dog193 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Tepes'] 1 albo 4, coś żeby było z żółtym ale moje zdanie już znasz:evil_lol: za to ostatnia wgl mi nie podchodzi;) Ale 4 jest ostatnia :diabloti: Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 wiecie gdzie kupić pół zacisk najlepiej rogza? jakiś używany najtaniej. duży rozmiar. Coś takiego": Quote
paulaa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja czekam na naszego Rogz Planet zacisk z krakvetu. :smile: Jak dojdzie będą fotki, już nie moge się doczekać. ;) Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 paulaa. napisał(a):Ja czekam na naszego Rogz Planet zacisk z krakvetu. :smile: Jak dojdzie będą fotki, już nie moge się doczekać. ;) czekam :D, jaki wzór? Quote
Molowe Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Vailet']czekam :D, jaki wzór? przecież paulaa. napisała że Planet Rogz :D Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Molowe']przecież paulaa. napisała że Planet Rogz :D o matko! sory xD ja jak zwykle z głową w chmurach... Quote
w deszczu rosnę Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jak myślicie, który odblask Rogza lepszy dla mego stwora: stary zielony czy lepiej poczekać na tą nową limonkę? Quote
Voute Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Jak myślicie, który odblask Rogza lepszy dla mego stwora: stary zielony czy lepiej poczekać na tą nową limonkę? Moim zdaniem stary zielony ;) Jak myślicie, czy połączenie fioletowego i zielonego jest dobre dla rudego psa? Quote
Litterka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Voute napisał(a):Moim zdaniem stary zielony ;) Jak myślicie, czy połączenie fioletowego i zielonego jest dobre dla rudego psa? Fantastyczne! :loveu: Quote
barberry Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kilka lepszych zdjęć Lilo w nowych szelasach :D Strasznie się cieszę, że ich jednak nie wymieniłam, dzięki za pomoc :D Quote
anna35-1974 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kolejne 2 nowości od DS w motorki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us w samochodziki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tepes Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='dog193']Ale 4 jest ostatnia :diabloti: miało być 3:oops: [quote name='w deszczu rosnę']Jak myślicie, który odblask Rogza lepszy dla mego stwora: stary zielony czy lepiej poczekać na tą nową limonkę? zdecydowanie stary zielony! Świetnie Chopperowi w obu choć bardziej podoba mi się w 2:) A my będziemy bogatsi o taksowe maki Quote
DomixX Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Voute napisał(a):Jak myślicie, czy połączenie fioletowego i zielonego jest dobre dla rudego psa? Jest bardzo dobre. Ja co prawda mam rudo białego psa ale super mu w takim połączeniu :P Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 http://img7.imageshack.us/img7/9228/dsc0037ak.jpg bardzo dobrze, ze nie wymieniłaś, super mu pasują!!!:loveu: Ania w pomarańczu Chopper bardzo fajnie wygląda! Quote
rashelek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wszystkim psiakom pasują ich nowości :loveu: Tym bardziej podziwiam, że to rzeczy zamawiane przez net, więc nigdy nie ma pewności, że będzie psu pasowało. A ja mam właśnie taki dylemat - w czym mojemu potworowi będzie lepiej? Potwór: Wzór A: Wzór B: I jaka szerokość? Do wyboru mam 1,5cm i 2,5cm. Z góry dziękuję za pomoc :loveu: Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ktoś ma do sprzedania obrożę(nie aż tak ważna,tylko do kompletu ale najważniejsze smycz :)) i smycz MacLeather CZARNĄ? mogą być używane najlepiej najtaniej :D co myślicie o firmie MacLeather? czarna smycz MacLeather pasuje do tych szelek? (zdjęcie na górze) Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 go|denk@! jak twój pies chodzi na pół zacisku rogza? też zastanawiałam się nad obrożą zaciskową. Harry jai ma rozmiar? za ile i gdzie ją kupiłaś? Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 rashelek zdecydowanie A. Ile Mika ma wzrostu? 1,5cm nie będą na nią za małe? Jak chcesz to poszukam fotkę fifki w szelkach 2,5 żebyś zobaczyła mniej więcej jak to wygląda. Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Kasi i Lena napisał(a):rashelek zdecydowanie A. również, bardziej w A go widzę :) a co do szerokości to po zdjęciu trudno ocenić jaki jest duży, myślę ze 2cm byłoby idealne :D Quote
Naklejka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ma ktoś może obroże zaciskowe dodatkowo zapinane na klamrę? Jak to wyglądałby na dużym psie? :) Zastanawiam się czy młody z takiej obroży zwieje.... Quote
rashelek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wzrostu... no jest wielkości spaniela :D Nie ma 2cm niestety, jest tylko 1,5 i 2,5. Miała guardy z Hiltona bodajże 1cm albo 1,5cm i wyglądała w nich nieźle, tylko miała wtedy mniej futra i tłuszczyku :D Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Obawiam się że 1,5 cm zginie w jej futrze i nic nie będzie widać. Tutaj Fifka w tych szelkach 2,5cm, na fotce ma 8 miesięcy. Teraz jak jeszcze troszkę podrosła wygląda w nich lepiej, jednak 2cm byłyby lepsze. Quote
rashelek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wcale nie wyglądają na takie wielkie :D Właśnie żałuję, że nie ma 2cm, bo byłoby pewnie idealne, a tak mam dylemat. Pasują one Fifce i coraz bardziej mnie ten niebieski kusi :loveu: Quote
Vailet Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ma ktoś pomysł jaki wzór ROGZowej obroży i smyczy kupić Toffikowi? najlepiej żeby wzór pasował do szelek (na dole) obroża pół zaciskowa (nie ta łańcuszkowa) Toffi jak widać nie jest wielkoludem :> najlepiej żeby wzór był w ciemnych kolorach. Szelki Toffika i Toffik. : jbc. szelki Red Dingo Flaying Bones Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wzorek jest bardzo ładny, myślę że do Miki by pasował. Jak masz zamiar kupić w miejscowym sklepie to jej przymierz o oceń w którym rozmiarze jej lepiej. Quote
Recommended Posts