Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj pies zjadl plasteline :( nie wiem jak duzo, ale teraz chodzi taki jakis dziwny, jakby zle sie czuł :( zaszkodzilo mu to? macie doswiadczenia z plastelina?

pewnie admin przeniesie tego posta ale nie mialam czasu dokladnie pomyslec gdzie go wkleic. przepraszam z gory ;)

Posted

Dobrze, ze tak dobrze sie skonczylo, moj kiedys wciagnac 6 lisci po 0,5 metra palmy (palma jest toksyczna), wesolo nie bylo zygal i mdlal prawie...pomoglo odtruwanie organizmu i zastrzyki przed 7 dni :-(...bardzo dziekujemy naszemu wetowi za pomoc !!!!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Dobrze, ze tak dobrze sie skonczylo, moj kiedys wciagnac 6 lisci po 0,5 metra palmy (palma jest toksyczna), wesolo nie bylo zygal i mdlal prawie...pomoglo odtruwanie organizmu i zastrzyki przed 7 dni :-(...bardzo dziekujemy naszemu wetowi za pomoc !!!!!

o kurcze... dobrze ze nie mam palm :multi:;):lol:

Posted

Mój zjadł piankę do uszczelniania okien (prawdopodobnie). Nie wiemy do końca, pies się miesiąc męczył, w końcu umarł. Miał robione USG, RTG - jak się potem okazało, pianki na tym nie widać, bo przechodzą przez nia promienie. Badania krwi w normie, miał mieć otwieraną jamę brzuszną, żeby zobaczyć, czemu tak koszmarnie cierpi, ale akurat tamtego dnia umarł o świcie. Najgorsze, że przez całe wymienianie okien byłam przy nim, miałam go na smyczy i nie wiem, jak i kiedy mógł to zrobić. Miał tylko 5 lat i był najsłodszym dalmatyńczykiem, jakiego spotkałam. Do tego był akurat do mnie szczególnie przywiązany i u mnie szukał ratunku, a ja jeździłam do weta, usiłowałam go ratować, ale nie dalo rady. 9 listopada będą pełne 3 lata od tamtego koszmarnego dnia.