Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KTO JEDZIE z WARSZAWY na pierwsze dni wystawy ?
BARDZO PILNE !!!
Potrzebuję jednego miejsca w jedną stronę !!!

P.S. Matagi udostępniła mi swoje konto bym mogła zapytać.
Kontakt ze mną - Agata tel. 506 520 520
bassety@o2.pl

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Poszukujemy transportu z WARSZAWY! Wystawiamy się w SOBOTĘ.
Dwie osoby z małymi psami. PROSIMY O KONTAKT GDYBY KTOŚ CHCIAŁ NAS ZABRAĆ!
na pw,gg:2991302,tel 508761231

Posted

Jedziemy we środę,zostajemy do niedzieli na campingu psim.Wyruszamy z Poznania o 6 rano.Na miejscu mamy być około 13-14.Jeżeli ktoś też będzie na psim campingu możemy się po drodze gdzieś spotkać.Mamy radio ,można się po drodze wywołać.Auto będzie oznaczone nalepką wystawy,dostaliśmy ją w zeszłym roku.Jeżeli ktoś chętny na sąsiada polaka trzeba razem dojechać na miejsce.Nie ma rezerwacji i każdy po kolei będzie ustawiany.My wychodzimy w czwartek ,ale do niedzieli czekamy na jamniki.Planujemy wypad nad morze .

Posted

Czy do Danii wystarczy dla psa paszport ze szczepieniami czy potrzebny jest w nim jakis dodatkowy wpis, np. badanie weterynarza aktualne, odorbaczenie z pieczatka itp?

Posted

Chętnie się przyłącze do wspólnego wyjazdu na pierwszy dzień/bez psa jedna osoba/ dokładam się do paliwa mogę się dosiąść na granicy polsko niemieckiej. Proszę o pilną wiadomość jeśli ktoś ma wakat w aucie.

Posted

szaron napisał(a):
Chętnie się przyłącze do wspólnego wyjazdu na pierwszy dzień/bez psa jedna osoba/ dokładam się do paliwa mogę się dosiąść na granicy polsko niemieckiej. Proszę o pilną wiadomość jeśli ktoś ma wakat w aucie.

poszło pw :)

Posted

Matagi napisał(a):
KTO JEDZIE z WARSZAWY na pierwsze dni wystawy ?
BARDZO PILNE !!!
Potrzebuję jednego miejsca w jedną stronę !!!
P.S. Matagi udostępniła mi swoje konto bym mogła zapytać.
Kontakt ze mną - Agata tel. 506 520 520
bassety@o2.pl

Przykro mi, nie pomogę.
Ja sama nie jadę - jadą tylko moje psy...

pzdr.

Posted

My wyruszamy w srode z Warszawy-nastepnie Poznan i ok. 3 w nocy ze srody na czwartek wyjezdzamy juz pod Herning. Jesli ktos nie ma jak dojechac miejsce dla 1 osoby i malego psa by sie znalazlo . Wracamy w poniedzielek rano.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przykro mi, nie pomogę.
Ja sama nie jadę - jadą tylko moje psy...

pzdr.[/QUOTE]

A u mnie na odwrót:evil_lol: -ja jadę,a moje psy zostaja w domu:lol:.

Posted

[FONT=Century Gothic]Ja właśnie się pakuje i mój pies też zostaje w domu :evil_lol: (będzie zaupierdliwiać rodzinę, auu), wyjeżdżamy już rano - a wystawiamy się w niedziele. Mam nadzieje że pogoda dopisze bo dogi są na zewnątrz...:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Matagi']A u mnie na odwrót:evil_lol: -ja jadę,a moje psy zostaja w domu:lol:.
Hahaha...

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Ja właśnie się pakuje i mój pies też zostaje w domu :evil_lol: (będzie zaupierdliwiać rodzinę, auu), wyjeżdżamy już rano - a wystawiamy się w niedziele. Mam nadzieje że pogoda dopisze bo dogi są na zewnątrz...:roll:
[/FONT]
Nie rozumiem...
Pies ma zaupierdliwiać rodzinę, a potem piszesz, że się wystawiacie w niedzielę... To jedziesz z psem czy też zostawiasz go rodzinie?

Pzdr.

Posted

Przeczytałam wątek od początku, trochę mnie zdziwiło że w Danii jest zakaz wystawiania psów o kopiowanych uszach czy ogonach. Jakiś czas temu, bodajże 2 lata wstecz byłam w Kopenhadze na Dog Show, była masa psów, w tym psy kopiowane, amstafy, dobermany, dogi itd. co śmieszniejsze to znaczna większość to psy rasowe z rodowodami, więc jak to się ma do tego że nie wolno wystawiać psów kopiowanych, skoro możliwe jest kopiowanie psów na własny użytek, wg. mnie bez sensu. mam nawet gdzieś zdjęcia z tego "przedstawienia" i wyraźnie widać cięte uszy.

Posted

[quote name='Konrado']Dla tych co nie oglądali transmisji live - Gończy Polski z Krakowa II miejsce na Best of Group VI

To właśnie on :-)

RABAN Z Huculskiej Łąki, Fabrizio Manni (handler) i właściciel Wojciech Pośpiech (PL) :):):):):)

Posted

[quote name='panienkabubu']To właśnie on :-)

RABAN Z Huculskiej Łąki, Fabrizio Manni (handler) i właściciel Wojciech Pośpiech (PL) :):):):):)[/QUOTE]
Skądś mi znane te zielone tenisówki. Czy ten pan nie prezentował może amstafa na bisie w Nitrze?