Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Cwaniaczek prawda? Jamnik pełną parą. A oczy istotnie po mistrzowsku w "wygłodzone" spodki zamieniają.

I za to je kochamy :loveu: są jedyne w swoim rodzaju :loveu:

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Jamoradar mi się włączył Hi Hi:cool3::cool3::cool3:

Jakby co - to ciotka czuwa!:loveu::loveu::loveu: On jest w DT??

Tak jest w DT. Myśl Tallcocie myśl. Kto będzie lepszy niż Jamnicza Ciotka

Posted

To jak wiesz sama najlepiej - nie kwestia myślenia - się kocha i już:cool3:
Serce mnie ciągnie - hi hi - albo ta łódzka bida co na kwarantannie- słodziak:cool3: albo może On:cool3::cool3::cool3:

Posted

Dziś Pako dokonał egzekucji na swojej zabawce krokodylu. Jego szczątki są porozrzucane po całym domu, w całości pozostała jedynie głowa:p. Ogólnie na spacerach dobrze reaguje na inne psy, ale z sąsiada psem nie darzą się sympatią.
Oddałam wreszcie aparat do naprawy więc chętnie od Ciebie Goniu pożyczę.

Posted

Wczoraj Pako po raz pierwszy miał do czynienia z gośćmi. Trochę bałam się jego reakcji na obce osoby, ale okazało się, że zupełnie niepotrzebnie.

Na początku witał każdego szczekaniem (no bo przecież jest już gospodarzem domu i musiał pokazać kto tu rządzi;), ale potem zachowywał się całkiem spokojnie. Dawał się głaskać, bo to taki straszny pieszczoch. Grzał koledze stopy. Pozwalał sobie rzucać piłeczkę. Prosił jak się jadło ciastka. Ponieważ jego fotel był zajęty to wskoczył na krzesło, żeby lepiej obserwować sytuację.

Szczególnie miło mi się zrobiło, jak koleżanka, która miała troszkę uprzedzenia do jamników, powiedziała, że Pako jest naprawdę bardzo fajny:multi:

Dopiero na koniec, kiedy wszyscy ruszyliśmy na miasto Pako zaczął szczekać, że zostaje sam w domu:( Normalnie wcześniej się tak nie zachowywał. Widać, że bardzo lubi towarzystwo:lol:

Dziś Pako mimo, że cały dzień jest rozłożone łóżko, nie zakopał się w pościeli. To jest duży postęp. Bo zawsze się tam uparcie ładował i dlatego musieliśmy chować pościel do skrzyni.

On bardzo dużo rozumie. Jak się mówi, żeby przyniósł piłkę albo, żeby poszedł zobaczyć do drugiego pokoju co się dzieje od razu to robi.

Posted

Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie?

Pako wymyślił sobie nową zabawę z piłką (chyba dlatego, że krokodyla już pożarł doszczętnie:lol:). Bierze piłkę do pyszczka i jej nie podaje tylko chce żeby go gonić. Jak chcesz mu ją rzucić to musisz najpierw go złapać a potem jeszcze wyrwać piłkę z pyska, co uwielbia.

Posted

dzieciolek napisał(a):
Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie?

Pako wymyślił sobie nową zabawę z piłką (chyba dlatego, że krokodyla już pożarł doszczętnie:lol:). Bierze piłkę do pyszczka i jej nie podaje tylko chce żeby go gonić. Jak chcesz mu ją rzucić to musisz najpierw go złapać a potem jeszcze wyrwać piłkę z pyska, co uwielbia.

PAko uwielbia pilkę, a ja uwielbiam Pakusia..i Twoje dzieciołku opisy Jego zachowania....:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dzieciolek']Dziś rano okazało się, że w sąsiedniej klatce bloku mieszka jamniczka bardzo podobna do Pako. Prawie jak dwie krople wody:) Kiedy Pako ją zobaczył od razu zaczął szybko merdać ogonem i wyrywać się do niej:loveu:. Jednak ona zachowywała się jak księżniczka i nie odwzajemniła tego uczucia:( Kto wie. Może z czasem się przełamie?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;) Pakuś nie próżnuje :) ma wiele ciekawych zajęć :) mój jamniś też uciekał z zabawkami, trzeba było go łapać :p czytałam kiedyś, że jamniki nie lubią aportować, ale nie wiem czy to się sprawdza w 100%.

Posted

Talcott napisał(a):
Jamniki lubiA tylko to co LUBIĄ JAMNIKI!!!!!:evil_lol:

To człowiek powinien APORTOWAĆ JAMNIKOWI TO CO JAMNIK CHCE:diabloti::diabloti::diabloti:

Hahahahahah...no taaaaaaaaaaaak wlasnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: