Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
:sweetCyb:A kiedy? Bo Tusia palce gryzie i pragnie ciasto marchewkowe zaplanować.:diabloti:

A JUŻ!!! Dałam znać Tusi co i jak i już dogaduje się z Anią :lol:

Posted

to super wieści!
A ja proszę o kawałek ciasta przesłany priorytetem, tez lubię marchewkowe :placz:

a pamiętejcie, cioteczki, o podsyłaniu innym zainteresowanym domkom kudłatych ślicznosć! Moja tymczasowa Mika jest taka śliczna i gotowa do adopcji..... To taka mała prywata :cool3: :oops:

Posted

A ja melduję, że jeszcze nie śpimy bo Zosiula wyspała się u mnie na brzuchu a teraz buszuje, wszystko obwąchuje i ukradła Filipowi ucho :D Filip się zakochał i to chyba na poważnie :D

Posted

no i proszę - strasznie się przejęły ze mnie nie ma koło nich. Och ta wdzięczność dzieci, całe szczęscie ze nie one będą mi płacić emeryturę:evil_lol:

Posted

tusia_z napisał(a):
A ja melduję, że jeszcze nie śpimy bo Zosiula wyspała się u mnie na brzuchu a teraz buszuje, wszystko obwąchuje i ukradła Filipowi ucho :D Filip się zakochał i to chyba na poważnie :D

Super, ze Zosia juz u Ciebie! :multi:

Posted

mimo wszystko i ja sie cieszę bo teraz ma ciepło i czysto, Niestety taka malizna nie powinna mieszkać w garażu, ale lepsze to niz cmentarz-prawda? Ale ona tak bardzo chciała byc z nami , a ja jej nie mogłam wpuścić dalej bo by ja pozarły moje pieseczki.
Szkoda, ze nie widzieliscie jak na mnie spojzała gdy ja oddałam w ręce dziewczyn. W jej wzroku było tyle niepewnosci i potanie co jej robie, czemu ja oddaję. Ale teraz chyba juz wie i nie ma mi tego za złe? Ech chyba się rozklejam.
Trzymaj sie Zosieńko i nie zapomnij o nas.