Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smycz ma 80cm. Myslałam ze troche wiecej, sama jestem zaskoczona. Ale jest bardzo wygodna i grubsza niz np. ta zielona w listki czy cos tam. Jest takiej samej grubosci co obroza (obroza tez jest szersza niz ta w listki ;P moze o jakies pół cm..). I powiem szczerze ze jest bardzo wygodna pomimo tego ze taka krotka. Jedynym jej defektem jest to ze sie skreca.. ale jak pies idzie prosto to jest ok :D

Posted

Uwielbiam takie mądrości.. "właściciel ważniejszy od instynktu" itd. itp. Widać, że osoba, która to pisze, nigdy nie miała kryjącego reproduktora, ani nie miała z takim kontaktu.

Posted

[quote name='Metheora']pochwalimy się smyczami- do kompletu dla obróżek skórzanych :) miękka skóra, 15mm/180cm
zdjęcie ze spaceru- jutro cyknę samą smycz to będzie lepiej widać :)
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378788_268168979886367_100000798011025_674281_340682866_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383936_268166613219937_100000798011025_674274_1811921054_n.jpg

Bardzo pieknie psy wyglądają, skóra to jednak skóra... Pochwal się też, gdzie takie fajne smyczki kupiłaś.

Posted

[quote name='Metheora']pochwalimy się smyczami- do kompletu dla obróżek skórzanych :) miękka skóra, 15mm/180cm
zdjęcie ze spaceru- jutro cyknę samą smycz to będzie lepiej widać :)

Bardzo elegancko.

Posted

bobroska. napisał(a):
Uwielbiam takie mądrości.. "właściciel ważniejszy od instynktu" itd. itp. Widać, że osoba, która to pisze, nigdy nie miała kryjącego reproduktora, ani nie miała z takim kontaktu.

tu poruszona była kwestia , żeby pilnować suczki , nie chodzić z nią na spacery dłuższe :hmmmm: ja mieszkając w bloku , z suczką w cieczce - nie mogłam wyjść z mieszkania , bo przed drzwiami siedziało stado amantów ... dlatego pisałam , smycz obwiązuje wszystkich :) wtedy nie ma problemu nikt na spacerach :)

Posted

HelloKally napisał(a):
Jak ja patrzyłam na aukcje, to myślałam, że jakaś chała, a tu całkiem fajna rzecz.

A ja myślałam :
cena-o'k
obroża na zdjęciu - o'k
opis - o'k
E, nieee, za piękne, żeby było prawdziwe ;)

Posted

Vectra napisał(a):
tu poruszona była kwestia , żeby pilnować suczki , nie chodzić z nią na spacery dłuższe :hmmmm: ja mieszkając w bloku , z suczką w cieczce - nie mogłam wyjść z mieszkania , bo przed drzwiami siedziało stado amantów ... dlatego pisałam , smycz obwiązuje wszystkich :) wtedy nie ma problemu nikt na spacerach :)

Mieszkałam prze ponad 7 lat w bloku z cieczkującą suczką, więc znam ten ból..

Posted

Zrobiłam dziś zdjęcia kolekcji Prince'a :) w wolnej chwili zrobię też zdjęcia rzeczy dla Abi

Dogstyle

Lupine

Dwie pierwsze od góry to smycze z Aleksandra Pet Shop a 2 od dołu to Red Dingo

Rogzy ( Rogzette jest wspólna :P )

Taksy

i reszta która została w pudełku ;)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Zrobiłam dziś zdjęcia kolekcji Prince'a :) w wolnej chwili zrobię też zdjęcia rzeczy dla Abi

Dogstyle

Lupine

Dwie pierwsze od góry to smycze z Aleksandra Pet Shop a 2 od dołu to Red Dingo

Rogzy ( Rogzette jest wspólna :P )

Taksy

i reszta która została w pudełku ;)

o matko ile tego:crazyeye::crazyeye: no to Prince to niezły strojniś jest :evil_lol:A tak na serio to b.fajna kolekcja no i czekam na kolekcje Abiśki :lol: