Manixsa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dzięki za założenie wątku, mam nadzieje że dzięki temu dziewczyna znajdzie domek. Można jeszcze dodać że dziewczynka jest szkolona. :multi: Quote
Bjuta Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Tak??? Była szkolona z Pastelem u Was? Quote
Mysia_ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bjuta napisał(a):Tak??? Była szkolona z Pastelem u Was? no w sumie to nie... Kama z tego co pamiętam sporo umiała jak trafiła do schroniska :roll: ale to lepiej niech Manixsa napisze o co jej chodzi :evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Moja piękna! Wczoraj mnie wzruszyła bardzo. Podjechałam do schroniska na 5 minut po Skarbusia, i zobaczyłam Kamę jak wystawia nos przez kraty. Nie wiedziałam, że ona mieszka na wybiegu i jakoś tak odruchowo zawołałam radośnie "Kama! Kamusia!" i ona się tak ucieszyła i próbowała się do mnie przepchać przez kraty... Nawet nie umiałam jej zdjęcia zrobić. Quote
Mysia_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kama nie mieszka na wybiegu, mi to wygląda na wybieg wymienny (tam gdzie sie puszcza psiaki z boksów), ale to chyba Laos :cool3: tak mi sie coś wydaje i jakby była Kama to by musiał być też Hades, który napewno by Cię porządnie obszczekał :diabloti: Quote
Bjuta Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 No daj spokój, tak się dałam zrobić w trąbkę przez Laosa? :evil_lol: A jak sobie Kama daje radę z Hadesem? :crazyeye: On jej nie chce zjeść? Quote
Mysia_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Bjuta napisał(a):No daj spokój, tak się dałam zrobić w trąbkę przez Laosa? :evil_lol: A jak sobie Kama daje radę z Hadesem? :crazyeye: On jej nie chce zjeść? Hades to akurat w stosunku do psów jest anioł i jesli ktoś w tym boksie jest przez kogoś terroryzowany to własnie Hades :oops: Laos wie jak sie zakręcić w odpowiednim miejscu do odpowiednich ludzi :diabloti: Quote
Bjuta Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Tak? To zrobię mu allegro, jeśli strzelisz mu opis (foty mam, i to lepsze niż ta:evil_lol:) A ja tu z pretensjami do cioteczek Kamy, że jej nie odwiedzają! :mad: Quote
Mysia_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Bjuta napisał(a):Tak? To zrobię mu allegro, jeśli strzelisz mu opis (foty mam, i to lepsze niż ta:evil_lol:) A ja tu z pretensjami do cioteczek Kamy, że jej nie odwiedzają! :mad: ciotka przypomnij mi na ogólnym :evil_lol: Quote
Divi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zaglądają , zaglądają tylko weekend był i czau nie było, ale pamiętam o wilczym psie :) Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bjuta napisał(a):Czeka... :roll: Bjutko, a co do tego maila to myślę, że dobrze idpisałaś, jednak trzeba pamietać, że jeśli jakiś psiak będzie ją zaczepiał to ona napewno się mu nie da :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Manixsa']Lalunia na pierwszą. :p Luca, śmigaj do wątku Kamela, bo jest tam prośba do Ciebie :cool3: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Manixo, to Ty chodzisz z Kamą na spacery, dobrze myślę? Quote
Manixsa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Oczywiście, nie chwaląc się ( bardzo skromna jestem ) także ją szkole. Quote
czarna1977 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Czy Kama potrzebuje ogłoszeń? Bo jeżeli tak mogę zrobić. Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Oj, pewnie! :loveu: Dziękujemy!!!!! Kama jak na razie ma takie ogłoszenia: Bjuta napisał(a):Allegro: http://www.allegro.pl/item793017308_mialam_dom_ale_moja_pani_urodzila_dzidziusia.html Alegratka: KAMA-mix owczarek,mądra suka,wierna przyjaciółka szuka domu! Cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kama,2584 Inne: Oddam za darmo - - Owczarek KAMA miała dom przez 7 lat! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl gumtree kupiepsa adopcjapsa eoferty kokosy szerlok olx adin dwukropek owi pajeczyna Quote
Divi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tyle ogłoszeń, a Kamcia nadal w schronie. Co to ma być ? Taka Panna na wydaniu . Quote
Recommended Posts