Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
dla mnie to zaleta :) zawsze wiem w ktorych krzakach akurat jest moj pies jak poleci za czyms:lol:

dokładnie :-) ze stali nierdzewnej chyba sa najlepsze, moje mają już ze 4 miesiące i jak na razie nic z nimi się nie dzieje, żaden piach, buszownie po krzakach, pływanie ich nie uszkodziły czy starły dane. A wczesniej mialam beczułki .... poprostu szkoda nerwów, bo nie wiadomo kiedy sie odkręcą :-( A za stalowe płacę 6,5zł czyli pieniądze niewielki :-)

Posted

gops napisał(a):
dla mnie to zaleta :) zawsze wiem w ktorych krzakach akurat jest moj pies jak poleci za czyms:lol:

na dworze to zaleta :) potwierdzam :) ale moja i w dzień ma obroże w domu więc jak biegnie po schodach to jak świety mikołaj :D :D dzwoni :P

Posted

Amber napisał(a):
I nie zastanowiło cię to, że praktycznie każdy tam wypowiadał się negatywnie o adresówkach z laminatu? :razz: Wzmocnione czy nie, są zawodne. Na drugi raz zainwestuj w metalowe.

Zobaczymy jak przyjdą ;) Szczerze powiedziawszy zamawiając zdawało mi się że one są metalowe... Nie doczytałam :evil_lol: No cóż bywa.

Posted

drzalka napisał(a):

Hej, orientujecie się może gdzieś w tej chwili najtaniej kupić obroże Rogza ( Armed Response ) ?
Dawno już nie robiłam zakupów z psiej galanterii, a obiło mi się o uszy że kiepsko z teraz z kontaktem z Pełną-Miską ( to prawda ?, zawsze tam kupowałam ) ..

??
:)

Posted

Wie ktoś, gdzie najlepiej kupić obroże Rogz? Przymierzam się do zakupu nowej, myślałam o Pełnej Misce, ale jak tak czytam, to chyba zrezygnuję. Na wystawie najbliższej nie wiem, kiedy będę, prawdopodobnie nieszybko. Gdzie przez internet można zamówić dość tanio i szybko?