Ciapkowa. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 hej ! Mój piesek nazywa się Ciapek i ma ponad 1,5 roku ;) Jest on kundelkiem :eviltong: Mój mały łobuziak :evil_lol: Lubi chodzić na spacerki ;) PS.Jak się dodaje zdjęcia? ;D Quote
Ciapkowa. Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Olka_Olga dlaczego nie?! Dział "Wszystko o psach" jest przeznaczony do tego co dotyczy bezpośrednio psów! A czy galeria psów nie dotyczy ich?! I taka Jedna osoba ma galeria ze swoim husky'm i jakoś nikt nie pisze,że to nie miejsce na galerie!!! :lol: Więc będę tu fotki dodawać opisywać spacerki tp. :D ;* Quote
Jami Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jest do tego specjalny dział "foto blogi" -.-" Quote
Ciapkowa. Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jami napisał(a):Jest do tego specjalny dział "foto blogi" -.-" Naprawde? :crazyeye: O_o już znalazłam xD A możesz mi powiedzieć jak sie wątek usuwa? ;) Pozdrówki :eviltong: Quote
Recommended Posts