Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwona od 20.30 jeździ po okolicach Sochaczewa , bez efektu jutro jedziemy na okoliczne wsie , Potrzeba jest nas więcej . PROSZE POMÓŻCIE GO ZNALEŚĆ!!!!

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja juz nie wiem co mam robić niedługo chyba oszaleję pytałam ludzi i nikt go nie widział to jakaś zbiorowa ślepota czy co chyba że moje psiątko jest takie malutkie że z trawy go nie widać:-( boże żeby go ktoś znalazł i zorientował się że to przy obroży to ADRESATKA a nie ozdóbka nie nawidzę tak czekać a nie znam go na tyle żeby wiedzieć gdzie mógł się udać. prawdziwy banderas, casanova rozkochał mnie w sobie i porzucił:placz: ale ja się tak łatwo nie poddam i tu ukłony w stronę dziewczyn mimo że jestem ograniczona ruchowo( od 7 do19 sama w domu z dzieckiem) najwyżej wieczorami będę jeździć

Posted

Ida ogłoszenia w radiu, schronisko powiadomione, plakaty wydrukowane.
Nie załamuj się Asiu. Jasne, że się nie poddasz - my też nie.
Wygląda na to, że opuścił okolicę kurcgalopkiem, bo przecież
w trawie się nie schował, jak zauważyłaś.
Łeb wielki, to i pomysły z rozmachem;)

Posted

jeszcze jutro obdzwonie weterynarzy i rozpuszczę wici wśród sochaczewski psiarzy. ale sądząc po tym gdzie psy szczekały to raczej poszedł w stronę warszawy chociaż jak latałam w piątek w nocy za szczekaniem psów to się okazało że te psy to na mnie szczekały

Posted

tak jesteśmy w kontakcie ale tu nikt nic nie widział i nikt nic nie wie ci ludzie to albo naprawdę są ślepi albo nie chcą widzieć a on pewnie jest głodny

Posted

dopiero teraz trafiłam na ten watek patrze a to "mój" pies.
Wzgledem niego były juz plany ale Wodniczek (tak go wołałam)gdzies zniknął.
Sama nie miałam odwagi zapytac jego"właścicieli" z wiadomych powodów.

Bede się rozgladać. Może wraca na dawne smiecie.
Moze przyjdzie na snadanie. Uwielbia kocie chrupki.Psie też zje ale kotki mu bardziej smakowały.

Wodniczku gdzies ty polazł.:placz::placz::placz:

Posted

Jego na wsi juz dawno nie ma . Jutro ,niestety po południu około 17.00 jedziemy szukać , potrzebujemy pomocy , zaczynamy od terenu wojskowego we wsi Kazimierowo. Jeżeli sa chętni prosze , bardzo proszę o pomoc ,
Na pierwszej stronie wątku można przeczytać jak silna jest wola życia tego psiaka. A teraz jego szanse maleją z dnia na dzień . Proszę wszystkich , trzeba mu pomóc , ale teren na którym trzeba szukać jest ogromny , potrzeba kilku osób i kilku samochodów i jednocześnie objeżdżać z każdej strony Sochaczew i okoliczne wioski.Jeżeli tego nie zrobimy ..........................:shake::-(

Posted

nie musicie tego robić :multi: PIES JEST W DOMU:multi::multi::multi::multi: dziękuje wam wszystkim za pomoc naprawdę z całego serca ale on wrócił tzn znalazłam go i najlepsze jest to że szukałam daleko a on znowu był blisko dosłownie kilometr od domu go znalazłam

Posted

medor napisał(a):
nie musicie tego robić :multi: PIES JEST W DOMU:multi::multi::multi::multi: dziękuje wam wszystkim za pomoc naprawdę z całego serca ale on wrócił tzn znalazłam go i najlepsze jest to że szukałam daleko a on znowu był blisko dosłownie kilometr od domu go znalazłam

Dzięki Bogu :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Zawału dostane przez tego "bandziorka sycylijskiego" .:loveu: A moze panienek mu się zachciało? :mad:
Kamień z serca :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: