Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Tak??? Była szkolona z Pastelem u Was?

no w sumie to nie... Kama z tego co pamiętam sporo umiała jak trafiła do schroniska :roll: ale to lepiej niech Manixsa napisze o co jej chodzi :evil_lol:

Posted

Moja piękna! Wczoraj mnie wzruszyła bardzo. Podjechałam do schroniska na 5 minut po Skarbusia, i zobaczyłam Kamę jak wystawia nos przez kraty. Nie wiedziałam, że ona mieszka na wybiegu i jakoś tak odruchowo zawołałam radośnie "Kama! Kamusia!" i ona się tak ucieszyła i próbowała się do mnie przepchać przez kraty... Nawet nie umiałam jej zdjęcia zrobić.

Posted

Kama nie mieszka na wybiegu, mi to wygląda na wybieg wymienny (tam gdzie sie puszcza psiaki z boksów), ale to chyba Laos :cool3: tak mi sie coś wydaje i jakby była Kama to by musiał być też Hades, który napewno by Cię porządnie obszczekał :diabloti:

Posted

Bjuta napisał(a):
No daj spokój, tak się dałam zrobić w trąbkę przez Laosa? :evil_lol:

A jak sobie Kama daje radę z Hadesem? :crazyeye: On jej nie chce zjeść?

Hades to akurat w stosunku do psów jest anioł i jesli ktoś w tym boksie jest przez kogoś terroryzowany to własnie Hades :oops:

Laos wie jak sie zakręcić w odpowiednim miejscu do odpowiednich ludzi :diabloti:

Posted

Tak? To zrobię mu allegro, jeśli strzelisz mu opis (foty mam, i to lepsze niż ta:evil_lol:)

A ja tu z pretensjami do cioteczek Kamy, że jej nie odwiedzają! :mad:

Posted

Bjuta napisał(a):
Tak? To zrobię mu allegro, jeśli strzelisz mu opis (foty mam, i to lepsze niż ta:evil_lol:)

A ja tu z pretensjami do cioteczek Kamy, że jej nie odwiedzają! :mad:

ciotka przypomnij mi na ogólnym :evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Czeka... :roll:

Bjutko, a co do tego maila to myślę, że dobrze idpisałaś, jednak trzeba pamietać, że jeśli jakiś psiak będzie ją zaczepiał to ona napewno się mu nie da :eviltong: