Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez nie zaplacilam(tzn teraz juz tak) i mam przyznane numery-ale naklejek nie dostalam :roll: .Mam nadzieje,ze nie bedzie lalo,bo sobie sukienke z dekoltem przygotowalam,skoro pan sedzia tak lubi kobiety :lol: ...zartuje-nie moze lac,bo przez te upaly mi psy schudly i jak zmokna to szczury beda a nie leony :roll:

Posted

wydaje mi się, że nie powinno padać :wink: dzisiaj pogoda jest ok, tylko troszke chłodniej niż w ostatnich dniach :wink: (czyli lepiej :wink: )
no wszelki wypadek radze jednak odtańczyć jakiś taniec antydeszczowy :wink: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :wink:

Posted

daga10011 napisał(a):
.Mam nadzieje,ze nie bedzie lalo,bo sobie sukienke z dekoltem przygotowalam, :roll:

Daga jak będzie lało to będzie jeszcze lepszy efekt :shiny: :lol:

Posted

W Olsztynie rzeczywiście nie padało. Ja życzę wszystkim sukcesów i mam nadzieję, że nie będzie padać :wink: Co do potwierdzenia to dostałam je z numerkiem i to w miare szybko. Ciekawe jak będą te świadectwa sprawdzać? Ja mam bliźutko jakieś 5 minut na tą wystawę, więc mogę sobie dłużej pospać :lol: Do zobaczenia na wystawie! :D

Posted

dawali medale w szczeniakach :o -ja mam 2 zlote :roll: :lol: -cokolwiek to znaczy-a mojego szczeniola psa jeszcze nikt tak nie opisal-zadnych wad :o :lol: i ma juz drugiego Besta w swojej karierze :roll: -ale pierwszy raz wygral z moimi sukami :o :-?