Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W listopadzie do mojego domu przybywa szczeniak staffik. Jak to szczeniak, wymaga opieki właściwie na okrągło, co nie stanowi dla mnie problemu, bo pracuję w domu - jednak w podanych w tytule dniach (27-29 listopada i 11-13 grudnia) mam zajęcia na uczelni w Warszawie, nie ma mnie w domu po 10, a nawet 15 godzin.
Starszą suczkę zostawiam rodzinie, szczeniaka im nie dam bo to starsi ludzie i będzie to dla nich kłopot. TZ w tych dniach pracuje i też akurat ma zajęcia w szkole - a na miejscu nie mam żadnych "psich" znajomych, co odpowiedzialniejsi pracują, a innym szczeniaka nie zostawię, bo nie ufam w tych kwestiach :p

Stąd szukam osoby w Warszawie lub bliskich okolicach, której mogłabym na te 2 weekendy zostawić maluszka. Przywiozłabym go w piątek rano, w godzinach 7-9, jeszcze dokładnie nie wiem, a odebrała w niedzielę ok. 16-17. Ze względu na to, że byłoby to przelotem w drodze na uczelnię, chciałabym spotkać się w tym celu na którejś stacji metra, najlepiej między Dworcem Gdańskim a Stokłosami. Jedzonko dostarczę oczywiście.

Oczywiście zrekompensuję ochotnikowi finansowo jego trud i znój w użeraniu się z malcem przez 3 dni :evil_lol:

No i przede wszystkim najważniejsza sprawa - szukam osoby odpowiedzialnej, mającej pojęcie w obchodzeniu się ze szczeniakiem, najlepiej znanej na dogo/podforum staffikowym, bo jak wiadomo różne rzeczy się zdarzają :roll: