Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
Jesli rogz to tylko z wzorkiem:P nie opłaca mi sie kupowac jednolitej obroży za taką cene:P

też tak kiedyś myślałam, ale rogz ma takie zabójcze kolory, które genialnie na psach wyglądają że nie sposób się powstrzymać

Posted

[quote name='barberry']Polecam Ci derki firmy 3rd Pole: http://www.3rd-pole.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=98
Mam tę lżejszą wersję i jestem bardzo zadowolona.
Ja mam oczywiście malutki rozmiar ale wiem, że mają też duże, które również spisują się fantastycznie :D
ja też szczerze polecam te kubraczki, mam wersję grubszą dla rodezjanki i spisuje się rewelacyjnie, ciepłe i co bardzo ważne wytrzymałe, bo ortalion to przy aktywnych psach na dwa wyjścia starcza

A tak przy okazji wspomnę, że weszłam kiedyś z nudów na ten wątek i tak sobie go ostanio śledzę i jestem pod wrażeniem kolekcji jakie niektóre osoby posiadają. Sama lubię ładne obroże, ale za dużo nie posiadamy i w sumie jak już jakaś się u nas sprawdzi to suka nosi do znudzenia.

Posted

NightQueen napisał(a):

ja też mam ochotę na różowego rogza z nitką :loveu:

uwielbiam taki komplecik :loveu: seria odblaskowa jest aaaaaaaa :loveu:

Posted

Hallie napisał(a):
ja też szczerze polecam te kubraczki, mam wersję grubszą dla rodezjanki i spisuje się rewelacyjnie, ciepłe i co bardzo ważne wytrzymałe, bo ortalion to przy aktywnych psach na dwa wyjścia starcza

.

niestety z wytrzymałością do końca się nie zgodzę, mam ten kubraczek już 2 sezony noszony i cała obramówka odblaskowa popękała i się zdarła , plus kilka "zadrapań" na kubraku ewidentnie od krzaka jakiegoś , nadal spełnia swoją role tylko już nie co gorzej wygląda.
mam również kubrak od taks ale to całkiem inny krój i materiał więc nie ma co porównywać .

Posted

Miałam ochotę na jakąś 'dziewczęcą' obrożę od Taks dla mojego Krówa, mówię mamie (Chester ma jutro urodziny), że może bym mu kupiła coś. A ta mi na to, żebym nie przesadzała, dużo ma.
A mamy jednego rogza, dwuletniego, jednego, rocznego Pitmana i kilkumiesieczne szelki norweskie od Marty. Plus smycze dwie (w tym jedna tylko dlatego, że dostałam ją gratis :D).

Posted

[quote name='Avaloth']Miałam ochotę na jakąś 'dziewczęcą' obrożę od Taks dla mojego Krówa, mówię mamie (Chester ma jutro urodziny), że może bym mu kupiła coś. A ta mi na to, żebym nie przesadzała, dużo ma.
A mamy jednego rogza, dwuletniego, jednego, rocznego Pitmana i kilkumiesieczne szelki norweskie od Marty. Plus smycze dwie (w tym jedna tylko dlatego, że dostałam ją gratis :D).
to nie marudź ino kupuj:evil_lol:

ja czekam na Taksową panterę i od Marty rybki i jeszcze jedna się u mnie robi ale jakoś nie chce się dokończyć:evil_lol: