Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wkleiłem zdjęcie powyżej. Powiększałem je sobie - i nie tylko to - w kompie i mnie wychodzi czarny pręgus. Ze zdjęć analogowych wychodzi mi to samo. No ale czy to w sumie takie ważne :D ? Przecież o czarnych bullkach mamy tutaj mówić. Może znajdę jakąś Lufę dla Lukierka :wink: ?

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

radosne bullisko, które już od jakiegoś 1,5 roku gości u mnie na pulpicie :lol: nie wiem czyj, jak ma na imię, czyli nie wiem nic, ale śmieje się bosko :lol:

Posted

No to proszę rzeczoną dziewczynkę. Tylko uwaga - ona jest jeszcze bardzo młoda :D !!! Może to Lufa dla Lukierka właśnie ? No chyba, że zostanie przerobiona na Tombę, bo widzę, że konkurencja na dziewczyny w wersji black duża :D .
:D :P :wink:

• 4 months later...
Posted

witam was wszystkich!!! na tym forum jesten nowa :) co nie ktorzy mnie znaja z FBL ale jak zobaczylam ten temat to nie omieszkam sie pochwalic ze posiadam taka mala solidke :) czarno pregowa :) ze znaczeniami białymi jak tylko mi sie uda to wkleje zdjecia :) pozdrawiam

Posted

tzn ona jest czarna gdzie nie gdzie ma pregi no i znaczenia biale :) chcialabym wam pokazac zdjecia ale ten serwer ogolny to jakos nie moge na niego wrzucic fotek :) ale jak ktos by mogl jakos je wrzucic to chetnie wysle na meila wtedy sami zobaczycie :)

Pozdrawiam

Posted

Cudne są - bardzo mi się takie czarnychy podobają. Jak to jest: o staffiku marzę białym (o błękicie to juz nawet nie marzę...) a buliki czarniawe...coś ze mną nie tak... :o
Ale czarne chyba jednak wyszczupla :wink: , wygladaja dużo lżej od białasów. :lol:

Posted

hej Caludia18 wiesz kazdemu sie cosik innego podoba :) mi tez sie podobaja pitkli i asty ale najbardziej zakochalam sie wlasnie w bulach a jesli chodzi o duecik to naprawde fajny :):) pozdrawiam

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
AMFI, o takim błękitku marzysz? ...

Hola hola ! Myślałem, że świstaki są pod ochroną ? Nieładnie tak wyciągać świstaka z norki i jeszcze mu się kazać uśmiechać do kamery ! Niech on lepiej zawija w papierki jak pan Bóg przykazał ! :lol: