magda222 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jakby ktoś chciał zakupić chociaż jedną to zapraszam: 37 kotów i 6 psów w strasznym stanie!!!POMOCY!!! (798277312) - Aukcje internetowe Allegro Można też zareklamować aukcję wśród znajomych :) Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Qrde, zeby jutro udalo sie dostac do tych biedactw! Czekam na wiesci i trzymam kciuki! Quote
magda222 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dzisiaj spędziłyśmy w Jaroszowicach kilka godzin.Zakraplałyśmy kotom uszy preparatem przeciwko świerzbowi.Byłyśmy też z jednym z najmniejszych kotków (jednym z trójki rodzeństwa) u weterynarza.Niestety podejrzewana jest kaliciwiroza :-( Kotek dostał odpowiednie leki.W domu został odizolowany od innych kotów.Grażyna będzie jutro dzwonić do właścicielki zwierząt,żeby zapytać o stan malucha. Z innych złych wiadomości:jedna kotka niestety za Tęczowym Mostem :( Miała rozległe guzy. Z dobrych informacji:wszystkie cegiełki się sprzedały. Odnowiłam allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=810296424 Fundusze z cegiełek zostaną przeznaczone na zakup szczepionek. Quote
grazyna9915 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Madzia wielkie dzięki za allegro, już nie mogę się doczekać jak będziemy szczepić. Jest jeszcze jedna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :) Szkoda tylko, że do sterylizacji kotek tak trudno ją przekonać, ale nie ma wyjścia, kotki muszą być wysterylizowane. Quote
MagdaH Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 grazyna9915 napisał(a):/.../ Jest jeszcze jendna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :) Szkoda tylko, że do sterylizacji kotek tak trudno ją przekonać, ale nie ma wyjścia, kotki muszą być wysterylizowane. Alleluja! i do przodu:evil_lol: Quote
JOMA Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super, że udało się dzisiaj zrobić tyle dobrego :multi: - i tyle sprzedanych cegiełek - dziękujemy :sweetCyb: Quote
magda222 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 grazyna9915 napisał(a): Jest jeszcze jedna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :) Szkoda tylko, że do sterylizacji kotek tak trudno ją przekonać, ale nie ma wyjścia, kotki muszą być wysterylizowane. Zapomniałam z tego wszystkiego o kastracji Romusia :loveu: Kotki muszą być wysterylizowane.Nie ma o czym gadać. Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzieki za wiadomosci :loveu: dobrze, ze udalo sie Wam dostac do kitkow! Quote
magda222 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Proszę o pomoc w rozsyłaniu allegro: 36 kotów i 6 psów w strasznym stanie!!!POMOCY!!! (810296424) - Aukcje internetowe Allegro Poprzednie reklamowałam gdzie się dało i efekt był. Wszystkie poszły. Quote
fiorsteinbock Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dziewczyny! a mozna zrobic i wstawic bannerek podlinkowany z aukcja allegro? Nie wiem jak regulamin to okresla. Mysle, ze bannerek szybko by rozreklamowal, co? Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny! a mozna zrobic i wstawic bannerek podlinkowany z aukcja allegro? Nie wiem jak regulamin to okresla. Mysle, ze bannerek szybko by rozreklamowal, co? Chyba można.Tylko ja ani banerków nie umie robić,ani podlinkować :oops: Allegro jutro wieczorem się kończy.Sprzedała się tylko połowa cegiełek... Kto pomoże rozsyłać link? Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Magda, a bedziesz robila znowu allegro? to moze zaczekam i podlinkuje juz te nowe?? Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Magda, a bedziesz robila znowu allegro? to moze zaczekam i podlinkuje juz te nowe?? Jak tylko to się skończy to zaraz zrobię nowe. Dziękuję :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Suuper! Jak tylko zrobisz, wrzuc link na watek - zrobie bannerek i podinujemy :cool3: A co u kotkow, bylyscie ostatnio? Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Byłyśmy u kociaków (i psiaków) w ostatni piątek. Grażyna czyściła im uszy ze świerzba (brrr...) i zaaplikowałyśmy im Advocate. Ten maluszek,który ostatnio chorował ma się już dużo lepiej. Oczywiście cała ekipa została nakarmiona i wygłaskana :loveu: Jedziemy tam znowu w najbliższą sobotę. Quote
grazyna9915 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Na szczęście przy czyszczeniu uszów nie byłam osamotniona, ale jeżeli ktoś ma problemy z nadwagą i szuka złotego środka na odchudzanie to ja zapraszam na małą robótkę w środę. Gwarantuję, że apetyt, po tłustych, czarnych robaczkach szybko przejdzie.:diabloti: Pocieszający jest fakt, że czyszczenie pomaga i było widać pierwsze efekty, mam nadzieję, że ADVOCAT zrobi resztę i pozbędziemy się tego paskudztwa. Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='grazyna9915']Na szczęście przy czyszczeniu uszów nie byłam osamotniona, ale jeżeli ktoś ma problemy z nadwagą i szuka złotego środka na odchudzanie to ja zapraszam na małą robótkę w środę. Gwarantuję, że apetyt, po tłustych, czarnych robaczkach szybko przejdzie.:diabloti: Pocieszający jest fakt, że czyszczenie pomaga i było widać pierwsze efekty, mam nadzieję, że ADVOCAT zrobi resztę i pozbędziemy się tego paskudztwa. W środę?! Czy ja o czymś nie wiem?! Jakaś zmiana planów?! Quote
JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Grażynka to chyba chciała zadbać o moją figurę :diabloti: - ale środa mi niestety nie pasi :shake: - i jak tu zadbać o figurę :mad: Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='JOMA']Grażynka to chyba chciała zadbać o moją figurę :diabloti: - ale środa mi niestety nie pasi :shake: - i jak tu zadbać o figurę :mad: Ja wiem o sobocie.Po schroniskowym spacerku mamy jechać do Jaroszowic. Grażyna musiała się pomylić.A w sobotę możesz? ;) Quote
JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Będę kombinować :hmmmm: - jakiś dobry obiad oczywiście :diabloti: Quote
magda222 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 JOMA napisał(a):Będę kombinować :hmmmm: - jakiś dobry obiad oczywiście :diabloti: Zrób gar bigosu ;) :evil_lol: Albo grochówy :diabloti: Quote
JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie ma tak dobrze - bigos to my mamy na codzień :placz: Quote
magda222 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Odnowiłam allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=822782249 Proszę o pomoc w reklamowaniu aukcji. Na poprzedniej aukcji sprzedało się 80 cegiełek :) Quote
magda222 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kurcze nie działa mi edytowanie postu :( Na pierwszej aukcji sprzedało się 100 a na drugiej 80 cegiełek. Jeśli allegrowicze będą uczciwi to powinno w naszej skarpecie być 900 zł!!! Quote
grazyna9915 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Magda wychodzi na to, że ze skarpetą miałaś rację! Quote
Recommended Posts