maxivet Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Witam Pewnie, że działamy:) Nasza przychodnia weterynaryjna nazywa się maxivet o to link do strony www.maxivet.pl. Siedzibę mamy w Sochaczewie na 600-lecia 6, Jest to dokładnie przy skrzyżowaniu warszawskiej i 600-lecia. Świadczymy również wizyty domowe. Zapraszamy!!!!!! Quote
medor Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no to mówimy o tym samym wecie bo u nas właśnie była pani z maxivet Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej! Co tam u Twojego Księcia? Jak się ma pan na włościach? A Sara? Quote
medor Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 u nas wszystko po staremu tzn uciekania dawno nie było bo i nie bylo okazji nadal moje psy przejawiają kult żarcia ale już się z tym pogodziłam ostatnio z sabą próbowały nie wiem czy reanimować czy może bawić się z nim zdechłego wróbla(tzn wróbel wyleciał z gniazda) i oczywiście skończył wróbel w moim bucie co rano zaowocowała nie powiem że przyjacielskim powitaniem z psami. dwie komendy moje psy umieją perfekcyjnie pierwsza to do kojca obydwoje lecą a druga to masz też lecą Quote
malibo57 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Hej:) Niech mi Saba wybaczy, że ją Sarą nazwałam. Rozumiem, że sobie żyjecie cicho i spokojnie, hehe. Podkopów już nie ma? Quote
malibo57 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bandek Wczasowicz, zwany pieszczotliwie "moją krową łaciatą", na leżaku, z którego wchodzi również na stół;-) Quote
Recommended Posts