PARSONRK Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 IMBIR Mysia Zagłada FCI - MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA !!!!!! IMPULS Mysia Zagłada FCI - lok 3 dosk /kl mł INTRYGANTKA Mysia Zagłada FCI - lok 4 dosk /kl mł Plappermaulchen's KUSZA - lok 5 dosk / kl ch Quote
Russellka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Gratulacje :multi::loveu::loveu: Ale dziwne, że cudowną dzidzie tak słabo ocenili, bo mała jak dla mnie kosi wszystkich :shake::evil_lol: PS. Będą fotki? :cool3: Quote
PARSONRK Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Russellka napisał(a):Gratulacje :multi::loveu::loveu: Ale dziwne, że cudowną dzidzie tak słabo ocenili, bo mała jak dla mnie kosi wszystkich :shake::evil_lol: PS. Będą fotki? :cool3: Kuszka w zeszły piątek urwała sobie pazura.... Sędzia wytypował 5 suczek z ch i sam nie wiedział którą odrzucić, więc nas ganiał w koło, im dłużej chodziliśmy tym mocniej zaczęła utykać i powiedział, że niestety któraś odpaść musi i kulenie zaważyło ... szkoda, ale i tak jestem bardzo dumna z mojej bandy :):) foto będzie Quote
Russellka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oooj biedna :shake: Niech wraca szybko do zdrówka :loveu: No to czekamy na foto :multi: Quote
PARSONRK Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Imbir przed wejściem na ring :) Impuls na ringu Impuls na stoliku Imbir Młodzieżowym Zwycięzcą Świata !!!! Quote
PARSONRK Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Intrygantka na ringu i na lokacie Gina My Summer Dream Agaty Hanelik ( Psie Szelmy) - lok II dosk Kuszynka w championach Quote
Recommended Posts