Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tongue napisał(a):
Dzisiaj dzwoniłam do Gdyni. Pani potwierdziła, że moja sunia jest przyjęta. Listy będą wysyłane w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam

Super ze bedziesz w Gdyni ;) Znowu sie spotkamy 8)

A ja nie wiem jak z moim Spike'm... Dzisiaj probowalam sie dodzwonic, ale na marne...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dostałam dziś zgłoszenie,choć wogóle sie nie spodziewalam :o bo zgłoszenie wysłałam mailem dawno temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi że zostało przyjęte :lol:
Będe z dwoma niufami i leonką :D

Posted

arima napisał(a):
A ja dostałam dziś zgłoszenie,choć wogóle sie nie spodziewalam :o bo zgłoszenie wysłałam mailem dawno temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi że zostało przyjęte :lol:
Będe z dwoma niufami i leonką :D

a dostalas numerki? To dla mnie b. wazne bo moje potwierdzenie przyszlo dosc nietypowe.. :|

Posted

ja też dostałam, mamy 854 i 857 :wink:
No i właśnie to całe świadectwo.... to się robi jakaś paranoja, bo według tego, co jest napisane na odwrocie, to wynika, że jak ktoś jeździ co dwa tyg. na wystwe, to musi przed każdą biegać do weta :o :-?

Posted

arima napisał(a):
najgorsze,że ma lać :-?

mam nadzieje, że nie... ale mam też nadzieje, że się ochłodzi :roll: , bo normlanie żar się leje z nieba :wink: .... 30 stopni- to może się skończyć udarami psiaków :( Jest godzina 19.00, a nie da się wytrzymać w słońcu, więc wybraźcie sobie jak jest koło południa :o :-? :evilbat:

Posted

Szczescie ze mam blisko do weta i juz wypelnione to swiadectwo...

A posluchajcie co u mnie pisze na potw.

Opłata : 65zl
Zapłacono 65 zl
Do zapłaty 65 zl
Opłata w dniu wystawy 0 zl :P :P :P

Ale numerek mamy, wiec mam nadzieje ze to blad w druku...

Oj oby pogoda dopisala..

Posted

arima napisał(a):
Dziewczyny a znacie pana Króla??

znamy, sędzował mnie w zeszłym roku w Gdynii :wink: na shih-tzu się średnio zna (ale dla Was to raczej nie istotne :lol: ), a opisy daje rekordowo długie 8) :wink:

Posted

Magdalena1 napisał(a):
mój psiak teraz na warszawskiej był oceniany przez p.Króla :wink:
ale opis wcale nie był zbyt długi,normalnie 2 zdania :wink:
ale ten mały opisik mi sie podoba 8)

no to długi :P , ja miałam na myśli że daje krótkie, ja mam 4 słowa :o

Posted

nie no,to w takim razie szacunek dla p.Króla za ocenę w warszawie :wink: u mojego psiurka opis wyglądał następująco: "typowa we wszystkich szczegółach,z wdziękiem prezentowana w ruchu oraz statyce" tylko nadal zastanawiam się czy to ostatnie to na pewno o moim psie :roll:

Posted

Chyba bede na tej wystawie :D Dwa dni wczesniej jade do rodziny... Gdańsk Olszynki :roll: czy ktos niedaleko mieszka i moglby mnie podwiesc na wystawe? Jedna osoba bez psa ;) Po prostu boje sie, ze zagubie sie w Gdansku, to jednak nie jest Torun a z moja orientacja w terenie jest bardzo kiepsko :(