Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam ogłoszenia dla Banderaska :

Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom?

Banderas - jego życie nie było usłane różami...pokochajcie Bandiego!

Bandziorek to psiak z meliny ok.8 lat, d / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Banderas - jego życie nie było usłane różami, psy, pozostałe

Adopcja zwierząt : Zwierzaki : Warszawa : Ogłoszenia w Dwukropek.pl

Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Ogłoszenie Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? w Warszawie Warszawa - Adsy.pl

Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? | Neeon.pl

Banderas - jego życie nie było usłane różami... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? - Zwierzęta - Argetto Ogłoszenia

Ogłoszenia Kupię Sprzedam

Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy

Banderas - jego życie nie było usłane różami... : Fundacja NERO : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Banderas -jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? - Sochaczew - Zwierzęta

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy pies biało-rudy Sochaczew

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Banderas - jego życie nie było usłane różami...dasz mu dom? - Wielorasowe

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Banderas - jego życie nie było usłane różamidasz mu dom | i-Bazar.pl

[FONT=&quot]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT]

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Boże!
Ten Banduś ma drugie dno! Jak patrzę na te zdjecia, to przychodzi mi do głowy średni, statystyczny obraz "polskiego psa po przejściach". Niemłody, zrezygnowany, nie oczekuje wiele dobrego, może niczego dobrego, a przy tym taki słodki, aż serce boli...

Posted

On bardzo chce by go głaskać - by z nim byc, ale wyciągnietej ręki się boi - kuli się jakby spodziewał się ciosu. Tym bardziej jest to przykre, ze to duży pies.

Posted

Banderasek dostanie w sobotę nową budę na własność. Jak się znajdzie domek, to Bandek zabierze budkę ze sobą, jak ślimaczek. Żeby już nigdy nikt mu jej nie rozbierał:angryy:

Posted

[CENTER]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

:laola:

:cunao::cunao::cunao:

:drink1::drink1::drink1::drink1:
[/CENTER]

Posted

Ja nie wiem jak to jest, ale jakoś mnie tak strasznie wziął za serce...
byłam tu wcześniej, ale stwierdziłam, że nic nie napiszę, bo tylko zajmę miejsce na watku, nic to nie zmieni.
ale jakoś nie mogę o nim zapomnieć...
piękny, a ta przekrzywiona głowka tylko dodaje mu uroku, tak jakby pytał:
zabierzesz mnie??

Posted

no chwyta, chwyta. Spokojny, miły pies i bardzo chce być z człowiekiem, a kiedy się go chce dotknąć- kurczy się jak przed ciosem. Ale i tak jest juz znacznie lepiej. Psisko dziś zaczepiało łapą i bardzo się cieszył gdy się do niego wchodziło.

Posted

Wszyscy czekamy i ja już dłużej nie wytrzymam i wyjdę przed orkiestrę:roll:
Banderasek dziś otrzymał swój nowiutki ślimaczy domek, za którym w ślad, jedzie jutro do nowego domku!
Ludzie! Da domku, gdzie go już kochają i za nim tęsknią! A poznali go przedwczoraj

Posted

:klacz::klacz::klacz::klacz: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Dog_run:
Wielkie, serdeczne dzięki dla Medor i całej jej Rodziny:loveu:
Daliście serce Banderasowi, a nam przywróciliście wiarę w człowieka i sens tego, co robimy:calus:

Posted

Jeju!!! jakie cudowne wieści!!!
wiedziałam, że nie tylko mnie on za serducho złapał:multi::multi:
Trzymam kciuki za szczęście w nowym domku:loveu: