Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mamy tylko półzaciski :)

Sprawdzają się u nas świetnie - szybko się je zakłada (a na klamerkę/zatrzask - szukać zapięcia w futrze to kłopot, a jak zatrzaskiem futro się przytrzaśnie... a pies akurat się już cieszy na spacer i nie ustoi chwili w miejscu), do tego mój pies ma bardzo wąską głowę, co sprawia, że ze zwykłej, nawet ciasno zapiętej obroży wychodziłby z łatwością... Szelki dla odmiany kołtunią włos...

Tak więc tylko półzacisk :)

Posted

oba mu pasują, ale chyba liski :lol: moze ze względu że je lubie:diabloti:
ale jelonkowe połączenie z podkładem będzie żywsze więc moze weź JELONKI :p

szysz napisał(a):
Też tak myślałam ale chyba liski też wezmę dla weimarki :)

weimarka(:loveu:) bedzie swietnie wyglądac w liskach:D

Posted

Ja ostatnio niejako z przyczyn eko-psa testuję Ami Play w wersji z bawełnianej taśmy i powiem wam że jestem bardzo zadowolona i bardzo mnie zaskoczyła jakość. Poza tym są bardzo miękkie i wygodne co dla mnie jest super ważne bo nie znoszę sztywnych i palących ręce smyczy.

A tu Dirki prezentuje gwiazdkowe prezenty :)

Posted

motylek1007 napisał(a):
moim zdaniem nie za szeroko i pasuje swietnie :)

Na codzien chodzi w rogz 1.8 stad 2.5 wydaje sie szeroko :) Ale zobaczymy jak sie bedzie sprawowac :) Druga sunia ma tyle samo w szyji 31 cm ale jest 10 cm dluzsza od szyji do ogona :diabloti:

Posted

deer_1987 Świetnie w niej Sherry, bardzo pasuje.:loveu:
Moim zdaniem szerokość idealna, choć nigdy bym nie powiedziała, że to 2,5cm :D Może to kwestia zdjęcia bo mój maks w 2.5 wygląda strasznie:p A na Sherry extra i jeszcze ten kolorek:cool3:

Posted

[quote name='DomixX']deer_1987 Świetnie w niej Sherry, bardzo pasuje.:loveu:
Moim zdaniem szerokość idealna, choć nigdy bym nie powiedziała, że to 2,5cm :D Może to kwestia zdjęcia bo mój maks w 2.5 wygląda strasznie:p A na Sherry extra i jeszcze ten kolorek:cool3:

[quote name='Kasi i Lena']Pięknie jamniczek wygląda:loveu::loveu::loveu:
Jeszcze takie sa duze zdjecia, ale ciezko jej robic jak ona sie wierci :mad:

http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/IMG_1352.jpg

http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/IMG_1356.jpg

Posted

vege* napisał(a):
Super ta obroża, nie lubię różu, ale na twojej psince wygląda zabójczo :loveu:

Ja ja widze w rozu tylko pytanie jak to bedzie z ta szerokoscia :) znam ja na 1.8 :diabloti: ale z kolei im szersza tym wygodniejsza :)

barberry napisał(a):
Bosko!

Moje następne Hurtty będą na pewno z serii lifeguard ;)

Jesli bys miala teraz pieniadze to zaraz lece do polski i moglabym wyslac Ci z polski :)