Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytuł zmieniłam. Dziękuję za dobrą radę.
Uszko Pyzy bez zmian - czyli niebyt dobrze. Obawiam się, że samymi kroplami tego nie wyleczymy. Za to w socjalizacji są postępy - Pyza pięknie chodzi na smyczy. I macha ogonkiem na spacerach. Na razie tylko na spacerach, ale macha! :multi:

Posted

Pyzucha całymi dniami wyleguje się na kanapie. Coraz chętniej wychodzi na spacery, ale szybko chce wracać, bo zimno.... Rany, co to by było, gdyby ten pies został na stacji i marzł całymi dniami, jak ona po kilku minutach spaceru drży z zimna... Pyza zjada wszystko bardzo chętnie - nie jest to pies specjalnie wybredny :multi:
Wczoraj podeszła do Misia, dala mu buziaka i pomachała ogonkiem... :loveu:

Ciotki, obawiam się, że konieczna będzie wizyta u weta związana z tym uchem....

Posted

Aniu,

Piromanka nie odbiera telefonu, nie mam więc jasności czy pieniążki powinny pójść przeze mnie ( z racji mojego oficjalnego stanowiska skarbnika ;) ) czy szybciej będzie żeby przesłała Tobie swój numer konta.

Moc miłości,

Ola

Posted

Droga AnnoA, bardzo bardzo dziękuję w imieniu Pyzy za pomoc. Każda złotówka teraz na wagę złota, bo Pyza chodzi cały czas z przekrzywioną głową... Grzebie ciągle w tym uszku i podejrzewam, że ją bardzo boli.

Przepraszam, że za nieodebranie telefonu, ale nie miałam go przy sobie a byłam poza domem. PW z numerem konta wysłałam Ani.

Dziękuję jeszcze raz.

Jutro opiszę co i jak z uszkiem Pyzy.

Posted

Zbliża się koniec miesiąca a Tina nie ma na hotelik!

Mamy 365zł stałych deklaracji na 3 sunie! Potrzeba 690zł na tymczasy + karma dla Lusi + szczepienia + PILNIE! vet dla Pyzuni. Kto pomoże? :loveu:

Posted

Będę finansowała karmę i wet dla Lusi. Proszę tylko szukajcie jej DT. Bardzo się do mnie przywiązała Ładnie komponuje się na kanapie, którą sobie zajęła nie pytając nikogo o zdanie. Dla kogoś kto kocha psy będzie naprawdę dobrym nabytkiem.

Posted

AnnaA napisał(a):
Będę finansowała karmę i wet dla Lusi. Proszę tylko szukajcie jej DT. Bardzo się do mnie przywiązała Ładnie komponuje się na kanapie, którą sobie zajęła nie pytając nikogo o zdanie. Dla kogoś kto kocha psy będzie naprawdę dobrym nabytkiem.

Dziękujemy Aniu! :loveu:

Posted

AnnaA napisał(a):

Ola to ja Ci podeślę pieniądze zamiast dać na karmę dla Lusi