gwiezdny-wyslannik Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 tongue napisał(a):Dzisiaj dzwoniłam do Gdyni. Pani potwierdziła, że moja sunia jest przyjęta. Listy będą wysyłane w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Super ze bedziesz w Gdyni ;) Znowu sie spotkamy 8) A ja nie wiem jak z moim Spike'm... Dzisiaj probowalam sie dodzwonic, ale na marne... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ja też wysłałam mail i nie dostałam potwierdzenias :-? Jutro zadzwonie...Marta może sie spotkamy? Quote
Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 My z wystawą w Kosicach (w ten sam dzień, co Gdynia) też mamy problem; nikt z nas nie dostał jeszcze potwierdzenia. Ciekawe, czy to konkurencja działa? Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 http://www.zkwpgdynia.pl/wykaz.html - Katalog ;) Quote
tongue Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dzięki za link. Wczoraj dostałam zawiadomienie. Pozdrawiam Quote
Agasia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Czy ktoś z was ma na potwierdzeniu adnotacje ze nie zaplacone (bo nie zaplacil w odpowiednim terminie ;) ) i ma numerek? Quote
arima Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 A ja dostałam dziś zgłoszenie,choć wogóle sie nie spodziewalam :o bo zgłoszenie wysłałam mailem dawno temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi że zostało przyjęte :lol: Będe z dwoma niufami i leonką :D Quote
Agasia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 arima napisał(a):A ja dostałam dziś zgłoszenie,choć wogóle sie nie spodziewalam :o bo zgłoszenie wysłałam mailem dawno temu i nie dostałam żadnej odpowiedzi że zostało przyjęte :lol: Będe z dwoma niufami i leonką :D a dostalas numerki? To dla mnie b. wazne bo moje potwierdzenie przyszlo dosc nietypowe.. :| Quote
arima Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 nie dostałam numerków,bo nie zapłaciłam.Dostalam tylko zgłoszenie i świadectwo zdrowia do wypełnienia przez weta Quote
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ja też dostałam, mamy 854 i 857 :wink: No i właśnie to całe świadectwo.... to się robi jakaś paranoja, bo według tego, co jest napisane na odwrocie, to wynika, że jak ktoś jeździ co dwa tyg. na wystwe, to musi przed każdą biegać do weta :o :-? Quote
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 arima napisał(a):najgorsze,że ma lać :-? mam nadzieje, że nie... ale mam też nadzieje, że się ochłodzi :roll: , bo normlanie żar się leje z nieba :wink: .... 30 stopni- to może się skończyć udarami psiaków :( Jest godzina 19.00, a nie da się wytrzymać w słońcu, więc wybraźcie sobie jak jest koło południa :o :-? :evilbat: Quote
Agasia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Szczescie ze mam blisko do weta i juz wypelnione to swiadectwo... A posluchajcie co u mnie pisze na potw. Opłata : 65zl Zapłacono 65 zl Do zapłaty 65 zl Opłata w dniu wystawy 0 zl :P :P :P Ale numerek mamy, wiec mam nadzieje ze to blad w druku... Oj oby pogoda dopisala.. Quote
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 arima napisał(a):Dziewczyny a znacie pana Króla?? znamy, sędzował mnie w zeszłym roku w Gdynii :wink: na shih-tzu się średnio zna (ale dla Was to raczej nie istotne :lol: ), a opisy daje rekordowo długie 8) :wink: Quote
arima Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 a nich tam nawet już tyci będzie byleby wysoko :lol: :lol: :lol: Quote
Magdalena1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 mój psiak teraz na warszawskiej był oceniany przez p.Króla :wink: ale opis wcale nie był zbyt długi,normalnie 2 zdania :wink: ale ten mały opisik mi sie podoba 8) Quote
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Magdalena1 napisał(a):mój psiak teraz na warszawskiej był oceniany przez p.Króla :wink: ale opis wcale nie był zbyt długi,normalnie 2 zdania :wink: ale ten mały opisik mi sie podoba 8) no to długi :P , ja miałam na myśli że daje krótkie, ja mam 4 słowa :o Quote
Agasia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Co do opisów, jeden z ostatnich mojego psa to ,,dobry ruch, dobra glowa" 8) Rowno 4 slowa :P Quote
Magdalena1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 nie no,to w takim razie szacunek dla p.Króla za ocenę w warszawie :wink: u mojego psiurka opis wyglądał następująco: "typowa we wszystkich szczegółach,z wdziękiem prezentowana w ruchu oraz statyce" tylko nadal zastanawiam się czy to ostatnie to na pewno o moim psie :roll: Quote
carotina Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ja miałam "ładna głowa, dobra w ruchu" 8) :lol: :wink: Quote
paolinka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Chyba bede na tej wystawie :D Dwa dni wczesniej jade do rodziny... Gdańsk Olszynki :roll: czy ktos niedaleko mieszka i moglby mnie podwiesc na wystawe? Jedna osoba bez psa ;) Po prostu boje sie, ze zagubie sie w Gdansku, to jednak nie jest Torun a z moja orientacja w terenie jest bardzo kiepsko :( Quote
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Zeliika napisał(a):Pan Krol lubi ladne panie :wink: hihi to ciekawe czemu dal mi wygrac w Katowicach :) ( CWC I/5) ale fakt faktem 4 i 5 lokete dostali panowie :) Quote
Recommended Posts