ewkach Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 od lewej: Subtelna Spryciara Sopocka Aura (kl. otwarta: CWC, NSwR) Bohater Ferrero (kl. championów: CWC, NPwR, BOB, BOG2) Amor Sompolino (CWC, kl. pośrednia) Wiecej cp nie było niestety ... pozdrawiamy, Ewa i Smuga (=Subtelna Spryciara) Quote
carotina Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 JustynaJK napisał(a):a więcej fot???? foty są w galerii Quote
karolaGd Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 jest moze ktos na forum co notowal wyniki malamutow :lol: please pozdrawiam Quote
wix Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Proooooooooosze Was strasznie o wyniki pinczerow (mini i sredni) i buldogow francuskich i dogow niemieckich..bede wdzieczna!! Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Gratuluję wszystkim medali, wniosków, tytułów, ocen. I bardzo proszę o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich być dużo, może 2-3. Bardzo proszę i dziękuję. Pzdr. Quote
King Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 I bardzo proszę o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich być dużo, może 2-3. Niestety nie było żadnego basenji:( Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='King'] I bardzo proszę o stawkę basenji (V grupa). Nie powinno ich być dużo, może 2-3. Niestety nie było żadnego basenji:( OK. Dzięki za info. Pzdr. Quote
Iwona. Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 http://sopot.naszemiasto.pl/twoj_pies/specjalna_artykul/38393.html Quote
King Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 karolaGd Kinq a prezyuwazylas moze malamutki? Niestety nie znam wyników w poszczególnych klasach malamutków w tym czsie miałam ręce pełne roboty :lol: Quote
Izis Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Agappe']wykaz własnie znalazłam.. wcześniej go nie zauważyłam.. a to zdjęcie z ringu akit czy z ringu honorowego?? Tu masz zdjecie z ringu - wybor rasy ;-) Od lewej: Akita u Izis FCI TADA - Najlepszy Junior w Rasie, Zw.Mlodz. YAHOO Ai Desu - Najlepszy Pies w Rasie, Zwyciezca Rasy YASUMI Ai Desu - Najlepsza Suka w Rasie Quote
kingula Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Malamut wygral grupe. A nasz samoyedek rase i v-ce BOG :wink: Quote
Savannah Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no to gratulacje kingula :D Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Asiaczek Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Brawo Kingula! Zawsze mówiłam, że duże i włochate/puchate maja większe szanse na pudło.Dlaczego? Bo są... duże i włochato-puchate. :D Pzdr. Quote
kingula Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Dziekujemy wszystkim za mile slowa :oops: Kingus zaczal sie ostatnio lepiej wystawiac przez co osiaga lepsze rezultaty, ale poczatki nie byly latwe :P Asiaczku, nie zawsze- pamietam czasy jak Easy Rider kosil grupy prawie na wszystkich wystawach, na jakich sie pojawil :D Puchaty raczej nie byl, ale szalenie efektowny jak dla mnie :P Quote
dorotal Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Czy moglby ktos zobaczyc w katalogu czy byl jakis king charles spaniel(nie cavalier)? Quote
Lidka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 dorotal napisał(a):Czy moglby ktos zobaczyc w katalogu czy byl jakis king charles spaniel(nie cavalier)? Niestety, nie ma nawet jednego. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 kingula napisał(a):Dziekujemy wszystkim za mile slowa :oops: Kingus zaczal sie ostatnio lepiej wystawiac przez co osiaga lepsze rezultaty, ale poczatki nie byly latwe :P Asiaczku, nie zawsze- pamietam czasy jak Easy Rider kosil grupy prawie na wszystkich wystawach, na jakich sie pojawil :D Puchaty raczej nie byl, ale szalenie efektowny jak dla mnie :P A pamiętasz może kto go wystawiał? :wink: Ale fakt pozostaje faktem - Easy był OK. Teraz jest w zupełniej innej kondycji; jak dla mnie w zdecydowanie gorszej. Zobaczymy, jak pokaże się na Klubówce. I czy wogóle. Pzdr. Quote
kingula Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Pamietam czyj byl 8) :D a wystawialy go chyba rozne osoby, kojarze jakas dziewczyne, mam ja na video z finalow w Lesznie. Quote
Recommended Posts