Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś mi poradzi jakiej szerokości obróżke zamówić na spaniela z ActivDog ? 2,5 , 3, czy 3,5 cm ? Najbardziej się obawiam, że w 3 lub 3,5 cm okucia będą za masywne. Ma ktoś może fotki psiaków w których z tych szerokości obróżkach AG ? :smile:

Posted

Blackbeauty napisał(a):
Dziękuję :)

proszę, psiurka jeszcze mała, typ pudelka :)

Ah mój ukochany Purple Chrome :loveu: Sama mam chrapke na ten wzór, ale na mojej obroży nie będzie widać a szelki za drogie jednak :shake:
Na Twojej pięknie się prezentuje i śliczny psiaczek :loveu:

Posted

ale ślicznie pudelkowi w tym rogzie ! :loveu:
Marta - czekam na zdjęcia już przerobionej na obrożę, na Aresie :P

Mini w kolejnej taksówce - tym razem ostatniej :P

i obydwie panny prezentują taksóki :

Posted

paulaa. napisał(a):
Ktoś mi poradzi jakiej szerokości obróżke zamówić na spaniela z ActivDog ? 2,5 , 3, czy 3,5 cm ? Najbardziej się obawiam, że w 3 lub 3,5 cm okucia będą za masywne. Ma ktoś może fotki psiaków w których z tych szerokości obróżkach AG ? :smile:

Naprawde nikt nie ma obróżki ActivDog? :-(

Posted

Myślę, że 2,5 będzie w sam raz.
Okucia będą chyba zbyt masywne, chociaż ja mam acitvdoga 2 cm, okucia podobno są do 2,5 cm taśmy, a w porównaniu do dogstyle są malutkie.

Posted

paulaa. napisał(a):

Tori w 2,5 cm AD :)

Oraz Iwan w [SIZE="1"](edit) 2,5 cm, ale to nie ActivDog, tylko RedDingo.

Myślę, że spanielkowi 3 albo 3,5 cm, zależy już od Ciebie :)

Posted

paulaa. napisał(a):

Ja zamówilam 3cm obróżkę dla labradora, ale (chociaż wyslana w poprzedni czwartek) jeszcze nie doszla :shake:

Posted

lawendowa napisał(a):
No w ostateczności mam upatrzone wzory które mi się podobają także wybiorę coś z tego co jest :) Pytanie czysto techniczne, czy Wasze akcesoria można także zakupić na wystawach?

Stoisk na wystawach nie mamy.

activdog na sznaucerce olbrzymce - 40 cm w szyjce, 31 kg wagi - obroża ma dokładnie 2,8 cm szer. razem z polarem

a to Red Dingo 2,5 cm na 5 mies. olbrzymku, jakieś 36 cm szyja

i activdog 2 cm na ekoskórce :)

Posted

A mógłby mi ktoś doradzić jaka powinna być regulacja zaciśniętej obroży półzaciskowej (część zaciskowa 9 cm) dla psa o obwodzie szyi 36 cm? Jakoś nie jestem pewna, czy dobrze to mierzę...

Posted

weszka napisał(a):

PS. Duffel jest idealnym użytkownikiem obroży DD ;) a w dodatku jak mu w niej ładnie!

Dziękujemy :)

Pinesk@ napisał(a):

Ale co ? :diabloti:

zaba14 napisał(a):
Co...?? zobacz galerie Dufla, on co zdjęcie tak wygląda.. już pisałam najbrudniejszy pies na dogo :D :D :D

Wcale nie...bez przesady :eviltong: Teraz się tak nie brudzi już, bo nie ma za bardzo jak, no chyba że się w czymś wytarza, ale na szczęscie rzadko :D

Pinesk@ napisał(a):
Pierwszy raz widzę goldena w takim 'naturalnym' stanie :D Zajrzę sobie do galerii, dzięki ;)

;)

zaba14 napisał(a):
Mam takie wrażenie że Duffel kocha połączenie woda plus piasek... panierka :> :> a Ewie to nie przeszkadza, bo w sumie co jest cenniejszego na spacerze z psem jak nie to aby on był zadowolony, później można go uprać :P

Oj kocha, kocha :evil_lol:
A potem wcale nie ma konieczności 'prania' go, jak wyschnie to sie wykruszy i wystarczy piach zamieść ;)

lawendowa napisał(a):

JA tam wychodzę z założenia, że jak się wysuszy to się wykruszy :P Fakt, że wtedy tona piachu wylatuje z psa, no ale po cos się ma rączki przecież :)

Dokładnie ;)

omry, to jest 2,5 cm, a nie 3
http://iv.pl/images/44065325476028986210.jpg
Red Dingo nie robi obroży o szerokości 3 cm ;)

Posted

weszka napisał(a):
Stoisk na wystawach nie mamy.

No trudno, jakoś to przeżyje :evil_lol: Lece szukać informacji o tych Waszych piłkach, bo mi się spodobały, ale tematu zaśmiecać nie będę ;-)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Uwaga, uwaga na pełnej misce są promocje rogza (przynajmniej dla XL-ek nie patrzyłam dla innych), mnie męczy to i nich Was podręczy ;)

Kurcze wszystkie stare wzorki przecenione, oprócz tych co mnie interesują - kostki i łapki... poczekam :razz: