apcik Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pewnie zostanę tu za chwilkę zbesztana ale co tam:cool1: Mnie osobiście podobają się obcięte lhaski:cool3: wiem, że to wbrew rasie itp.. ale gdy ktoś nie chce wystawiać psiaka bawić się w papiloty, czesanie itp to obciąć.. chciałabym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie i czy znacie jakieś fajne lhaskowe fryzurki:lol: ja wstawie zdjęcia Lhaskow dzięki którym dowiedziałam się wiecej o tej rasie i je polubiłam:cool1: niestety teraz image nie wspólpracuje:angryy: Quote
apcik Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 no to wstawiam fotki;) niezbyt dobrej jakości. są to dwaj amerykańscy bracia, o strasznie fajnych charakterkach:loveu: drugi braciszek wieczorem:shake:.. macie jakies inne fryzurki? Quote
IwonaK Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja póki co nie obcinam mojej Sisi na razie jest w pełnym włosie, ale inni mają obcięte więc może pochwalą się. Może kiedyś obetne.... Osobiście mi się podoba jak mają zostawione włosy na głowie i ogonie, zawsze można śliczne kucyki robić:loveu: Dużo można znaleść tu http://images.google.pl/images?hl=pl&rlz=1T4SKPB_plPL343PL344&q=lhasa+apso+photo&revid=47385367&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&ei=_hnWStnoNcLK_gbyt6jZAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQsAQwAA Quote
nefesza Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Czesto obcina sie lhasaki na szczeniaka - czyli na rownej dlugosci wszedzie - wiec wygladaja jak duze szczeniory. Ale tez popularne jest obcinanie na sznaucerka - i tez fajnie wygladaja. Quote
Recommended Posts