Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj spędziłyśmy w Jaroszowicach kilka godzin.Zakraplałyśmy kotom uszy preparatem przeciwko świerzbowi.Byłyśmy też z jednym z najmniejszych kotków (jednym z trójki rodzeństwa) u weterynarza.Niestety podejrzewana jest kaliciwiroza :-( Kotek dostał odpowiednie leki.W domu został odizolowany od innych kotów.Grażyna będzie jutro dzwonić do właścicielki zwierząt,żeby zapytać o stan malucha.
Z innych złych wiadomości:jedna kotka niestety za Tęczowym Mostem :( Miała rozległe guzy.
Z dobrych informacji:wszystkie cegiełki się sprzedały.
Odnowiłam allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=810296424

Fundusze z cegiełek zostaną przeznaczone na zakup szczepionek.

Posted

Madzia wielkie dzięki za allegro, już nie mogę się doczekać jak będziemy szczepić.

Jest jeszcze jedna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :)

Szkoda tylko, że do sterylizacji kotek tak trudno ją przekonać, ale nie ma wyjścia, kotki muszą być wysterylizowane.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
/.../
Jest jeszcze jendna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :)

Szkoda tylko, że do sterylizacji kotek tak trudno ją przekonać, ale nie ma wyjścia, kotki muszą być wysterylizowane.

Alleluja! i do przodu:evil_lol:

Posted

grazyna9915 napisał(a):

Jest jeszcze jedna, mała, dobra wiadomość. Pani sama zawiozła na kastrację podrośniętego wyrostka. :)

Zapomniałam z tego wszystkiego o kastracji Romusia :loveu:

Kotki muszą być wysterylizowane.Nie ma o czym gadać.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny!

a mozna zrobic i wstawic bannerek podlinkowany z aukcja allegro? Nie wiem jak regulamin to okresla. Mysle, ze bannerek szybko by rozreklamowal, co?

Chyba można.Tylko ja ani banerków nie umie robić,ani podlinkować :oops:
Allegro jutro wieczorem się kończy.Sprzedała się tylko połowa cegiełek...
Kto pomoże rozsyłać link?

Posted

Byłyśmy u kociaków (i psiaków) w ostatni piątek.
Grażyna czyściła im uszy ze świerzba (brrr...) i zaaplikowałyśmy im Advocate.
Ten maluszek,który ostatnio chorował ma się już dużo lepiej.
Oczywiście cała ekipa została nakarmiona i wygłaskana :loveu:
Jedziemy tam znowu w najbliższą sobotę.

Posted

Na szczęście przy czyszczeniu uszów nie byłam osamotniona, ale jeżeli ktoś ma problemy z nadwagą i szuka złotego środka na odchudzanie to ja zapraszam na małą robótkę w środę. Gwarantuję, że apetyt, po tłustych, czarnych robaczkach szybko przejdzie.:diabloti:

Pocieszający jest fakt, że czyszczenie pomaga i było widać pierwsze efekty, mam nadzieję, że ADVOCAT zrobi resztę i pozbędziemy się tego paskudztwa.

Posted

[quote name='grazyna9915']Na szczęście przy czyszczeniu uszów nie byłam osamotniona, ale jeżeli ktoś ma problemy z nadwagą i szuka złotego środka na odchudzanie to ja zapraszam na małą robótkę w środę. Gwarantuję, że apetyt, po tłustych, czarnych robaczkach szybko przejdzie.:diabloti:

Pocieszający jest fakt, że czyszczenie pomaga i było widać pierwsze efekty, mam nadzieję, że ADVOCAT zrobi resztę i pozbędziemy się tego paskudztwa.

W środę?! Czy ja o czymś nie wiem?! Jakaś zmiana planów?!

Posted

[quote name='JOMA']Grażynka to chyba chciała zadbać o moją figurę :diabloti: - ale środa mi niestety nie pasi :shake: - i jak tu zadbać o figurę :mad:

Ja wiem o sobocie.Po schroniskowym spacerku mamy jechać do Jaroszowic.
Grażyna musiała się pomylić.A w sobotę możesz? ;)

Posted

Kurcze nie działa mi edytowanie postu :(
Na pierwszej aukcji sprzedało się 100 a na drugiej 80 cegiełek.
Jeśli allegrowicze będą uczciwi to powinno w naszej skarpecie być 900 zł!!!