Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!!
Dziś koło godziny 15 w okolicach Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu został znaleziony piesek.

Mieszaniec, na oko raczej zadbany, chociaż dość łapczywie je…
Miał na sobie obrożę, do której był przywiązany kawałek urwanego/odgryzionego sznurka.
Może mieć koło 4miesięcy. Jest jasnobrązwy. Ogon ma zakończony w postaci takiego białego pędzelka.

Wstawiłabym zdjęcie..ale nie pamiętam jak to się robi..jeśli ktoś mógłby pomóc to chętnie prześlę na maila fotki..chwilowo mam urwanie głowy...trzeba przygotować mieszkanie na nowego lokatora...w dodatku jutro rano do pracy....
zostawiłam też info na gumtree ale coś nie chce się pojawić
wieczorem może się uda..

Gdyby ktoś już szukał ślicznego szczeniaczka to czekam na info:

Tel. Kaśka 693675563 lapcia8@wp.pl Gg 1720507
Tel. Wojtek 667553663 wk_tos@wp.pl Gg 2852408

i jeszcze raz proszę o pomoc z fotkami

Posted

Ok wysłałam!!
Byliśmy już na spacerze...piesek grzecznie czekał aż wyjdzie i dopiero na dworze załatwił swoje potrzeby...czyli może ktoś kto Go tego nauczył teraz Go szuka????

Posted

ok dzięki!
jutro postaram się przejść na Skarbowców i porozwieszać też ogłoszenia koło Galerii Dominikańskiej..
Piesek w nocy był grzeczny..generalnie dużo spi i tak słodko mruczy..może tęskni za kimś?

Aczkolwiek zachowuje się dość dziwnie..rzuca się na każdą kałużę a w domu pije łapczywie...na wieczornym spacerze szybko załatwił co trzeba i gnał do domu jakby się bał...no je też łapczywie
no i ten sznurek i obroża, z której trochę już wyrósł..no zobaczymy
póki co grzecznie śpi jak aniołek:angel:
ale powoli zaczyna się gryzienie wszystkiego co jest w zasięgu mordki ;)

Posted

To jest dzieciątko jeszcze, więc to łapczywe jedzenie i picie to można by rzec- normalka ;) A za mała obroża i kawałek sznurka przy niej świadczy nie za dobrze o warunkach, w jakich maluch przebywał- i tu radzę uważać na zgłaszających się potencjalnych, prawnych właścicieli! :cool1:

Osobiście nie kojarzę dokładnie, choć coś tam mi świta w łepetynie- pytanie tylko, czy to samo czy raczej coś podobnego hehe :p

Posted

Koperek napisał(a):
radzę uważać na zgłaszających się potencjalnych, prawnych właścicieli! :cool1:

wiem..na pewno nie oddam Go pierwszej lepszej osobie...zresztą tka naprawdę nie wierzę, że ktoś się zgłosi..wygląda to tak, że ktoś zatrzymał sobie pieska bo póki był mały było ok,była fajna zabawka. Teraz wyrósł, zaczął broić i stał się uciążliwy no to na sznurek i gdzieś zostawić :angryy:

no ale może nie...dla Niego najlepiej jakby znalazł się steskniony wlasciciel :)