Guest Kamcia_14 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 dziś w serialu M jak miłość wystąpił ogar a raczej chyba ogarzyca :wink: Czyja to była psinka??????????? Przyznać się, nie było właściciela widać tylko psiaka. Quote
Sabina1 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Tak, ja też widziałam, ale to był tylko moment. Quote
musia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 To już "zboczenie" gończe. Mąż siedzi nad kolacją, przerzucamy programy, nagle ja szarpię go za rękę z herbatą: "patrz ogar, no mówię ci ogar". czekaliśmy na powtórny najazd kamery, a Andrzej zaczął milczkiem kręcić kółka na czole. No "czołowa" zwichrowana :oops: :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 hi hi mój też mi popukał, on nie zauważył, a ja choć ogarka nie mam to podskoczyłam z radością i wołam patrz ogarek. Quote
puz Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ja niestety nie widziałam ale jest dzis powtórka po 16 na 2 i w sobote :lol: Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No i ja także koniecznie będę ślęczeć przed TV - chociaz, lepiej nagram bo pogoda ładna i pewnie popędzę z moimi dzieciakami na podwóreczko :wink: A tak konkretniej, to w której sekundzie filmu żeby mi oczy nie łzawiły od wpatrywania się w skrzynkę :lol: Może ktoś nagrał - żartuję :wink: Pozdrowionka :D Quote
musia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Która minuta , to ja nie wiem . Pokrótce. Paweł przywozi zaopatrzenie bratu proponuje Madzi podwiezienie pod bibliotekę. Stają przed gmachem. Madzia przy samochodzie od strony kierowcy i po prawej stoi ogarzyca tyłem odwrócona. 2 ułamki sekund. No i niepotrzebne oczekiwanie , ze pokażą więcej. :-? No to czyj był ten ogarek (arka) ??? Quote
KUMPELka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Dzięki - nawet dla tych 2 sekund warto oglądnąć serial :D No to ogary robią karierę aktorską :lol: Proszę więcej takich 2 sekund :P Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ja też nie widziałam :( :( :( , ale tak myślę, że może to tak przypadkowo ten ogarek się tam znalazł :roll: ? I skąd wiecie, że to ogarzyca jeśli tak krótko?... Quote
rallyart Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ja tez widzialm!!! widzialam!!!! ale wydaje mi sie, ze ogarek mogl sie tam znalezc przypadkiem bo czesto kolo mojej pracy kreca "m jak milosc" i normalnie ludzie sobie chodza Quote
Sabina1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 On na pewno znalazł się tam przyradkiem, ale ciekawe czyj ? Nie ma ich tak dużo w W - wie. Wdł. mnie wchodził z właścicielem do sklepu, więc musi mieszkać blisko. Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='sabina1']... Wdł. mnie wchodził z właścicielem do sklepu, więc musi mieszkać blisko. Sabina - a nie da się rozpoznać okolicy?bo może waściciel nawet nie wie, że ma w domu gwiazdę? :P :wink: Quote
Sabina1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Może ktoś rozpoznał pod jaką bibliotekę Paweł podwiózł Madzię? Tambyły takie słupki, jak na Nowym Świecie. Quote
mmbbaj Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='sabina1']Mmbbaju - to byłeś Ty ! :lol: :roflt: :roflt: :roflt: no, niestety to niemożliwe bo nie byliśmy z Bajankiem na Nowym Świecie...szkoda :( :wink: Quote
Sabina1 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 "M jak miłość" ma swoją stronę i forum, niestety nie potrafię się tam zalogować, a chciałam spytać, na jakiej ulicy była ta biblioteka. Przy okazji pozdrowienia dla Ciebie i Bajanka. Quote
Recommended Posts