Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barberry napisał(a):
2.9kg

Uwielbiam Twoją bulwę! :D To oko jest fantastyczne.

-Choc Feminine
- Paint Paw
- Icecream Bone
- Royal Sunrise
- Butterfly
- Planet Rogz
- Viva Rogz
- Surf Tartan
- Floral Tartan
- Neon Chrome
- Purple Chrome
- Turq Chrome
- Yellow Bones On Blue
- Waves
- Daisy
- Yellow Paws On Black
- Rogzette
- Pink Hearts
- Raf. Camo
- Sgt Camo
- Sport Red
- Sport Blue
- Retro Rex
- Skateboard
- Funky Retro
- Cow Patch
- Green Tartan
- Paws On Zebra
- Bones On Red
- Hibiscus
- Barbwire
- Pink Bone
- Bronze Bone
- Lime Bone

Proszę bardzo, wydaje mi się, że to wszystkie występujące w rozmiarze M. Poszukaj sobie tylko do nich obrazków - nazwy już masz.

WILEKIE dzięki :3 zaraz idę sb szukać :>

Posted

Strasznie mi się podoba Lime Bone! Szkoda że nie ma wersji z łańcuszkiem. Muszę przejrzeć bo nie wiem czy ten gładki Lime może będzie w półzacisku albo z łańcuszkiem? To już wiem jakie będą kolejne zakupy :)

Posted

toyota napisał(a):
Tak ! Właśnie miałam na myśli ten sklep, przepraszam, było już późno i zapomniałam wkleić linka. Przesyłka jest darmowa i szybko realizują. Trzeba płacić Pay Pal-em.

a wytłumaczy mi ktoś co to jest ten pay pal ?

Posted

toyota napisał(a):
Tak ! Właśnie miałam na myśli ten sklep, przepraszam, było już późno i zapomniałam wkleić linka. Przesyłka jest darmowa i szybko realizują. Trzeba płacić Pay Pal-em.

a Pay Pal-em będzie taniej? bo jeżeli się nie mylę to 16E to 63,60, a w innych po 50 :< nie wiem czy to się będzie opłacało :C

Posted

Vailet napisał(a):
i jak się sprawiają? kiedy przyszło? nie było żadnego problemu z wysyłką?

Nie pamiętam dokładnie po ilu dniach, ale jakoś tak po ok. 10. To chyba szybko, bo nieraz dłużej z polskich sklepów idzie przesyłka :razz:.
Jak się płaci tym Pay Pal-em, to bardzo szybko pieniądze są na koncie u sprzedawcy.

Posted

Przepinane jak dla mnie są niewygodne. Mam taką bo wydawała się uniwersalna, raz krótsza raz dłuższa, okazuje się że jak krótka to sznurki latają, a długa jest po prostu za długa i trudno złapać w połowie bo sie to wszystko przesuwa ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ja osobiście preferuję przepinaną, bo psa na treningach mogę przywiązać szybciej ;)

Słuchajcie jak zrobić w obrozy dziurkę, ale tak żeby jej jakoś nie zmasakrować?

ja byłam z tym u kaletnika ... jedna dziurka to 2zł :-)