Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisalam o dwoch paskach ;) Pasek skosny za krotki, tj powinien byc ciut dalej, em...w strone pyska dalej. Natomiast za krotki jest pasek poziomy.

Posted

Tak, tu szelki leza duzo lepiej. Piasek pionowy jest faktycznie pionowy, nic nie leci do przodu, nie wchodzi w pachy, z pasek poziomy tez lezy dobrze, po prostu widac ze w tych szelkach psu jest wygodnie, a w tych Twoich raczej odwrotnie.

Posted

dziękuję wam za rady.to 1 szelki jakie kiedykolwiek zrobiłam, teraz uszyje je według tego zdjęcia.mam nadzieje, że będzie jej wygodniej niż w tych(choc ona nie narzeka;))

Posted

Pies nawet jak katowany to nie narzeka (sorki za porownanie, ale taka jest prawda) ;) przeciez nie przyjdzie i nie powiem, "pancia uwiera mnie" ;);)

Posted

ja nigdy takich nie mialam, dlatego tez wolalam sie upewnic czy cos w nch poprawic. jak jej mierzylam jedne w sklepie, to jeszcze blizej pach byl ten pasek pionowy a sprzedawca zapwenial mnie ze tak ma byc, ze jest dobrze..... nie wzielam ich.
teraz mam inny problem-mam tasmy itd na 2 pary szelek i dylemat ktore zrobic 1 bo mam tylka jedna klamre;p

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Mi się ona bardzo podoba w jelonkach i w jeszcze jakiejś jednej(takie wzorki, bordowe?)

Edit: i jeszcze sówki - wyglądają na niej pięknie:loveu:

bordowej? :hmmmm: chyba mówisz o czerwonych matrioszkach