Ammounie Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Piromanka napisał(a):Oczywiście,że mogę powiesić! Trzeba poprosić kogoś, żeby zrobił ładny plakat... Zaraz... Muszę sobie przypomnieć kto mógłby zrobić... Ps. Zaraz odpowiem na twoje PW. Czy Isadorka będzie mogła nam pomóc? Quote
lilith27 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zdolności isadorka ma robi piękne plakaciki czy będzie mogła pomóc? zależy czy będzie miała czas Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Do następnego Allegro proponuję skrócony tekst: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Oto historia o psie, który jeździł?..........Nie, pojechał tylko raz!!!!!!!!!!......w jedna stronę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I. Kant mawiał, że „możemy ocenić serce człowieka po tym, jak traktuje zwierzęta.” Kim był właściciel Lusi? – możemy tylko przypuszczać.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Nierzadko psy są wyrzucane z samochodów psy trasach. Lusia podzieliła los porzuconych bezdomniaków i wraz z dwoma innymi suczkami przebywała na pewnej stacji benzynowej. Piękny parking, bar, sklep, plac zabaw i trzy suńki stęsknione kontaktu z człowiekiem, miłości i opieki. Na próżno Lusia szukała człowieczego wsparcia. Nierzadko na próżno czekała też na wyciągnięte dłonie ze smakołykami. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Trzy dziewczyny w końcu zostały zabrane ze stacji.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Lusia [/FONT][FONT=Comic Sans MS]to bardzo przyjazna suczka. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Jest najsympatyczniejsza z całej trójki. Spokojna i opanowana suczka obecnie klimatyzuje się na domu tymczasowym.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Lusia wygląda jak mastiffka pirenejska. Jest po sterylizacji. Na razie jest dość chudziutka, ale wkrótce nabierze wagi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Lusia będzie wspaniałym przyjacielem i stróżem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Historia Lusi jeszcze nie została opowiedziana do końca. Jaki będzie jej finał, zależy tylko od nas...ludzi dobrej woli.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] 502 660 178 [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] 509 142 552[/FONT] Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zredagowałam jeszcze trochę tekst i dodałam kilka istotnych informacji którymi podzieliła się z nami Ania u której Lusieńka teraz przebywa. Usunełam też zdanie że Lusia jest najsympatyczniejsza z całej trójki ( lepiej żeby Tina i Pyza tego nie czytały ;) ) Piromanka napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Do następnego Allegro proponuję skrócony tekst:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oto historia o psie, który jeździł?..........Nie, pojechał tylko raz!!!!!!!!!!......w jedna stronę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I. Kant mawiał, że „możemy ocenić serce człowieka po tym, jak traktuje zwierzęta.” Kim był właściciel Lusi? – możemy tylko przypuszczać.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nierzadko psy są wyrzucane z samochodów psy trasach. Lusia podzieliła los porzuconych bezdomniaków i wraz z dwoma innymi suczkami przebywała na pewnej stacji benzynowej. Piękny parking, bar, sklep, plac zabaw i trzy suńki stęsknione kontaktu z człowiekiem, miłości i opieki. Na próżno Lusia szukała człowieczego wsparcia. Nierzadko na próżno czekała też na wyciągnięte dłonie ze smakołykami. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzy dziewczyny w końcu zostały uratowane i zabrane ze stacji i teraz czekają na kochające rodziny w domach tymczasowych.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lusia [/FONT][FONT=Comic Sans MS]to bardzo przyjazna suczka, [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Verdana]jest naprawdę bardzo ładna i na dodatek ma bardzo dobry charakter - j[/FONT][FONT=Verdana]est [FONT=Verdana]spokojna, zrównoważona i opanowana. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]Jest wyjątkowo łagodna - pozwala się nawet wyczesywac. Bardzo szybko przystosowuje się do zmian i szybko się uczy. Pięknie chodzi na smyczy i nie ciągnie. [/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lusia wygląda jak mastiffka pirenejska. Jest po sterylizacji. Na razie jest dość chudziutka, ale wkrótce nabierze wagi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lusia będzie wspaniałym przyjacielem i stróżem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Historia Lusi jeszcze nie została opowiedziana do końca. Jaki będzie jej finał, zależy tylko od nas...ludzi dobrej woli.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]502 660 178 [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]509 142 552[/FONT] Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super Olu, teraz jest jeszcze lepiej. Czyli czekamy aż poprzednie Allegro wygaśnie, i poprosimy ślicznie zuzlikową o nowe :loveu::loveu::loveu: Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Piromanka napisał(a):Super Olu, teraz jest jeszcze lepiej. Czyli czekamy aż poprzednie Allegro wygaśnie, i poprosimy ślicznie zuzlikową o nowe :loveu::loveu::loveu: To sie nazywa współpraca! :loveu: Tak, czekamy aż poprzednie Allegro wygaśnie, i poprosimy ślicznie zuzlikową o nowe. :loveu: A ja je z przyjemnością wyróżnię Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi? Coś możnaby dodać? Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nie ma problemu...ale do tekstu warto dodać jeszcze trochę ochów i achów nad Lusią!!! :lol:...warta tego! Quote
AnnaA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bo Lusia zasługuje naprawdę na ochy i achy. Szkoda, że nie możecie oglądac z jakim wdziękiem leży na kanapie. Jak się wyciągnie to cała długośc knapy jest jej. W poniedziełek jedziemy na pozostałe szczepienia. Właśnie okazało się, że Lusia lubi też jabłka. Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 AnnaA napisał(a):Bo Lusia zasługuje naprawdę na ochy i achy. Szkoda, że nie możecie oglądac z jakim wdziękiem leży na kanapie. Jak się wyciągnie to cała długośc knapy jest jej. W poniedziełek jedziemy na pozostałe szczepienia. Właśnie okazało się, że Lusia lubi też jabłka. :loveu: Aniu jak dobrze że jesteś! Co możemy jeszcze dodać do ogłoszenia? Wiem że o Lusieńce same achy i ochy! Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 lilith27 napisał(a):najlepiej to piękne foteczki Nie najgorszy pomysł,choć i te są niezgorsze,bo pokazują dziewczynę w różnych sytuacjach...ale wypielęgnowana dziewczyna w różnych sytuacjach,to dopiero jest argument do zakochania!!!:loveu: Quote
AnnaA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzisiaj Lusia dostała ostanie szczepienia. Ma komplet. Po wizycie u weta sama , bez pomocy wsiadła wdzięcznie do samochodu. Quote
bullterrierka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 AnnaA napisał(a):Dzisiaj Lusia dostała ostanie szczepienia. Ma komplet. Po wizycie u weta sama , bez pomocy wsiadła wdzięcznie do samochodu. Aniu jesteś WIELKA! Quote
AnnaA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Lusia jest niestety bardzo bojazliwa. Boi sie nowych ludzi, boi się obcych psów. Dzisiaj na spacerze po spotkaniu z dwoma tubylczymi psami /była na smyczy/ uciekała tak do domu, że za nią właściwie fruwałam. Ale najważniejsz, że wiedziała gdzie dom. Quote
Piromanka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 AnnaA napisał(a):Lusia jest niestety bardzo bojazliwa. Boi sie nowych ludzi, boi się obcych psów. Dzisiaj na spacerze po spotkaniu z dwoma tubylczymi psami /była na smyczy/ uciekała tak do domu, że za nią właściwie fruwałam. Ale najważniejsz, że wiedziała gdzie dom. Zauważyłam, że wszystkie 3 nasze maja tę samą wspólną cechę :shake: Quote
AnnaA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja myślę, że brak im narazie poczucia bezpieczeństwa i mam nadzieję, że jest to tylko kwestia czasu. W domu Lusia czuje sie doskonale ale bardzo chce byc stale przy mnie. Dobrze, że moje psy nie są specjalnie zazdrosne. Quote
Ammounie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 AnnaA napisał(a):Dzisiaj Lusia dostała ostanie szczepienia. Ma komplet. Po wizycie u weta sama , bez pomocy wsiadła wdzięcznie do samochodu. Aniu Aniele dziękujemy! :loveu: Quote
lilith27 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Piromanka napisał(a):Zauważyłam, że wszystkie 3 nasze maja tę samą wspólną cechę :shake: ciekawe...... Quote
lilith27 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam Quote
Ammounie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='lilith27']antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam AniuA i Lilith kochane Cioteczki. Dziękujemy! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Co tam słychać u naszej kochanej Lusieńki? :loveu::loveu::loveu: Quote
bullterrierka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ammounie napisał(a):Co tam słychać u naszej kochanej Lusieńki? :loveu::loveu::loveu: ja też bym chciała wiedzieć co u naszej pirenejki:loveu: Quote
AnnaA Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lusia trzyma się świetnie. Biega z Korą po lesie i bardzo pilnuje,żeby nie starcic mnie z oczu. Moja siostra, która nie widziała jej kilka tyg. dzisiaj powiedziała, że Lusia przytyła. Jest bardzo przytulaśna i zabiega ciągle o względy człowieka. Dobrze, że moje psy są takie tolerancyjne i niezazdrosne. Quote
lilith27 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ehsssssss martwie się, że Lusia przywiąże się i będzie jej potem cięzko Quote
Recommended Posts