malibo57 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ty się Tusia nie śmiej, bo cioteczki na pewno skorzystają, a one wstają rano:evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Udał się plan szczeniakowy :multi: Pakujcie się maluszki razem z Zosią :) Zosia do Tusi a szczeniaki na dt do Ani :multi: Quote
malibo57 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :sweetCyb:A kiedy? Bo Tusia palce gryzie i pragnie ciasto marchewkowe zaplanować.:diabloti: Quote
Ziutka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 malibo57 napisał(a)::sweetCyb:A kiedy? Bo Tusia palce gryzie i pragnie ciasto marchewkowe zaplanować.:diabloti: A JUŻ!!! Dałam znać Tusi co i jak i już dogaduje się z Anią :lol: Quote
malagos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 to super wieści! A ja proszę o kawałek ciasta przesłany priorytetem, tez lubię marchewkowe :placz: a pamiętejcie, cioteczki, o podsyłaniu innym zainteresowanym domkom kudłatych ślicznosć! Moja tymczasowa Mika jest taka śliczna i gotowa do adopcji..... To taka mała prywata :cool3: :oops: Quote
Lionees Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 luka1 napisał(a):malagos a mozesz pokazać tą Milkę Lukuś Mika jest u Malagos w podpisie ta ostatnia,tylko,że linki nie działają:mad: Quote
malagos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mika jest t aka pocieszna, podłużna, ma kosmaty łepek i loczki na grzbiecie :loveu: i jest nbardzo miła, dawno nie miałam tak fajnej tymczasowiczki ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148902 Quote
tusia_z Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A ja melduję, że jeszcze nie śpimy bo Zosiula wyspała się u mnie na brzuchu a teraz buszuje, wszystko obwąchuje i ukradła Filipowi ucho :D Filip się zakochał i to chyba na poważnie :D Quote
luka1 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 no i proszę - strasznie się przejęły ze mnie nie ma koło nich. Och ta wdzięczność dzieci, całe szczęscie ze nie one będą mi płacić emeryturę:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 tusia_z napisał(a):A ja melduję, że jeszcze nie śpimy bo Zosiula wyspała się u mnie na brzuchu a teraz buszuje, wszystko obwąchuje i ukradła Filipowi ucho :D Filip się zakochał i to chyba na poważnie :D Super, ze Zosia juz u Ciebie! :multi: Quote
luka1 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 mimo wszystko i ja sie cieszę bo teraz ma ciepło i czysto, Niestety taka malizna nie powinna mieszkać w garażu, ale lepsze to niz cmentarz-prawda? Ale ona tak bardzo chciała byc z nami , a ja jej nie mogłam wpuścić dalej bo by ja pozarły moje pieseczki. Szkoda, ze nie widzieliscie jak na mnie spojzała gdy ja oddałam w ręce dziewczyn. W jej wzroku było tyle niepewnosci i potanie co jej robie, czemu ja oddaję. Ale teraz chyba juz wie i nie ma mi tego za złe? Ech chyba się rozklejam. Trzymaj sie Zosieńko i nie zapomnij o nas. Quote
Recommended Posts