Ammounie Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 lilith27 napisał(a):ehsssssss martwie się, że Lusia przywiąże się i będzie jej potem cięzko Kochana Lilith, Lusia już się bardzo przywiązała :-( Quote
Ammounie Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 AnnaA napisał(a):Lusia trzyma się świetnie. Biega z Korą po lesie i bardzo pilnuje,żeby nie starcic mnie z oczu. Moja siostra, która nie widziała jej kilka tyg. dzisiaj powiedziała, że Lusia przytyła. Jest bardzo przytulaśna i zabiega ciągle o względy człowieka. Dobrze, że moje psy są takie tolerancyjne i niezazdrosne. :loveu::loveu::loveu: Quote
lilith27 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 zebrałam pinięndzory bazarkowe :evil_lol: Quote
lilith27 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ........................................................................................ Quote
Piromanka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 lilith27 napisał(a):zebrałam pinięndzory bazarkowe :evil_lol: Super kochana! Przez to nowe dogo niestety wiele wątków jest zaniedbanych, bo się ludziom ciężko dostać. Quote
Ammounie Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ponownie podlinkowane banerki: Dziękujemy Feigned! Quote
lilith27 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 skacz Lusiu kochana skacz niech Cię wszyscy widzą Troszkę zaoffuje Pomoc potrzebna Szukamy na gwałt DT, chociaz dla jednej istotki [quote name='Beata M']Byłam u maluchów.Patrze i oczom nie wierze....jeden po ulicy zapierdziela.... Niestety jaki gospodarz takie ogrodzenie,płot lichy,ogromne szpary...a maluchy się od Zorki uczą wychodzić. Spotkałam dwie dziewczynki które sobie pieski biorą do zabawy :( powiedziałam im,że piesków zabierać nie można. Że jeśli chcą mogą przychodzić,przyniesć szczeniaczkom mleka,kocyk,jedzenie dla mamy ale nie wolno ich wynosić. Chyba dotarło... Powiedziały mi,że jutro ma przyjechać jakaś pani i zabrać dwie suczki Dałam p.Andrzejowi do zrozumienia,że będę jutro z flaszką i jeśli będa wszystkie pieski flaszke dostanie ;) Co mamy robić???? Moja mama przyjmie Zorke i dwa szczeniaki na DT(Zorka zostałaby wysterylizowana) Więcej nie jest w stanie przygarnąć(ma 3 swoje psy kota i kota na DT oraz mężą-gdyby męża nie było przyjełaby wszystkie) Czy mamy zabrać Zorke i 2 szczeniaki do mamy a cztery szczeniaki do schronu :( ? Jak wybrać dwa z sześciu,które skazać na schron? Czy zostawić całą rodzinke u p.Andrzeja? http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DT-i-DS Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lusiu, w głowie się nie mieści, że taki piękny pies jak TY, nie siedzi jeszcze w swoim domu... Quote
lilith27 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 ja zachodzę w głowę dlaczeo ona trafiła na bruk i czemu jej nikt nie szukał Quote
lilith27 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 i czemu nikt za nią nie dzwoni teraz Quote
lilith27 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 piękna suczka szuka pięknego domku Quote
zuzlikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Lusieńko...pokazujemy się śliczna... Quote
Ammounie Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cudowny kochający domek dla Lusieńki poproszę! I proszę niech się znajdzie do Świąt Bożego Narodzenia 2009 Quote
lilith27 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 hmmmmmmmmm prezent pod choinkę .............. Quote
Ammounie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Moc miłości dla Ani, Lusieńki, Kory i Kaktusa :-) Quote
Piromanka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No to dziwne, bez kitu.... Taki ładny pies.... A może potrzeba więcej ogłoszeń? Quote
Ammounie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mam cudowną wiadomość od Ani i Lusi! Tymczas Lusiowy u Ani miał być tylko do końca grudnia, ale dziewczyny tak się pokochały że Ania wcale nie chce oddać Lusi, no chyba że do cudownego, kochającego domku z ogrodem! Także szukamy nadal cudownego domku dla Lusieńki, ale nie mamy już żadnych ograniczeń czasowych! Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Lusieńkaq ma cały czas wznawiane allegro na14 dni...ostatnio Ammounie sponsorowała wyróżnienie allegra...teraz leci zwykłe...jest jakiś obserwator...ale widać nie odzywa się.... Może ktoś zasponsoruje suni i teraz wyróznienie?...to 12zł,a jeszcze warto,bo 10dni bedzie ta aukcja... Quote
Recommended Posts