Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co cioteczki, mam teraz dwa cudowne, kochane pieski! Dzisiaj rano zostałam wycałowana za wszystkie czasy! A po Zosi to się takiej wylewności nie spodziewałam :loveu: A to wszystko dzięki Wam, bo gdybyście nie robiły tego co robicie to aż strach pomyśleć co by się stało z moim małym białym bałwankiem :oops: Wielki szacunek dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='zina7777']spieszę szybko donieść, że dziś do nowego domku pojechała SHILA :multi::multi:
relacja wieczorem :p

szykuje się tez domek dla KOKO :razz:[/QUOTE]

Shila już baraszkuje w nowym kochanym domku :p
Państwo bardzo symaptyczni, skromni i młodzi. Przyjechali z córeczką (około 8-9 letnią). Psiarze na maksa ;) całe życie wychowali się z psiakami. I tak czule odnosili się do Shili.
A tak naprawdę Shila wybrała ich sobie sama bo jak przyszli do mnie Ci Państwo to wszystkie dziewczyny spały.
Usłyszały,że cos się dzieje ale podniosły tylko główki i zaraz poszły dalej spać :cool3: a Shila zaciekawiła się, wstała i się ładnie przywitała :evil_lol: I tak za moment znalazła się na rączkach pańci i tak już została do końca :lol:
Nie mam żadnych wątpliwości,że dziewczyna ma i będzie mieć dobrze.
Właśnie przed chwilą rozmawiałam z jej nową pańcią-dziewczyna jak marzenie, śpi pod różowym kocykiem (który odstąpiła jej córcia) wtulona w puchatego misia ;)

W przyszłym tygodniu jadę na wizytę poadopcyjną więc bedzie relacja zdjęciowa

P.S. dodam jeszcze, że obawiałam się czy Shila tak w ogóle szybko znajdzie domek bo była najmniejsza i najbardziej zdominowała przez siostry :(
A tu "masz babo placek" :)