lonka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 BOB - VET BOB Vanity Bohemia Acro CACIB Male Lee-Kunf-Atrei Kirabzer CACIB female Milashka Sew JU BOB Saffron Sherhy Adrenaline Wielkie gratulacji dla uczestników i wygranych! Quote
Bettylion Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [LEFT]Wielkie gratulacje dla Wszystkich a w szczególności dla [FONT=Arial Black]Mirki [/FONT]i [FONT=Arial Black]LEE - KUNG - ATREI Kirabzer [/FONT] :multi::multi: Piękne psy :loveu: [/LEFT] Quote
pumilo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 wielki to był tam tylko obciach :eviltong: bez obrazy dla zwycięzców, ale sędziowanie shih tzu to była porażka, wieeeeelka na skalę światową porażka :evil_lol: Quote
renia13 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :cool3:Agata , tak bywa , raz na wozie raz pod .....jedni sie cieszą ze swojego zwyciestwa inni z przegranej "konkurencji" ...........:evil_lol: Napisz cos więcej jesli możesz:cool3: Gratulacje dla wystawiających , na pewno wszystkie psiaki były pięknie przygotowane, dajcie trochę zdjęć ,takich poza ringowych także bo one zawsze są bardzo ciekawe :diabloti: Quote
sunoftybet Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 renia13 napisał(a)::cool3:Agata , tak bywa , raz na wozie raz pod .....jedni sie cieszą ze swojego zwyciestwa inni z przegranej "konkurencji" ...........:evil_lol: Napisz cos więcej jesli możesz:cool3: Gratulacje dla wystawiających , na pewno wszystkie psiaki były pięknie przygotowane, dajcie trochę zdjęć ,takich poza ringowych także bo one zawsze są bardzo ciekawe :diabloti: Wiesz Reniu my wystawialismy tylko szczeniaki i jestesmy bardzo zadowoleni:multi: nasze szczeniaki 2 suczki i 1 piesek dostały ocenę WYBITNIE OBIECUJACE LOKATOWE MIEJSCA:multi::multi::multi: V2 w konkurencji 7,kazdy moze miec swoje zdanie .Uwazamy ze były duzo lepsze psy od tych co wygrały:crazyeye: a tak na marginesie TO TYDZIEŃ temu nasze dorosłe suki wygrały dwa dni po rzad ze ZWYCIESZCZYNIĄ SWIATA!!!!!!!! Quote
renia13 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 sunoftybet:cool3: no wiem, nie oburzaj sie :shake: a to" Agata itd..... było skierowane nie TYLKO do Was ale tak ogólnie palniete zdanie :evil_lol: a jesli odebraliście jako moja krytykę Waszych piesków to sory , ale nie to miałam na myśli , zle zrozumiane ........ :diabloti:) gratuluję wszystkim ktorzy wybrali sie na "światówkę " :p i pokazali swoje piekne pieski :loveu: Quote
sunoftybet Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 renia13 napisał(a):sunoftybet:cool3: no wiem, nie oburzaj sie :shake: a to" Agata itd..... było skierowane nie TYLKO do Was ale tak ogólnie palniete zdanie :evil_lol: a jesli odebraliście jako moja krytykę Waszych piesków to sory , ale nie to miałam na myśli , zle zrozumiane ........ :diabloti:) gratuluję wszystkim ktorzy wybrali sie na "światówkę " :p i pokazali swoje piekne pieski :loveu: Kochana Reniu ,tak szybko sie nie OBURZAM, pozdrawiam Quote
Bettylion Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Gratulacje dla Sunoftybet :multi::multi: Właśnie czytałam na rosyjskiej stronce, gdzie są podane lokaty. Bardzo dobrze wypadliście. Najlepiej z polskich psiaków - jestem dumna z waszych pociech :loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniale się czyta takie informacje :) buziaczki. Quote
Bettylion Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A tu jest fotorelacja :) Śliczne psy :) http://jantarmoravy.rajce.idnes.cz/svetovka/#album Quote
renia13 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :evil_lol: Krzysiu , ale nas uraczyłeś fotkami ;) chyba musi zadziałać nasza wielka wyobraznia :diabloti: bo nic nie ma :eviltong: pozdrawiam:p Quote
pumilo Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 noooo :evil_lol: fajnie pooglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak powiesz które, to później pomogę ci wstawić :razz: Quote
renia13 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :multi: udało się :diabloti: dzieki Krzyś :cool3: tylko tyle czekania i tak mało :-(dajcie cos jeszcze :loveu: Quote
sunoftybet Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ;)Poproszę Agatę ona ma duzo więcej fotek pozdrawiam;););) Quote
renia13 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :multi:to tylko cichą nadzieję mamy że Cie Agatka posłucha :diabloti: i pokaże reszte "towarzystwa " ....:loveu: :modla: Quote
Bettylion Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Śliczne focie :loveu: piękne psy wyrosły z maluszków:loveu: Tak jak Renia pisze czekamy na jeszcze wiecej fotek:multi: Quote
renia13 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :cool3: Krzysu tak cyka chyba specjalnie te zdjęcia :evil_lol: no trudno , cierpliwie czekamy :mad: może pokaża jeszcze te słodziaki:loveu: Quote
sunoftybet Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='renia13']:cool3: Krzysu tak cyka chyba specjalnie te zdjęcia :evil_lol: no trudno , cierpliwie czekamy :mad: może pokaża jeszcze te słodziaki:loveu: Diskuze: �icu, Shih-Tzu pokaze wam cos fajnego !!! jak to czesi mówią o naszych psach i się śmieja nam w twarz a pewne panie z Polski im tak serdecznie gratulowały ciekawe jak to zobaczą to może odrobina patryiotyzmu sie w nich odezwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
renia13 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='sunoftybet']Diskuze: �icu, Shih-Tzu pokaze wam cos fajnego !!! jak to czesi mówią o naszych psach i się śmieja nam w twarz a pewne panie z Polski im tak serdecznie gratulowały ciekawe jak to zobaczą to może odrobina patryjotyzmu sie w nich odezwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti:no chyba żartujesz :eek2: patriotyzm :evil_lol: ... łatwiej pochwalic obce psy niz powiedziec "konkurencji"że nasze polskie sa piękne , utytułowane , zadbane i nie trzeba sie wstydzic wyjazdów nawet na zagraniczne wystawy tam gdzie np sędziowie "lubią" "inne" psy ;). Uważam że kazdemu zwycięzcy należą sie gratulacje , nie wazne czy sie udało , czy rzetelna ocena była ... bo ztym roznie bywa i mimo iz bardzo mało, dziwnym trafem ,jest na obcych forach zdjęć naszych piesków :eviltong: to na tych co są zaden z nich nie "wyglada" na ocenę ktora dostały:mdleje:i może własnie dlatego mi.in tak trudno jest pogratulować naszym psom i uznać ich wartośc . ( i teraz tak : te wypowiedzi znów pojda w "świat" z odpowiednia interpretacja jak komu pasuje:evil_lol: strach pisać cokolwiek) Quote
Recommended Posts