Yuveza Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Jeeeesuu :o te zielone to przecie turkus cudowny !:loveu::loveu:!!! Quote
MakeBelieve Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No tak! Napisałam do nich mejla, czy będą mieć dostępny najmniejszy rozmiar i czy ta zieleń to faktycznie taki turkus jak na zdjęciu.. Quote
Yuveza Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Cudny jest ja tak kocham ten kolor a nigdzie nie moge znaleźć:P jakbym miała kase...:/ to jak Ci odpiszą to powiedz;) Quote
w deszczu rosnę Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 MakeBelieve napisał(a):ZeroDC wydają się właśnie bardzo fajne, myślałam, żeby kupić dla swojej, bo na polskiej stronie jest też kolor turkusowy- śliczny!, ale na czeskiej oryginalnej jest napisane zielony, więc kolorki przekłamane :( chociaż i tak nie wiem czy nie kupię np. czerwonych. no ale ten pasek z przodu jest stały - nie wyregulujesz go, chyba, że Ci podadzą dokładny wymiar Quote
Voute Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No ja się właśnie obawiam tylko o ten przedni pasek. Bo zamawiałabym rozmiar S, mój pies ma w klacie gdzieś 53 cm. W Activodgu ten przedni pasek jest na zamówienie więc... które szelki waszym zdaniem lepiej wziąć? Quote
anorektyczna.nerka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja bym wzięła zeroDC, bo robią sprzęt dla zaprzęgowców, więc nieco bardziej im ufam. Chociaż w przypadku mojego psa chyba lepiej by było zrobić na zamówienie, bo w klacie ma ponad 70cm, a boję się że przy rozmiarze M pasek z przodu będzie za krótki. Quote
Yuveza Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ja też bym brała S;) no własnie przedni pasek... w sumie nawet tego nigdy nie mierzyłam bo dopiero będziemy miec 1 szelki norweskie:D Quote
Lucky. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bardzo fajne te szelki, ale albo ja nie widzę jaka jest cena odpowiedniego rozmiaru na Meg, albo nie ma na stanie i nie ma jak zobaczyć. Megi w pacyfkach: Quote
Pietruszka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Lucky.']Bardzo fajne te szelki, ale albo ja nie widzę jaka jest cena odpowiedniego rozmiaru na Meg, albo nie ma na stanie i nie ma jak zobaczyć. Megi w pacyfkach: http://img822.imageshack.us/img822/5149/dsc2519u.jpg Megi świetnie w nich wyglada, do tego bardzo podoba mi się to połączenie kolorów ;). A ja nie mogę się doczekać, kiedy do mnie przyjdą rzeczy z "dogstyle":loveu:. Quote
toyota Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Frania w Rogzie, który jest jednym z hitów na tym wątku, też go wreszcie mamy ;): Moja "córeczka" Pyza w Red Dingo: Quote
barberry Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='toyota']Frania w Rogzie, który jest jednym z hitów na tym wątku, też go wreszcie mamy ;): http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=dsc0327qh.jpg&res=medium Noo rogzowy turkus obowiązkowo ;) Fajnie wygląda. Quote
vege* Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pietruszka napisał(a):Megi świetnie w nich wyglada, do tego bardzo podoba mi się to połączenie kolorów ;). A ja nie mogę się doczekać, kiedy do mnie przyjdą rzeczy z "dogstyle":loveu:. No fajnie Megi wygląda w pacyfkach :-) Też mam takie połączenie kolorów, ale tasiemkę mam brązową w nietoperzyki :-) Pietruszka, a co zamówiłaś z dogstyle? :eviltong: Quote
Pietruszka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pietruszka, a co zamówiłaś z dogstyle? :eviltong: Zamówiłam 2 obróżki i smyczkę, ale jakie to zaniedługo zobaczysz:cool3: Quote
toyota Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pestka w pomarańczowym Rogzie: i Tosia w fioletowym: Quote
Karilka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ten leopard już dłuuugo mnie kusi.. Tak samo smycz z Wozy, która pożarła mi Shila. Nowa kosztuje ok.80zł.. Żyła u mnie 6 lat... ehh Kupiłam ostatnio nową, szytą czarną smyzc z podwójnej taśmy, długości 3m i troche. Zapłaciłam 35zł. Dla mnie bomba. Powinna na długo wystarczyć. Quote
toyota Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 I ostatnia modelka - sunia Moli z działu PwP, której kupiłam taką oto skórzaną obrożę z adresatką z firmy Dingo i smycz nie pamiętam jakiej firmy (do adopcji razem z obrożą ;)): Quote
Marchewkowy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Marta_Ares napisał(a):skóra pomarańczowo- zielona: [G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00401.jpg [G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00404.jpg i pozłacany łańcuszek: [G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00417.jpg [G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00422.jpg wystarczy tych nowości chyba na jakiś czas :D chociaż przede mną 2 wystawy (warszawa i włocławek) Fajnie mu w łańcuszku ;) Quote
Marchewkowy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 BullWest, bardzo ładna kolekcja! http://krolowakluska.boo.pl/grafika/IMG_1023.JPG Jak ci się sprawdza Zulux Mac Flower, bo też o nim myślę. Jak byś chciała sprzedać obroże + smycz rogz floral to ja chętnie odkupie, jaka to szerokość? Świetne te Wozy z niemieckiej strony... Cudooo!!! :loveu: Toyota, ale się obkupiłaś :D Bardzo im pasują rogzy :loveu: Quote
BullWest Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ej, ej! Co to za boski turkusowy Rogz, o którym nic nie wiem??? toyota - super nabytki, wszystko mi się bardzo podoba:loveu: Marchewkowy - u nas Mac Flower sprawdza się świetnie, mamy go od ponad dwóch lat i nigdy nic się z nim nie działo (m.in. nigdy się nie luzował, o czym czytałam w tym wątku). Ostatnio go mało nosimy, bo nie mam pasującej smyczy:evil_lol: Ale z racji tego, że czekam na DogStyle'owe sówki i jelonki, to zamówiłam na Allegro dwie zwykłe smycze: różową i brązową, brązowa powinna do Mac Flowera się nadawać. Co do Florala, to to jest standardowo u nas M-L (czyli 2 cm szerokości), ale mimo to, że bardzo szybko się niszczy nie będę go sprzedawać, bo wzorek ma boski:loveu: Quote
kiniaaa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 toyota napisał(a):Frania w Rogzie, który jest jednym z hitów na tym wątku, też go wreszcie mamy ;): Extra wygląda! Strasznie podoba mi się ten turkusik, muszę kiedyś zakupić. Tylko mój ma malutką szyjkę i nie wiem czy są S z tego.. Wie ktoś? Quote
Yorkomanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 są s ale mi się z 1 nitką nie podobają:-( Quote
Marchewkowy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Znalazłam lepsze fotki tej smyczki, super była... szkoda że już ich nie ma Quote
drzalka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Hej Zamówiłam dwa Dublin Dogi w paseczki :) Różowy dla Leny i błękit dla Omara : Quote
motyleqq Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 fajne są te dublin dogi, ale nie mam kasy :-( za to szykuję się do zamówienia szelek z dogstyle, czekam na wycenę ;) i niby byłam pewna, że chcę czerwono-zielone, ale jak patrzę na Etnę w fioletowej pościeli, to mam ochotę na fioletowo-różowe :evil_lol: Quote
Recommended Posts