Litterka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Czy psu można podawać jako smakołyki żółty ser? Moja bardzo lubi takie kąski. I czy żółty ser może być dodatkiem w diecie psa, karmionego trochę gotowanym trochę karmami suchymi? O serze białym już się tu dużo pisało, wiem, że podaje się go w małych ilościach. A jak jest z żółtym? Quote
karjo2 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mozna podawac, byle bez przesady, dosc kaloryczny jest. Quote
Shirai - Koki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nasz Shirai tez bardzo lubi a szczegolnie Parmigiano, jednak stosujemy go jako ostatecznosc jak nie chce jesc suchej karmy...wtedy posypujemy trosze z gory miske karmy i wcina ze hoohoo...jako smakolyk to bym nie podawala, wlasnie ze wzgledu na kalorycznosc. Quote
lilia1983 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mój pies też bardo lubi żółty ser, najchętniej zjadł by całą kostkę:) ale nie daję mu go jako smakołyk. Czasem dostanie plasterek jak długo wpatruję się tymi błagalnymi oczętami no i cóż bywa że ulegam.. Quote
Recommended Posts