__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Isadora7']Cwaniaczek prawda? Jamnik pełną parą. A oczy istotnie po mistrzowsku w "wygłodzone" spodki zamieniają. I za to je kochamy :loveu: są jedyne w swoim rodzaju :loveu: Quote
Talcott Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jamoradar mi się włączył Hi Hi:cool3::cool3::cool3: Jakby co - to ciotka czuwa!:loveu::loveu::loveu: On jest w DT?? Quote
Isadora7 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Talcott napisał(a):Jamoradar mi się włączył Hi Hi:cool3::cool3::cool3: Jakby co - to ciotka czuwa!:loveu::loveu::loveu: On jest w DT?? Tak jest w DT. Myśl Tallcocie myśl. Kto będzie lepszy niż Jamnicza Ciotka Quote
Talcott Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To jak wiesz sama najlepiej - nie kwestia myślenia - się kocha i już:cool3: Serce mnie ciągnie - hi hi - albo ta łódzka bida co na kwarantannie- słodziak:cool3: albo może On:cool3::cool3::cool3: Quote
dzieciolek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dziś Pako dokonał egzekucji na swojej zabawce krokodylu. Jego szczątki są porozrzucane po całym domu, w całości pozostała jedynie głowa:p. Ogólnie na spacerach dobrze reaguje na inne psy, ale z sąsiada psem nie darzą się sympatią. Oddałam wreszcie aparat do naprawy więc chętnie od Ciebie Goniu pożyczę. Quote
GoniaP Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dzieciolek napisał(a): Oddałam wreszcie aparat do naprawy więc chętnie od Ciebie Goniu pożyczę. A będziesz gdzieś bliżej cywilizacji ;) Quote
dzieciolek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Będę dziś o 10.30 na Grunwaldzie miałabyś może czas? Zadzwonię jeszcze do Ciebie Quote
taxelina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jest jakis text do ogloszen i fotki z DT (jakie miasto Dt?) Quote
dzieciolek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wczoraj Pako po raz pierwszy miał do czynienia z gośćmi. Trochę bałam się jego reakcji na obce osoby, ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Na początku witał każdego szczekaniem (no bo przecież jest już gospodarzem domu i musiał pokazać kto tu rządzi;), ale potem zachowywał się całkiem spokojnie. Dawał się głaskać, bo to taki straszny pieszczoch. Grzał koledze stopy. Pozwalał sobie rzucać piłeczkę. Prosił jak się jadło ciastka. Ponieważ jego fotel był zajęty to wskoczył na krzesło, żeby lepiej obserwować sytuację. Szczególnie miło mi się zrobiło, jak koleżanka, która miała troszkę uprzedzenia do jamników, powiedziała, że Pako jest naprawdę bardzo fajny:multi: Dopiero na koniec, kiedy wszyscy ruszyliśmy na miasto Pako zaczął szczekać, że zostaje sam w domu:( Normalnie wcześniej się tak nie zachowywał. Widać, że bardzo lubi towarzystwo:lol: Dziś Pako mimo, że cały dzień jest rozłożone łóżko, nie zakopał się w pościeli. To jest duży postęp. Bo zawsze się tam uparcie ładował i dlatego musieliśmy chować pościel do skrzyni. On bardzo dużo rozumie. Jak się mówi, żeby przyniósł piłkę albo, żeby poszedł zobaczyć do drugiego pokoju co się dzieje od razu to robi. Quote
__Lara Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :loveu: czyli Pakuś to normalny psiak ;) a tą jego było eks-Pańcię :angryy::angryy::angryy: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 __Lara napisał(a)::loveu: czyli Pakuś to normalny psiak ;) a tą jego było eks-Pańcię :angryy::angryy::angryy: E tam nawet szkoda rąk brudzić. Brawo Pako. Quote
dzieciolek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie? Pako wymyślił sobie nową zabawę z piłką (chyba dlatego, że krokodyla już pożarł doszczętnie:lol:). Bierze piłkę do pyszczka i jej nie podaje tylko chce żeby go gonić. Jak chcesz mu ją rzucić to musisz najpierw go złapać a potem jeszcze wyrwać piłkę z pyska, co uwielbia. Quote
gonia66 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dzieciolek napisał(a):Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie? Pako wymyślił sobie nową zabawę z piłką (chyba dlatego, że krokodyla już pożarł doszczętnie:lol:). Bierze piłkę do pyszczka i jej nie podaje tylko chce żeby go gonić. Jak chcesz mu ją rzucić to musisz najpierw go złapać a potem jeszcze wyrwać piłkę z pyska, co uwielbia. PAko uwielbia pilkę, a ja uwielbiam Pakusia..i Twoje dzieciołku opisy Jego zachowania....:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dzieciolek']Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie? Pako wymyślił sobie nową zabawę z piłką (chyba dlatego, że krokodyla już pożarł doszczętnie:lol:). Bierze piłkę do pyszczka i jej nie podaje tylko chce żeby go gonić. Jak chcesz mu ją rzucić to musisz najpierw go złapać a potem jeszcze wyrwać piłkę z pyska, co uwielbia. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Pakuś nie próżnuje :) ma wiele ciekawych zajęć :) mój jamniś też uciekał z zabawkami, trzeba było go łapać :p czytałam kiedyś, że jamniki nie lubią aportować, ale nie wiem czy to się sprawdza w 100%. Quote
Talcott Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jamniki lubiA tylko to co LUBIĄ JAMNIKI!!!!!:evil_lol: To człowiek powinien APORTOWAĆ JAMNIKOWI TO CO JAMNIK CHCE:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Talcott napisał(a):Jamniki lubiA tylko to co LUBIĄ JAMNIKI!!!!!:evil_lol: To człowiek powinien APORTOWAĆ JAMNIKOWI TO CO JAMNIK CHCE:diabloti::diabloti::diabloti: Hahahahahah...no taaaaaaaaaaaak wlasnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Talcott Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moje Jamole każde poruszenie Pańci w łóżku kwitowały gniewnym warknięciem: TU SIĘ ŚPI!!!:diabloti: Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Trzymajcie kciuki, bo jutro sprawdzamy dla Paco dom w Komorowie ;) Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Trzymajcie kciuki, bo jutro sprawdzamy dla Paco dom w Komorowie ;) Trzymamy! :loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Trzymajcie kciuki, bo jutro sprawdzamy dla Paco dom w Komorowie ;) W którym Komorowie? Jest ich wiele:eviltong: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 NO wlasnie...jak???Caly dzien od wczoraj nikogo u Pakusia??Az dziwne.... CIAPULKO...TO JUŻ 2 MIESIĄCE BEZ CIEBIE SKARBIE...TĘSKNIĘ BARDZO I KOCHAM.... ...:-(:-( Quote
GoniaP Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jamol jedzie, szukamy transportu do Komorowa pod Wawą. Quote
Recommended Posts