównać z innymi :)

Posted

AnIeLa napisał(a):
Marta a masz może u siebie Rossmana? Jakiś czas temu były obroże świecące u nich może jeszcze będą.

Nawet niezła i psa widać :)
http://img249.imageshack.us/img249/4010/beztytuu1wq.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=TiYS9_z8yf0&feature=mfu_in_order&list=UL

mam nawet 3 niestety w żadnym ich nie widziałam :(

Ares w choc feminine :diabloti:

guardy 4cm dla bokserki :)

obroża dla Asi

i norwegi dla haszczaka

Posted

do nas doszły szelki .
oczywiście rewelacja! wszystko pięknie uszytę i mocne, ale te nowe klipsy są na prawdę fajne , dużo mocniejsze niż te stare , z takim klipsem to nawet bym się nie bała obroży kupić :lol: a wiadomo jakie mam do tego podejście :eviltong:
jak zywkle pozytyw :evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
O teraz zauwazylam, ze Corse sasiadka jestes ;) Choc piesa nie kojarze, chyba.

Ty też z Ursynowa? Właśnie mi się wydawało, że kiedyś podobną sunię do Twojej Azy widziałam za Kazurówką ;)

Posted

Corse napisał(a):
Ty też z Ursynowa? Właśnie mi się wydawało, że kiedyś podobną sunię do Twojej Azy widziałam za Kazurówką ;)

no to pewnie Aza ;) nasze tereny teraz weekendowe :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
dostalas ode mnie kilka linkow zobacz sobie tam

Wszystkie oglądalam.

http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/komfortowe_szelki/161266

Jedynie te wygladaja obiecująco, choc nie wiem, czy na łaczeniu tej miękkiej części i taśmy nie ma tam zatrzasków, jakoś tak wygląda... Muszę to zobaczyc na zywo w sklepie, przymierzyć na psa.
Te pozostałe to w rozmiarach dla yorków. Niektóre nawet z koronką :razz:

A ogolnie, nie ma tego złego... Przy tych poszukiwaniach dowiedziałam sie, że są szelki dla świnek morskich oraz szelki dla szczurów. Słyszałam, ale nigdy jakos nie widzialam, a dzis miałam okazję :-) Bardzo fajne by były do samochodu dla Tami, no, ale niestety aż tak sie nie naciągną :shake:

Posted

beta ata napisał(a):
Wszystkie oglądalam.

http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/komfortowe_szelki/161266

Jedynie te wygladaja obiecująco, choc nie wiem, czy na łaczeniu tej miękkiej części i taśmy nie ma tam zatrzasków, jakoś tak wygląda... Muszę to zobaczyc na zywo w sklepie, przymierzyć na psa.
Te pozostałe to w rozmiarach dla yorków.

A ogolnie, nie ma tego złego... Przy tych poszukiwaniach dowiedziałam sie, że są szelki dla świnek morskich oraz szelki dla szczurów. Słyszałam, ale nigdy jakos nie widzialam, a dzis miałam okazję :-) Bardzo fajne by były do samochodu dla Tami, no, ale niestety aż tak sie nie naciągną :shake:

Tam masz lupe, kliknij sobie i wtedy ogladasz zdjecie w powiekszeniu

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Nie ma sprawy, każdy może korzystać z tego połączenia ;)

niby tak, ale wolę zapytać czy Ci to nie będzie przeszkadzało, bo to twój pomysł na połączenie :-)