coco Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wkleiłem zdjęcie powyżej. Powiększałem je sobie - i nie tylko to - w kompie i mnie wychodzi czarny pręgus. Ze zdjęć analogowych wychodzi mi to samo. No ale czy to w sumie takie ważne :D ? Przecież o czarnych bullkach mamy tutaj mówić. Może znajdę jakąś Lufę dla Lukierka :wink: ? Quote
magia Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Złosnica co mi konkurencje robisz? To mi tu do życia czarna bulinka potrzebna :D ;) A będzie się zwać Tomba :) Quote
arnika Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 radosne bullisko, które już od jakiegoś 1,5 roku gości u mnie na pulpicie :lol: nie wiem czyj, jak ma na imię, czyli nie wiem nic, ale śmieje się bosko :lol: Quote
coco Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 A cóż tutaj taka posucha ? Nikt nic nie wkleja ? Nie dyskutuje ? Czy czarne bullki straciły już zainteresowanie :D ? Quote
coco Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 No to proszę rzeczoną dziewczynkę. Tylko uwaga - ona jest jeszcze bardzo młoda :D !!! Może to Lufa dla Lukierka właśnie ? No chyba, że zostanie przerobiona na Tombę, bo widzę, że konkurencja na dziewczyny w wersji black duża :D . :D :P :wink: Quote
Złośnica Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 moja !!! moja!!! ZAKLEPUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: 8) Quote
Jedi Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Decarabia czarny pregowany, solo tricolor Quote
Tagir Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja mam w miocie teraz 2 takie diabelskie buliki.Ciemno pręgowane pieski ;) " class="ipsImage" alt=""> Quote
ikaa Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 witam was wszystkich!!! na tym forum jesten nowa :) co nie ktorzy mnie znaja z FBL ale jak zobaczylam ten temat to nie omieszkam sie pochwalic ze posiadam taka mala solidke :) czarno pregowa :) ze znaczeniami białymi jak tylko mi sie uda to wkleje zdjecia :) pozdrawiam Quote
ikaa Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 tzn ona jest czarna gdzie nie gdzie ma pregi no i znaczenia biale :) chcialabym wam pokazac zdjecia ale ten serwer ogolny to jakos nie moge na niego wrzucic fotek :) ale jak ktos by mogl jakos je wrzucic to chetnie wysle na meila wtedy sami zobaczycie :) Pozdrawiam Quote
Nati5 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :roll: ja tez mialam miec taka solidke.........:(:( ale nie wyszlo..... Quote
mag Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Kulka nie jest co prawda czarna, ale ciemna :-) Quote
AMFI Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Cudne są - bardzo mi się takie czarnychy podobają. Jak to jest: o staffiku marzę białym (o błękicie to juz nawet nie marzę...) a buliki czarniawe...coś ze mną nie tak... :o Ale czarne chyba jednak wyszczupla :wink: , wygladaja dużo lżej od białasów. :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 AMFI, o takim błękitku marzysz? ... Quote
Claudia18 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Cudny błekicik!!Zawsze chciałam mieć Red Nosa,albo jakiegoś błękitnego psiaka.Ale mam Red Nosa i on jest dla mnie i tak najpiękniejszym stworzonkiem na ziemi :lol: Quote
ikaa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 no to w koncu udało mi się z tymi zdjęciami :) przedstwiam wam moja Veste :) a to jak byłam kiedyś mała :) Quote
Claudia18 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Śliczny duecik,gratuluję.Jednak mi się bardziej podobają pitki i astki-bez obrazy bulterierom,które tez mi się podobają. Quote
ikaa Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 hej Caludia18 wiesz kazdemu sie cosik innego podoba :) mi tez sie podobaja pitkli i asty ale najbardziej zakochalam sie wlasnie w bulach a jesli chodzi o duecik to naprawde fajny :):) pozdrawiam Quote
_dingo_ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):AMFI, o takim błękitku marzysz? ... Hola hola ! Myślałem, że świstaki są pod ochroną ? Nieładnie tak wyciągać świstaka z norki i jeszcze mu się kazać uśmiechać do kamery ! Niech on lepiej zawija w papierki jak pan Bóg przykazał ! :lol: Quote
Recommended Posts