Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MakeBelieve napisał(a):
ZeroDC wydają się właśnie bardzo fajne, myślałam, żeby kupić dla swojej, bo na polskiej stronie jest też kolor turkusowy- śliczny!, ale na czeskiej oryginalnej jest napisane zielony, więc kolorki przekłamane :( chociaż i tak nie wiem czy nie kupię np. czerwonych.

no ale ten pasek z przodu jest stały - nie wyregulujesz go, chyba, że Ci podadzą dokładny wymiar

Posted

No ja się właśnie obawiam tylko o ten przedni pasek. Bo zamawiałabym rozmiar S, mój pies ma w klacie gdzieś 53 cm. W Activodgu ten przedni pasek jest na zamówienie więc... które szelki waszym zdaniem lepiej wziąć?

Posted

Ja bym wzięła zeroDC, bo robią sprzęt dla zaprzęgowców, więc nieco bardziej im ufam. Chociaż w przypadku mojego psa chyba lepiej by było zrobić na zamówienie, bo w klacie ma ponad 70cm, a boję się że przy rozmiarze M pasek z przodu będzie za krótki.

Posted

Pietruszka napisał(a):
Megi świetnie w nich wyglada, do tego bardzo podoba mi się to połączenie kolorów ;).
A ja nie mogę się doczekać, kiedy do mnie przyjdą rzeczy z "dogstyle":loveu:.

No fajnie Megi wygląda w pacyfkach :-)
Też mam takie połączenie kolorów, ale tasiemkę mam brązową w nietoperzyki :-)

Pietruszka, a co zamówiłaś z dogstyle? :eviltong:

Posted

ten leopard już dłuuugo mnie kusi.. Tak samo smycz z Wozy, która pożarła mi Shila. Nowa kosztuje ok.80zł.. Żyła u mnie 6 lat... ehh

Kupiłam ostatnio nową, szytą czarną smyzc z podwójnej taśmy, długości 3m i troche. Zapłaciłam 35zł. Dla mnie bomba. Powinna na długo wystarczyć.

Posted

I ostatnia modelka - sunia Moli z działu PwP, której kupiłam taką oto skórzaną obrożę z adresatką z firmy Dingo i smycz nie pamiętam jakiej firmy (do adopcji razem z obrożą ;)):

Posted

Marta_Ares napisał(a):
skóra pomarańczowo- zielona:
[G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00401.jpg

[G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00404.jpg

i pozłacany łańcuszek:
[G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00417.jpg

[G]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/allegro%20wyprz/DSC00422.jpg

wystarczy tych nowości chyba na jakiś czas :D chociaż przede mną 2 wystawy (warszawa i włocławek)

Fajnie mu w łańcuszku ;)

Posted

Ej, ej! Co to za boski turkusowy Rogz, o którym nic nie wiem???
toyota - super nabytki, wszystko mi się bardzo podoba:loveu:

Marchewkowy - u nas Mac Flower sprawdza się świetnie, mamy go od ponad dwóch lat i nigdy nic się z nim nie działo (m.in. nigdy się nie luzował, o czym czytałam w tym wątku). Ostatnio go mało nosimy, bo nie mam pasującej smyczy:evil_lol: Ale z racji tego, że czekam na DogStyle'owe sówki i jelonki, to zamówiłam na Allegro dwie zwykłe smycze: różową i brązową, brązowa powinna do Mac Flowera się nadawać.

Co do Florala, to to jest standardowo u nas M-L (czyli 2 cm szerokości), ale mimo to, że bardzo szybko się niszczy nie będę go sprzedawać, bo wzorek ma boski:loveu:

Posted

toyota napisał(a):
Frania w Rogzie, który jest jednym z hitów na tym wątku, też go wreszcie mamy ;):

Extra wygląda!
Strasznie podoba mi się ten turkusik, muszę kiedyś zakupić. Tylko mój ma malutką szyjkę i nie wiem czy są S z tego.. Wie ktoś?

Posted

fajne są te dublin dogi, ale nie mam kasy :-(

za to szykuję się do zamówienia szelek z dogstyle, czekam na wycenę ;) i niby byłam pewna, że chcę czerwono-zielone, ale jak patrzę na Etnę w fioletowej pościeli, to mam ochotę na fioletowo-różowe :evil_lol: