NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 westie_justa napisał(a):Jesli rogz to tylko z wzorkiem:P nie opłaca mi sie kupowac jednolitej obroży za taką cene:P też tak kiedyś myślałam, ale rogz ma takie zabójcze kolory, które genialnie na psach wyglądają że nie sposób się powstrzymać Quote
Yuveza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 hamilton chyba tez ma takie zarówiaste:D można sie powstrzymac:D znaczy nawet nie trzeba jak sie niema kasy:P Quote
w deszczu rosnę Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziękuję za wszystkie wypowiedzi w temacie ubrań :) Barberry, właśnie dokładnie o taki ocieplacz, jaki linkowałaś mi chodziło. No i będę śledzić bazarki :) Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 westie_justa napisał(a):hamilton chyba tez ma takie zarówiaste:D można sie powstrzymac:D znaczy nawet nie trzeba jak sie niema kasy:P ale nie ma na łańcuszkach, a ja wolę pół-zaciski ;) Quote
Yuveza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 mi sie podobaja łancuszki ale nie miałam nigdy półzacisku Quote
puchu Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta_Ares, robicie jeszcze obroże z kolcami? Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 westie_justa napisał(a):mi sie podobaja łancuszki ale nie miałam nigdy półzacisku spróbuj :cool3: Quote
Hallie Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='barberry']Polecam Ci derki firmy 3rd Pole: http://www.3rd-pole.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=98 Mam tę lżejszą wersję i jestem bardzo zadowolona. Ja mam oczywiście malutki rozmiar ale wiem, że mają też duże, które również spisują się fantastycznie :D ja też szczerze polecam te kubraczki, mam wersję grubszą dla rodezjanki i spisuje się rewelacyjnie, ciepłe i co bardzo ważne wytrzymałe, bo ortalion to przy aktywnych psach na dwa wyjścia starcza A tak przy okazji wspomnę, że weszłam kiedyś z nudów na ten wątek i tak sobie go ostanio śledzę i jestem pod wrażeniem kolekcji jakie niektóre osoby posiadają. Sama lubię ładne obroże, ale za dużo nie posiadamy i w sumie jak już jakaś się u nas sprawdzi to suka nosi do znudzenia. Quote
psyja Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 NightQueen napisał(a): ja też mam ochotę na różowego rogza z nitką :loveu: uwielbiam taki komplecik :loveu: seria odblaskowa jest aaaaaaaa :loveu: Quote
gops Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hallie napisał(a):ja też szczerze polecam te kubraczki, mam wersję grubszą dla rodezjanki i spisuje się rewelacyjnie, ciepłe i co bardzo ważne wytrzymałe, bo ortalion to przy aktywnych psach na dwa wyjścia starcza . niestety z wytrzymałością do końca się nie zgodzę, mam ten kubraczek już 2 sezony noszony i cała obramówka odblaskowa popękała i się zdarła , plus kilka "zadrapań" na kubraku ewidentnie od krzaka jakiegoś , nadal spełnia swoją role tylko już nie co gorzej wygląda. mam również kubrak od taks ale to całkiem inny krój i materiał więc nie ma co porównywać . Quote
Tepes Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Marta szele super:loveu: NightQueen kolce na Molly wyglądają świetnie!! no to zamówiłam rybki u Marty:loveu: Quote
motyleqq Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/WAKACJE/DSC01626.jpg dopiero co określiłam się u Marty, co chcę zamówić... kurcze:evil_lol: Quote
Avaloth Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Miałam ochotę na jakąś 'dziewczęcą' obrożę od Taks dla mojego Krówa, mówię mamie (Chester ma jutro urodziny), że może bym mu kupiła coś. A ta mi na to, żebym nie przesadzała, dużo ma. A mamy jednego rogza, dwuletniego, jednego, rocznego Pitmana i kilkumiesieczne szelki norweskie od Marty. Plus smycze dwie (w tym jedna tylko dlatego, że dostałam ją gratis :D). Quote
gops Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='motyleqq']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/WAKACJE/DSC01626.jpg dopiero co określiłam się u Marty, co chcę zamówić... kurcze:evil_lol: nie jesteś sama :lol: Quote
Tepes Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Avaloth']Miałam ochotę na jakąś 'dziewczęcą' obrożę od Taks dla mojego Krówa, mówię mamie (Chester ma jutro urodziny), że może bym mu kupiła coś. A ta mi na to, żebym nie przesadzała, dużo ma. A mamy jednego rogza, dwuletniego, jednego, rocznego Pitmana i kilkumiesieczne szelki norweskie od Marty. Plus smycze dwie (w tym jedna tylko dlatego, że dostałam ją gratis :D). to nie marudź ino kupuj:evil_lol: ja czekam na Taksową panterę i od Marty rybki i jeszcze jedna się u mnie robi ale jakoś nie chce się dokończyć:evil_lol: Quote
vege* Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Lilyeth bardzo fajnie Bingo wygląda w tym rogzie, ale chyba twój psiak nie jest zbyt duży bo trochę maszywnie te kółka wyglądają ;-) Quote
AnIeLa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Przyszła do Nas obróżka od Marty. Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowna jest :) Quote
Tepes Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='AnIeLa']Przyszła do Nas obróżka od Marty. Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowna jest :) to czekamy na zdjęcia!:) Quote
Litterka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Lilyeth, masz przepięknego psa! Czy to border, czy inna rasa? Naprawdę cudowny! Quote
AnIeLa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Tutaj sama obróżka na modelu będzie później :loveu: Quote
bobroska. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://images49.fotosik.pl/1039/42401cf41be53e6e.jpg Haha, śmieszna tasiemka. :lol: Quote
Marta_Ares Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 była smycz:D http://allegro.pl/smycz-regulowana-krazy-dog-hunter-czarna-25mm-i1775293958.html a będą 3 obroże :) tu Aresowa: Quote
Smile of Red Witch Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Akira w swoim nowym kompleciku od Bazylowej ;) [im]http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0004-30.jpg Cały komplecik ;) Quote
Milena9 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Fajnie wygląda w tym komplecie. Jaka to szerokość smyczy? Quote
Recommended Posts